Ne dirajte fiću ljudi![]()
Україна
points se javio, ja se bum povukao na neko vrijeme![]()
A kaj bas svi morate ficu podj*bavat?
OT: Poceo igrat League of Legends![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Sta ste svi poceli nesto igrati sad kad je skola na kraju...
Pored njega bi Playboy izdržao više od mjesec dana, a da se ne 'ulijepi'![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ak nis drugo, njegov komp je bar siguran od kojekakvih zlih viruscina koje bi mogao navuci preko 'njava sajtova.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Zato neće zavjese i tepisi...
Sa'š mi još reć da *ebeš...?
Da si se "opicio" ne bi se sad kleo u pekmena i kukao kako bez njega ne možeš.
Ne,ozbiljno,još se malo smiri,opet si se kao zalaufao pa da ne budeš olađen u skoro vrijeme za peezdariju i da mi iz vodstva ne budemo stoka,no-liferi i kreteni ako se,zlu ne trebalo,desi. I ovo shvati dobronamjerno. NHF![]()
Otkrio vrijednu vještinu prepolavljanja jabuke rukama
Izgleda mi kao da se zove Vesna. Ali, ne voli duge šetnje po plaži- jer joj smetaju sunce i oštre školjke![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Zato tupi predmeti idu....![]()
Bilo je jače od mene
OT: imam maturalnu večer, wish me luck![]()
Cijeli dan sam na biciklu, nisam prčkal po mobitelu, bez kompa, nadam se da ste sredni... Bole me leđa sad malo...![]()
One day, sky went blue...
Sretni a ne sredni.![]()
Leđa te bole jer ti se kralježnica ispravlja. Na računalu se često zna iskrivit.
Fićo- prestanu nakon nekog vremena, samo nastavi voziti
OT: Prčkam po mobitelu![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks