sta nisu rekli da vise nema od ove godine zato je i bilo samo 6 mjeseci za proslu? ako ce bit idem onda na bolovanje malo jer to isto dosta donese![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
sta nisu rekli da vise nema od ove godine zato je i bilo samo 6 mjeseci za proslu? ako ce bit idem onda na bolovanje malo jer to isto dosta donese![]()
kolko sam ja skuzila, nema vise od srpnja lani tih poreznih olaksica (tipa osiguranja, krediti i sl), al bolovanje nije porezna olaksicapa mislim da bi se za to trebalo dobiti.. vis vis.. treba se raspitati
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
e, da, georgy, sesvecanec mojznas kaj je bilo? prosli petak, koju minutu prije ponoci tu kod mene na pruznom prijelazu, na Jelkoveckoj vlak pobrao nesto, nekoga..
bila sam budna, kak zivim blizu culo se, s terase sam gledala kak hitna nekog odvozi pod sirenom nakon cca 15 minuta.. onda su dosli vatrogasci, i reflektor neki su uperili na prugu, ocevid trajao do iza 2 u noci..
i tak ja danima guglala po vijestima, po pu zg, i nigdje nisvec sam mislila da ce me okolina proglasiti ludjakinjom jer su, of kors svi corili i meni nitko ne vjeruje da se nekaj desilo, jer bi ziher bilo u vijestima..
i jucer dodjemo do informacije od prometnika u d.selu da je vlak pokupio auto, odbacio ga kraj pruge, da je jedna osoba ozlijedjena - e ali ocito se radi o nekoj njusci posto je sve tak elegantno zataskano!!
zivo me zanima, da napisem to sve u status na fejsu, bi li mi murija zakucala na vrata :rofl: i fakat me zanima tko se to tko vazan i poznat smuca po mom kvartu.
nemrem vjerovat koje protekcije neki ljudi u ovoj sugavoj drzavi imaju..![]()
ma bilo bi na pu zg, jer oni za svaki dan izbacuju sazetke kaznenih djela, nesreca i sl.
bas sam sve zivo procesljala.
ono, svako malo objava da su u sesvetama vandali kamenovali vlak i takve stvari, a onda nekim cudnim cudom ama bas niti jedan portal + pu zg ne objave tesku prometnu nesrecu - a nalet vlaka je uvijek teska prmetna nesreca bez obzira je li osoba prezivjela ili poginula.
konkretno, nesto iza 23 sata taj petak u zagrebu tramvaj pokpupio pjesaka. bilo i po novinama i na pu zg.
tu noc bilo je puno nesreca sirom hrvatske, si mediji su izvjestili o njima, pu zg takodjer o onima koji su bili na porucju zagrebacke zupanije.
a o ovome ni bu ni be.
jedini ociti zakljucak je da se zataskalo.
Ništa čudno, koliko toga se zataškava...
Ja otkrivam neki drugi misterij.
Skrećem u ulicu, neki tip šuta tenisku lopticu- pogodi me u kotač (tek toliko da sam primjetio), vozim dalje, nakon par minuta vidim istu lopticu (mislim, iste marke), sad moji dođu doma, našli takvu lopticu u Dubravi...
Inače teniske loptice ne vidim nigdje osim u blizini teniskog terena...
Kamion s teniskim lopticama prolazio po Brestju i Dubravi?![]()
Ili je to obmana da zaboravimo na ovo što se kod tebe dogodilo?![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Meni već nekoliko dana diže tlak neka baba koja na radiju prodaje patke.
Vrbovac. Nabijem joj Vrbovac na patku.
(random post)
e, a jel vama danas neki kao dan grada??
ili sam ja nes krivo cula u prolazu na radiju![]()
slušam ATB
lagano čilam...
razmišljam da skinem novi album od ATBa, ali moram potražiti po torrentima...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Zadnji uredio Mario92 : 15-06-2011 u 20:21
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Da, danas je dan grada kod nas, skupila se prilično poznata politička elita (), došel je i gradonačelnik nekakvog francuskog grada Periersa potpisat ugovor o bratimljenju. Skru ju, Vrbovec je u EU!
Program je iznimno bogat uzimajući u obzir da smo selendra
(hint: 16.06. u 20 sati, dođite me gledat i slušat)
tamburica?
Ja ne vidim mjesec :O
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
[QUOTE=-->Cionn
Evo, malo se ukazao, brijem da je na JI.. kasnije ce se bolje vidjet..
One day, sky went blue...
koji instrument? ja sam davno brač svirao
Sviram prvi brač. Nisam savršen ali nisam ni toliko loš![]()
ja sam bio treci
sve je to super al mi babe u kudu ubile volju za svim pa sam odustao od toga.
pokupi dvojicu-trojicu iz sastava(berdu bisernicu i gitaru-bugariju(ili kako se vec zove) i obrci pare po festama![]()
I svadbama.
Par prijatelja lijepo zarađuje (i još idu po vani).
Bio sam u jednom bendu ali smo se raspali. Iskreno, ne volim svirati na taj način, meni je orkestar sasvim super. Pare zarađujem na drugi način
Svjedočio sam borbi mačaka ispod prozora.
Imao sam jedan vodeni balon.
Pogodite epilog![]()
Uzivam suncajuci se u vrtu
Jos malo pa na more![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Evo ga na, spriječim da se mački potuku skroz, utišal sam ih, osvježio sam ih, vruće je vani
Učinio sam dobro djelo![]()
Bookmarks