Kako sam sretan sada!
Uspjesno popravio prosjek, bit ce slavlja za vikend![]()
Sada znam kako zvuči lanac prije nego što će puknuti...
Makar, pedale se puno lakše okreću bez lanca...![]()
Bio u Dubravi, predobro su plesali- a kasnije i premoćan rap battle (na meni najdraže beatove).![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Kako sam sretan sada!
Uspjesno popravio prosjek, bit ce slavlja za vikend![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
[QUOTE=-->Cionn
Toliko košta,da..ali dobio na poklon..
+idem trenkat![]()
Naručil sam si Heelys tenisicesad neznam kak bum platil... Stisel sam Prek kreditne kartice, a ništ mi nisu dali da platim.. Valjda mi dođe mail kad provjere jel ih još ima u skladištu...
One day, sky went blue...
vid' ovo... nikog' ovdje... baš bezveze...
jučer gledao trku formule 1... zanimljivo bilo (osim dvosatnog prekida)
odo dalje...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Slab si ti bio kad si se već probudil![]()
Ne treba mi puno sna, a i oko 4 je već sve zamrlo.
Meni je bilo dobro![]()
Ja bum poludil... 2 puta za redom ja pošaljem paket a ovi debili su nesposobni podignut paket.. Vidim da me neko zajebava...
Jesam ja jedini tu kaj bu učil prek praznika?![]()
[QUOTE=-->Cionn
Da, povijest... To mi nikad nije išlo... A i imam strogog profesora, tak da je to dobitna kombinacija![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
@Ico, da zanimljiva utrka - utrka je bila preeeeedobra! ne sjecam se kad je zadnji put bilo toliko dogadjanja i toliko iznenadjenja.
ne mogu se cak natjerati niti da zalim Sebastiana (iako sam se zaljubila i navijam za njega) kad je Jenson cudo napravio!! cudo!!
si vidio sta je Kanada, oni imaju grtal'ce i za kisu
@georgy, bas pukao pukao ili se samo karika rasirila? to ti se nama na Rabu desilo prije 3 godine. terali bajk uz brdo po kamenjaru, zesce opterecenje. i lanac samo padne. onak, wtf. nit alata nit icega, u piiiiiiiiiiips mile matere od civilizacijea nis, k'o pravi neandertaci, dva kamena u ruke i udri po karici.
taj lanac i dan danas drzi![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Baš puče
Drži, kad ne voziš
OT: Kao nešto ponavljam za obranu završnog...
ma nije puko na mom bajku. nisam tad jos nit imala gianta. muzu se to desilo. doduse, i on sad ima drugi bajk, al ovoga jos njegovi koriste, s tim istim lancem popravljenim s dva rapska kamena![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Da, rav...
Bio u Americi pa misli da je najpametniji
OT: Obranio rad. Ne shvaćam koji je smisao te ocjene...
Evo ne znam ni ja koji je više dan da slažem klavijaturu i konačno se nazire kraj. Spremna je za svirke a u hodu ću još dodat šta bude po mom guštu. Zasad sam naoružan do zuba...![]()
ja, kobasen mit špek unt slanina s ajvar mit pašteta od domača jetrica. ales zalijati mit pun penis gemischt und glog liker. treba iti u pasivnu horizontalu
@smuc,naprani ove man band
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Aber, zerstört mich zwiebel ahahahahah!!
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
rus, sjeo povrat poreza!!
Bookmarks