Cionn- ja uglavnom čitam SF i krimiće, ali kao jedna koja mi je ostala u pamćenju (uz Aghatu Christie, naravno) je Kuća Škorpiona (Nancy Farmer).
O dječaku koji je kloniran od strane čovjeka koji "uzgaja" klonove samo kako bi iz njih uzeo organe koji mu prestaju funkcionirati.
Zvuči čudno, ali je stvarno zanimljiva knjiga.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Fico, naporan si.
@georgy: budem vidio kad se vratim u Algoritmu dal je ima.
Preporuci mi i neku SF knjigu(nemora bit na hrvatskom)
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Pa, imaš je i u knjižnici...
Od SF- a mi je najdraža Eragon. Druge mi ni ne padaju na pamet, pa pretpostavljam da mi je ova najbolja
Imaš je i na engleskom, ako ti to više odgovara
"nemora"... ccc... još gimnazijalac...
Zapravo, sad sam se sjetio i "Dva neba" (Chris Wooding- na engleskom je Broken Sky) serijala (mislim da ih je oko 10 bilo)- makar sam to čitao u osnovnoj sa možda 12- 13 godina, knjige su super i sad se sjećam nekih stvari koje nisam nigdje do tad a ni kasnije vidio.
Ali, općenito smatram da ne možeš biti "prestar" za neku knjigu.
Baš sam si Petar Pan![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
igzekli!!!!
meni su i dan danas najdraze knjige 5 prijateljai jos uvijek ih mogu citat s gustom kao i kad sam osnvnoskolka bila.
nije nit ova moja nova opsesija daleko od toga, isto je teen stivo
al ako nis drugo, bar me vratila nazad na citanje, koje mi se u srednjoj skoli zgadilo. sad sam bome pocela kupovati knjige (jest da su sve zanrovski vezane uz fantasy - vampiri, vukodlaci; al bitno da sam odnekud krenula, prosirit cu ja horizonte s vremenom)
tak da, deckovi, mene jako veseli vidjeti da citate.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Najdraža knjiga koju sumnjam da će ijedno novokomponovano konzumerističko štivo nadsjeniti mi je Zločin i kazna. Amen! Čovjek ubije babu sjekirom i kazne ga.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Uuuuu Eragon.
To sam sve procito na engleskom, sjecam se kak sam cekao pred algoritmom kada je Brisingr dosao
Predobra knjiga.
Inace, citam knjige od Lee Childa (Jack Reacher novele) i stvarno su odlicne. Samo su jednu preveli na hrvatski (killshot ja mislim) pa ak imas vremena, procitaj si jednu![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ja ljetne dane kratim citajuc Svena Hassela...![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Tko je od vas znao da Androidi rade bez baterije - ako ih spojite na punjač![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Mrzim kisu.
Taman ponio ljetnu robu, kad ono pljusak i grmljavina u Austriji -.-
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ja sam isto umro na smajlić, legendaran je
OT: dosađujem se, jedva čekam da odem domaaaaaa
Smajl je koma.
OT: Popio Bavariu iako mi se ne sviđa i sad ću malo zakrmit...
Gledao sam malo Šta sad radite vol 2, prve stranice...
Potpuno drugačije nego ovo sad. Puno više mi se sviđa stara tema![]()
Smuch- si našao narukvicu?
OT: "Ugradio" el živu u tipkovnicu, pa sad gledam koje tipke štekaju![]()
Bookmarks