Jel pružaš usluge "utišavanja" janjeta koje susjedima sluši za igru (čitaj: naganjaju ga po dvoriištu dok sirotek bježi i bleji ko luđak, a navečer ostane vani i cijelu noć opet bleji)?
BTW, admini, kaj je sad ovo? Neko mi pošalje poruku na forumu, a mail mi dođe nakon cca 12h?!
OT: dovodim komp u red.
One day, sky went blue...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Zadnji uredio Mario92 : 16-06-2011 u 13:51
Sta radim? kuliram,jedem keks,dopisuujem se i takooo..![]()
Bio u kinu, večeras in the club, planiram ljetovanje u Vodice.Feelin' good
![]()
Україна
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ima, ima!! i mi, ako bismo isli, isli bismo na kraju srpnja.
u svakom slucaju, cut cemo se![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Pozvan sam na voćnu salatu od 10-ak vrsta voća. Da su 3 vrste mesa pa ajde kad ono voće...![]()
@points,
Obavezno uslikaj Lunu u kupacem u 2u1 varijanti.
@Smuchac,
Pa sto ti je pobogu, covjece? Jesi dobro?![]()
10 vrsta voca....
sjetilo me na prvi put u meksickom restoranu. dodjem tamo i gledam sta cu kad ono neko jelo sa purecim,telecim,svinjskim medaljonima i povrcem na zaru. cekam,cekam i stize konobar nosi neku ogromnu hrpu na tanjurima kad ono samo 3-4 kolutica mesa i kanta jupola povrca...nemoram ni rec da mi je to bio i zadnji put u meksickom
da, al svima cemo pokazati sliku, samo ravu necemobas u inat i kaznu, jer ne zeli s Lunom i Nessie na pivu.
oke, na sokic.
e, da, i zato sto nije Luni kupijo Edwarda u jueseju!!
Koncert prošao ok, vruće ko u paklu, mene i frenda skoro pobrala Hitna dok je vozila ove kaj su poginuli u avionu![]()
Spremam se..idem opet u Egipat..ovaj puta u sharm el sheikh...weee
Trazim neki stylus...
Za par dana u Austriju po iPad![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
hebem ti ćevape navečer
sad ti ugasi žeđ...
union grejp....
Mi6 Black
cevapiiiiiiiiiiii![]()
Egipat, Austrija... suckers
Ja idem u Križevce na Spravišće![]()
Bookmarks