Moja destinacija je Italija 21.8.-28.8. na ekskurziju, a dotad neznam, mozda na Soltu u vikendicu od kuma
.
Sta radim? Lezim, 7:59 je![]()
Kako volim praznike,ne znam sta cu sa sobom!
inace ja idem 25.8 berlin,prag![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Onda i ja idem... u 9. mjesecu idem u Crnu Goru svirat
UPDATE: ' majku, ne smijem slušat više radio Vrbovec.
ko me ima na fejsu zna kaj pričam
Zadnji uredio Mario92 : 17-06-2011 u 10:39
a ja 28.8. idem u rodiliste
iako, nadam se da ce to biti i ranje. recimo, bas bi bilo kul da rodim 21.8. jel da imaginarni kume??![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
![]()
ostaju nam nokije! Vououooo!! :jump
sad, prodat ju il zadržati?
Ot: gledam po njuskalu nekaj![]()
One day, sky went blue...
Prodaj,zaradit ćeš dobre pare,meni nove nokie ne valjaju...
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Uh, odem ja sutra na more... A opće mi se ne ide...![]()
Stigo rodjak iz Belgije..
Dofuro je neku cokoladu pa ju idemo probat sada![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
napokon kisa i bura
Jutro..
Napokon neradna nedjelja, malo odmora..
Šta znači ovaj smaj koji stoji pored nicka?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ako na to misliš...
Pokazuje je li netko online.
Zelena= online, siva= offline.
OT: Razmišljam o glupostima.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
joj, kako bih ja deci zabranila aute koji mogu vozit brze od 70 na sat
another life lost.. to u mom buducem selu. kaze muz da zna vozaca, da je tu negdje oko 18 - 19 godina. preko 20 sigurno nije.
edit, sad vidim da nije on vozio. al svejedno, i vozac je balonja jos. pogotovo kad tak divlja po mokroj cesti![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Da bar samo mladi stradavaju.
Makar je to tužno- istina je da je vozač sam odgovoran.
Ali, još gora situacija je kada vozač preživi- a putnik pogine...
I da nije kriv za nesreću- sumnjam da je lako poslije voditi normalan život...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Pozdrav sa otoka Pašmana! Svi su ovdje živi, jedva da ima auta, a i oni koji voze su ozbiljni vozači.![]()
Vratia se Sime, sutra 18. rodjendan, ima da mi svi cestitate u onoj nekoj temipa cu ja to procitat u utorak popodne kad se probudim
.
OT: vratio se sa sela![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
a da, istina da budala za volanom ima bez obzira na godine, ali sve koje ja znam da su poginuli, a znam ih daleeeeeeko previse, svi su bili mladi i svi su divljali za volanom.. vise ni ne znam na kolikim sam sprovodima bila svojim vrsnjacima i frendovima.. i rijetko je alkohol bio krivac, uvijek, bas uvijek je bila prevelika brzina!! a i ti stupovi, bogati, k'o da magnetski privlace aute koji izlete s ceste!! ono, ni metar lijevo ni metar desno, nego bas, ali bas u banderu. i bas sa suvozacevom stranom. pa nemo's vjerovat.. tako mi je prije 11 godina frend poginuo pred vlastitom kucom!!
ma uf.
Bookmarks