Oprao auto, očistio žlijebove, idem spavat![]()
Gledam Zločinačke umove i radim neke gluposti...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Oprao auto, očistio žlijebove, idem spavat![]()
Ljudi, zakaj ne uživate u slobodi sad, ne bude još trajala dugo jer sve lijepo kratko traje
![]()
Točkasti, postavljaš previše pitanje![]()
Igram battlefield 1942. i slušam mjuzu![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Instaliram iTunes, govno od iPoda se buni kad ga na silu čupam...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Dobio svjedodzbu, sad cekam frendove pa idemo na kos![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
georgy, si vidio popis stanovnistva? sluzbeno smo najveca cetvrt. same Sesvete 54k, s okolicom 70k stanovnika.
a infrastruktura u qrcu.
nit hitnu svoju nemamo.
zbljuv.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Nisam gledao, ali znam od prije.
Pa, kaj nije ono neka hitna iza doma zdravlja...
Išao sam jednom na Božić tamo...
Nije ono da imaju Višnjića, ali- hitna![]()
kad si isao, koji bozic, prije 5 godina mozda?
mog tetka sa simptomima infarkta nisu htjeli nit pogledati u noci. poslali covjeka s vrata u Dubravu.
ja isto lani poljubila vrata kad sam dosla s ubodnom ranom. sjecam se da im je cak i nekakvo radno vrijeme nakeljeno na vrata :rofl:
ta hitna je tamo uopce ne znam s kojom svrhom i funkcijomsve se salje u Dubravu, a i vozila najcesce salju na teren iz Dubrave.
za gusto naseljeno podrucje koje pokriva preko 70k stanovnika to je sramota!!
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ne sjećam seVjerojatno prije dvije- tri godine.
Ali, samo sam imao neku temperaturu dulje vremena i ne znam što- na kraju završio u bolnici, ali pregledala me na toj hitnoj...
pssst... Luna... 0800 5544...
Pa, ako do sad nisu nešto poduzeli s tom hitnom, pretpostavljam da nekako duramo i s Dubravom...
Mislim, da ima baš puno slučajeva koji loše završe zbog udaljene hitne, valjda bi netko primjetio...
ja mislim da je to vise puka sreca nego stvarna slika..
a najvise maltretiranje nas pacijenata. jer dubrava nema kapaciteta nit ljudi za obradu tolike kolicine ljudi.
pazi, ja sam lani cekala vise od sat vremena da mi saniraju ranu - i to PREKO VEZE!! da nisam imala vezu, vjerojatno bih satima sjedila u cekaoni, kao i svi drugi ljudi.
ak ti doslovno crijeva ne ispadaju van, posalju te sjest u cekaonu. i to bez da ti netko pogleda ozljede.
tak je muz prije 2 godine citav dan proveo na hitnoj nakon saobracajke dok nije dosao na red za pretrage.
"hitna" u punom smislu te rijeci
btw, kakav je ono broj??![]()
A, dobro, ja na sreću nisam imao neke velike potrebe za hitnom- ali, što je- je, sumnjam da bi se dosađivali doktori da imamo "pravu" hitnu.
http://www.azkz.net/
georgy, rofl
ozljeda na radu je bilapriklala sam se sa skarama dok sam rastavljala jednu kutiju. nis strasno, 2 il 3 sava. da nije bilo duboko, proslo bi i s kopcama.
Eto ti kad učiš djecu žonglirati noževima![]()
Kada smotana škarama otvara paket![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Došao od zubara,nemoram natrag do iduće godine u ovo vrijeme,ali anestezija me ubija![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
a kaj sad, malo sam si suicidalna bila :rofl:
treba nam :rofl: smajlic.
biiiiimbiiiiiiiiiiii
Hoću i ja rofl smajlija, baš onog na kojeg i ti misliš Luno![]()
Україна
Bookmarks