Trebao bih preporuku nekakvih aplikacija za zezanciju i smijanje s frendovima. Recimo TalkingTom je dosta dobar, al to smo vec isfurali pa bih stavio nesto drugo. Preporucite bilo sta, samo da izbija smijeh na lice![]()
Ako neko zna neku dobru aplikaciju za snimanje razgovora, svakako u oba smjera, za ovaj telefon neka pomaze...ja sam pokusao sa par njih, ali ni jedna mi ne radi kako treba sa ovim telelfonom. Ili snima samo mene ili se ne aktivira kad mi zvoni telefon ili jednostavno nikako ne radi.
Hvala unaprijed
A.D.I.D.A.S - All Day I Dream About Sex :)
Trebao bih preporuku nekakvih aplikacija za zezanciju i smijanje s frendovima. Recimo TalkingTom je dosta dobar, al to smo vec isfurali pa bih stavio nesto drugo. Preporucite bilo sta, samo da izbija smijeh na lice![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Total Recall - jesi probao taj...pokušaj s njime, imaju opcije A, B, C...pa probaj redom. Meni recimo radi B opcija odlično na x10mini. Program sam po sebi je moćan, snimanje samo nekih brojeva, svih, samo dolazni, samo odlazni, svi, ručno, automatski, s obavijesti, bez obavijesti, u wav, aac,3gpp, mpeg4....s ograničemnjem duljine, bez ograničenja...uključenje snimanja sms komandom...
molim vas neku dobro free aplikaciju za blokiranje poziva,hvala
EDIT:
dolazne pozive to mi triba i poruke po mogućnosti ako ima
Zadnji uredio ravilov : 18-06-2011 u 18:04
Extreme Call Blocker Droid v25.6
ima na forum.mobilism
A za neke free - odeš na market.android.com i upišeš npr Call blocker, call block, blacklist, sms blocker...i tako nešto...Prvo malo sam potraži na očitim mjestima!
Preko SetCPU-a sam spustio rad procesora na 768 max, 128 min MHz (ondemand). Imam i 5 uključenih profila.
Kada rebootam mob, onaj widget od SetCPU-a mi pokazuje rad od 1024 MHz max, 128 min.
Kad uđem u SetCPU, na onoj traci gdje se podešavaju "okretaji" procesora i dalje je 768, ali gore pod trenutnim radom je 1024 MHz, ali scalling se stavilo na smartass.
Zašto mi to stalno samo prebacuje kada svaki put rebootam?
Nesmeta me to previše, jer samo vratim na ondemand i 768 MHz i sve okej, al me zanima zašto se to dešava.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Meni isto bas ne radi to automatsko postavljanje (on boot).
Jedino rjesenje koje ja vidim je nakon reboota pokrenuti app i postaviti rucno.
Vjerojarno jer imate skriptu u romu (\system\etc\init.d\) koja postavlja min i max clock i cpu governor. Obrišite ju ili editirajte.
Nope, nije to, bar ne kod mene. Zadnja skripta u tom diru je 20userinit, ona pokrece /sd-ext/userinit.sh gdje sam osobno upisao postelavanje frekvencija i governora, pa ipak na kraju nisu ti settingsi aktivni. Osim toga, SetCPU bi se trebao pokretati znatno nakon /etc/init.d skrpti...
Zadnji uredio ravilov : 20-06-2011 u 23:15
@GT-R: Da ti nisu malo pomješani prioriteti profila u SetCPU?
Inače, šta nisu vrijednosti frekvencija u /sys/devices/system/cpu folderu, nekada i u sys/module/avs (ovisi od kernela do kernela)? Sjećam se da sam tamo štimao frekvencije i voltaže i to bi ostalo nakon reboota, ali nikada se nije klalo sa SetCPU-om niti je on odbijao poslušnost nakon reboota.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Nemam pojma, možda te kernel zeza. Pitaj u developer temi od roma.
Ako si SetCPU prilikom prvog pokretanja podesio na automatske postavke frekvencija, trebalo bi raditi, osim ako ga nešto drugo ne koči (neki drugi OC app ili sam sistem).
Čuo sam da ima neka aplikacija za "probijanje" šifri za WLAN ali nikako da ju nađem... bar neku koja finkcionira...
Mala pomoć![]()
Penetrate
Vrijedi samo za neke routere s defaultnim šiframa.
Jel postoji kakva aplikacija da mi prati moje instalirane aplikacije i kaže kada ima update...službena aplikacija je naravno android market - ali mi ne prikazuje one koje nisam instalirao preko marketa...tj. prikazuje neke, ali većinu ne! Radio sam i market reset (# busybox rm -rf /data/data/com.android.vending). Možda se može nekako ručno dodati aplikacije na popis u marketu, tj. napraviti link za svaku ručno?
Normalno da službena ne prikazuje kad nisi kupio aplikacije već skinuo s neta i instalirao.
Najbliže tomu je Applanet. Sad ne znam jel to još uvijek radi jer ne koristim.
Ma Applanet ne radi vec duze vrijeme. Ima i Blackmart na 4shared.com pa probaj
Netko je bio tražio aplikaciju za panoramsko slikanje, evo jedne na kojoj se radi.
Sony's Panorama Beta!
Postam ovdje a ne u preporuke jer je nisam probao
Za Desire je portana kamera sa Sense 3.0 i ima panoramski mod.
Zadnji uredio xlr : 24-06-2011 u 22:39
Jel ima i snimanje videa ili samo fotić? Glupo pitanjeSamo fotić
https://market.android.com/details?i...csson.panorama
Zadnji uredio zeljko12345 : 24-06-2011 u 22:28
koju app preporučate za slikanje sa dodavanjem obruba i efekata i da se odmah može poslat na twitpic/twiter?
Imam HTC Wildfire 2.2
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
U vezi video caller id aplikacije - jel postoji neki način da se na creckiranoj verziji stavi video pozivatelja po izboru, znači ne samo direkt snimanje? Kad idem birati video kaže da aplikacija nije licencirana, da si odem kupiti na market...
Na Reflex S ROM-u (v2.1.6), u defaultni program Camera se dobije mogucnost panoramskog slikanja.
U prijasnjoj verziji je bilo i mnostvo drugih efekata koji nedolaze defaultno s programom Camera, ali nisu funkcionirali (barem meni).
Jel postoji kakva aplikacija da preko wlana vidim cijeli desktop kompa na mobitelu?
Bookmarks