Ubija me pištanje žice, izgleda da ide iz tipkovnice...![]()
@Luna: Ahh ne pitaj, nisam uopce gledo telku i obraco paznju na to :/.
OT: Pokusavam OCat stari laptop![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ubija me pištanje žice, izgleda da ide iz tipkovnice...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
vecer
dosao se na more okupat i provozat brodom na 3 dana pa natrag u Zg,uzivajte!
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Vi o kiši a ja se kuham u autu u kojem radi klima
Btw, sad mi palo na pamet.. Kaj se sve govori djeci, kako mala djeca dolaze na svijet? Ima li jos neka teorija osim one sa Rodom?!![]()
One day, sky went blue...
ma sunce im njihovo s tim prognozama, ja vec dva dana odgadjam generalno pranje vesa jer se bojim da ce pokisnuti. a imam hrpu baby stvari za oprat.
danas ide u ves masinu, bas me briga!!
ak rokne kisurina, okrivit cu muza i reci mu da je to zato kaj mi nece susilicu kupit'![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Sušilica nikada neće proći kao popularan proizvod na Balkanu dokle god imaš štrik. Ekonomičnost pobjeđuje konzumerizam![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ajmo kupit suđericu jer tamo negdje postoje tablete koje peru suđeMi je imamo, ali bojim se da će je kamenac pojesti, nismo je upalili barem od nove godine.
bejb, al ti si moderno nervacko musko koje ce orpat sudje.
ovo moje musko se ponasa k'o da je u sudoperu aligator koji ce mu otkinut ruku iz ramena ako se priblizi prljavom sudju.
odbijam biti rvacka zena majka kraljica i rintat po kuci.
kuca je zjednicka.
ak ja mogu krecit, gletat, busit zidove, e pa ima i da on pere sudje!
ako nece, e pa nek micek onda i iskesira za blagodati modernih aparata koji ce mi olaksat zivot.
bah.
a naprosto popyzdim na komentare starijih "je, a kak smo mi bez toga i toga.." na takav komentar odbrusim da cu im oduzet vesmasinu i poslat ih na potok ribat ves, jer, kak su njihove babe mogle bez vesmasine.. -.-
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Nakon ručnog pranja suđa i seks bude bolji![]()
perilicu sam kupio zeni prije nekih 2 godine i jos nisam to cudo upalio,tu i tamo ubacim koji tanjur unutra al sve je to samo izdaleka![]()
pa kaj ce vam perilice, svaki dan operete te 2-3 case u sudoperu i par tanjura, to je 5 minuta i gotovo. Ne cekat da se nakupi.
![]()
One day, sky went blue...
OT: ja sam isto wannabe moderan, oprao sam si prozor od sobe
Da, kaos u kući, danas se cijeli kuća čisti jer smo danas na okupu pa imamo radne akcije. Oh joy...
EDIT: umro je jedan od meni najdražih glumaca :\
R.I.P.
Zadnji uredio Mario92 : 25-06-2011 u 14:57
of kors, pao mi je taj argument vec na um.
al da ga potegnem, ispala bih vaginalna manipulatorica
ma da mi kupi sudjericu, i to mi je vec doseg. ne mora je znat upalit.
ne zna nit vesmasinu upalit.
nit zeli znat. to mi je uberglupo. bas ga jucer pitam, onak, sta da se nedajboze desi da sad zavrsim u bolnici, ili da ranije rodim, dok jos babystuff nije opran i pripremljen, kak bi se onda snasao, jel bi si znao detetu oprat robicu?
dobila sam odgovor da za to sluze bake -.-
Ja sam napravio palačinkeI većinu pojeo
Peter Falk...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
A sta fali tome? Pa to sve cure rade, decki to vec skoro i ocekuju.
Imam neki dojam da si se ti jadna s njim prilicno unesrecila.
Ne da neces imat pomoc oko djeteta, imat ces dva djeteta za dadiljat.
Sta njemu nije uopce vazno postati i biti samostalan? Tako misli kroz cijeli zivot? Zauvijek ostati balavac?
Sorry, ali lagani zbljuv.Po svemu sto si navela, ne cini se bas da je stvoren za roditelja.
![]()
OT: zamijesio rezance, danas se u potpunosti osjećam kao muškarac :ideigratifarmville:![]()
edit: lol fico zbanan? auf
Odo van!
Svi sretni cim je rav opalip Fici ban hahah
OT: Opran auto od stare, usisan stan i oprano sudje (rucno). Odo se sad lec u krevet i citat
![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ha, očito ovdje postaju samo marljivi i pošteni ljudi
Ja sam isto usisal danas kuću tako da sad idem igrat GTR2 s ekipom![]()
Ja sam popravljao bajk stari(doveo ga u vozno stanje),zalio vocke u dvoristu i tako,surfam preko EDGE-a i ubija me
btw zasto je fico dobio ban(spor mi je net pa mi se neda kopat po temama)
sta jedino ja nis ne radim ko muz od Lune
meni je draze kad ti mozes otic sa "barkom" na dva tri dana nekamo i imas pri tom neki "komfor" tipa wc,tus,kuhalo,kabinu... ne kazem da nevalja al svako sebi izabere po svom ukusu i potrebama. jel to ona 595? nasao sam na netu neki test od nje pa po tome sudim uzivo jos nisam provozao
Zadnji uredio georgy : 25-06-2011 u 22:31 Razlog: Spojeni postovi i ispravljen citat
Bookmarks