vedrije teme, velisod danas odbrojavam zadnjih 10 tjedana 2u1 karijere. to je, onak, jos malo.
![]()
Ajmo malo o vedrijim temama...dosta crne kronike...
OT: Prebacujem neku muziku na mob i jos malo pa na more..![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
vedrije teme, velisod danas odbrojavam zadnjih 10 tjedana 2u1 karijere. to je, onak, jos malo.
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Vedra tema: slikam na moru ko kreten, svaki korak mi je nekaj fora i idem to slikat.
OT: gledam ovaj glupi film zvan Indijana Đonz...mg:
One day, sky went blue...
Ovaj Firefox 5 je jos vece sranje nego prijasnje verzije...
OT: Slusam Tosea
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Otvorio prvi račun u banci
Sad još samo trebam naći nekoga tko će mi na njega uplaćivati![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Trazim neki dobar Creme brulee recept![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ima stvarno zanimljivih kombinacija, i s cokoladom, i s raznim vocem.
ja sam sinoc radila one petominutne kolace iz mikrovalne. a jelo mi se slatkonisam bas odusevljena..
jutros sam saznala uzasnu vijest.. frendu iz osnovne umrlo dvogodisnje dijete
darovali su organe.
jos nemrem k sebi doc![]()
Jeli taj frend imao blizance, pa da mu je jedno umrlo?
Ja pokusavam pronac slican recept onome iz Barcelone.
U kojem god kaficu/restoranu sam jeo crem brulee bio je vrhunski..
Nazalost ovdje kod nas ga rijetko koji restoran nudi..
OT: Przim se na suncu u vrtu![]()
Jučer nešto kosio oko kuće i posolio narukvicu. Nije niti skupa niti nešto extra fensi al mi ju žao majku joj.Lijepa je,neka čelična.
Danas dobio za đaba od frenda AIO detektor za metal i kao kablove pod naponom. Kupio bakteriju od 9V i malo se igram po sobi. Mislim da ću prije nabasat na zmiju u vrtu nego na narukvicu jer ovo čudo kmeči na svaki quratz.![]()
Mozda da malo zavrnes pipu za osjetljivost?![]()
Nisam ti ja čoban neki tamo iz Vrlike.
Odvrćem,al đaba. Kabel nekako nanjuši al za metal je ćorak.
Štelujem dok ne počne kmečat pa smanjim i približim se metalu a on ništa. Mrdnem još mrvu i on odma kmeči i bez metala u blizini. Šema pali za kabel pod naponom. I sad?![]()
Smuc, jao, pa kaj ne paziš na stvari malo? Jbga sad, šta je, tu je... Buš kupil novu
Ot: skinul aplikaciju protiv komaraca i upalim ju, kad njih fakat nema... O.O šta to fakat funkcionira?!![]()
One day, sky went blue...
Tražim đob i gledam Dobar, loš, zao![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Moze neka preporuka za dobru knjigu??
Bas sam zavrsio sa Gaudijevim kljucem pa trazim nekaj novo![]()
Cionn- tipa ta knjiga ili općenito neka dobra?
OT: Došao s vožnje.
Ulazim na Maksimirsku, vidim hrpa ljudi pješači...Razmišljam je li danas neki koncert, utakmica...
I onda vidim tramvaje...
Mislim da ih je 7- 8 travaja zaredano. Neki kombi je na sredini ceste, ali izgleda kao da tramvaj može proći...
No, ja sam biciklom pa mi je svejedno![]()
U principu, bilo bi super kada bi knjiga bila istog zarna, al nemora.
OT: Narucio 2 knjige sa Amazona
prijatelj i ja bili na barki lovit ribe al ulovili samo 4 l vina i vise nista![]()
^^ Zato ste trebali uzest kruha i ić na ježine.![]()
Bookmarks