Rijesio sam.Hvala
Nemogu muziku prebacit a s drugug kompa mogu sta trebam napravit da mogu i na ovom
Rijesio sam.Hvala
Nemogu muziku prebacit a s drugug kompa mogu sta trebam napravit da mogu i na ovom
Zadnji uredio imaticx : 01-06-2011 u 23:35
Zna li netko način kako prebaciti sve smse s androida na iphone? Postoji li uopće backup SMS-a na iphoneu?
Tesko. Tesko je i napraviti backup sa iphonea (osim u itunesu)
iPhone 5s 16 GB
Prošla mi je ideja, ima na androidu da syncaš sms s gmail i napravi ti novi label i spremi ih ko mailove.
Ima li šanse da se prebaci putem nekog takvog programa na iphone? Znam da je teško da postoji al opet..
Onda na iPhoneu napravis novi IMAP (ne POP3) mail account i refreshas i trebao bi povuci i labels
iPhone 5s 16 GB
Pozdrav drustvo, imam problem i nadam se da ce mi neko pomoci. Imam iphone 4 koji je jb na 4.3.3. Posto meni mnogo treba flash player pokusao sam da instaliram sa cidye onaj frash i kad ga instaliram i odem na neku stranicu sa flashom meni javlja neku gresku abort food c43. Ima li nacina da se ovo rijesi i da mi radi flash player na browserima. Hvala
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Nije u pitanju samo video, meni treba za druge stvari i citanje scripti koje su napravljene u flash playeru
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Onda nisi trebao iphone kupovat. Probaj sa puffin browserom.
Bok svima, novi sam na forumu.
Imam iPhone 4 i nije da se bas totalno kuzim u to pa bih htio postavit par pitanja.(nemojte mislit da sam glup haha)
1. Je li moj iPhone CDMA ili GSM model, i ako mi mozete objasnit?
2. Je li moguce zamijeniti ekran mobitela i dal je to pristupacno?
3. Na mobitelu mi baterija traje relativno kratko.
Uz 3D igrice,gledanje videa,surfanje,ipod-traje manje od 4h od punjenja.
A standby potegne i do 2 dana...
iOS je 4.2.1 i jailbreakan je.
Pa me sad zanima dal je to normalno trajanje baterija jer mi se cini nekako malo za takav mobitel?(i prijateljima koji imaju iPhone isto kratko traje baterija, to mi je jedina zamjerka mobitelu).
4. Kako maknuti ads-e sa igrica i aplikacija, postoji li neka aplikacija za to?
5. Mogu li se aplikacije,pjesme i sl slat preko bluetootha sa iPhonea na iPhone ili treba
neka aplikacija opet?
6. Kako izbrisat ili ingore-at update neke aplikacije na App Storeu ako ga ne zelim, zapravo ne zelim imat obavjest(brojku u crvenom okviru u desnom gornjem kutu ikone).
pa kako izbrisat ili sakrit taj update?
To bi bilo to!
Hvala!
Zadnji uredio Vinkass4 : 07-06-2011 u 01:08
1. GSM, CMDA ne radi u Europi
1. Moguće je, za cjene neznam
3. Puno igranja, interneta, slušanja glazbe i ako ti je osvjetljenje ekrana na maximumu jako cucla bateriju. Meni traje dva dana, ali ne slušam opće muziku, niti igram igre, samo mail, razgovori, sms. I ugasi 3G, on dosta cucla baterije.
4. Možda ima neki tweak na Cydiji
5. Celeste sa Cydie, ali čujem da ne radi baš dobro.
6. Napravi update![]()
Kako vam funkcionira HOME tipka na četvorci...meni polako sve više šteka...tj ne raegira na pritisak...pa histerično isklikam 5-6 puta pa proradi...dogodi mi se 1-2 dnevno tako...a prije je 1 u dva dana...uglavnom...sve češće lagano... zna dignut tlak nekad... :/
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
e i meni je to u par navrata stekalo, ali sad ne steka...
nije bilo pravila, jedan dan sam cijeli dan s tim ispizdila da sam htjela nosit na servis, da bi drugi dan sve super radilo...
sada radi ok, kuc kuc kuc![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Imam pitanje pa se nadam da sam postavio na pravom mjestu. Sutra idem na put i neće me dosta biti. Imam iphone 4 i na računalu imam sve sređeno u itunesima (glazbu, aplikacije i ostalo). Dok sam na putu kupit ću novi laptop a negdje sam pročitao da iphone ne "radi" na 2 računala pa me zanima što ja to trebam ovdje u itunesima deaktivirati da bih sve mogao sinkronizirati na novo računalo i da na tom novom računalu bude isti apple account?
Mozes i na novom komp. Na ukupno 5 komp. mozes imati registirane na iTunes account
U iTunesu ides na Store - Authorize this computer i upises podatke iz iTunes accounta i reci ce ti da vec imas 2 komp. spojena na taj acc. Na starom ides samo na Deauthorize ako ga vise ne zelis koristiti
iPhone 5s 16 GB
Hvala puno na odgovoru.... ma i mislio sam da je tako ali eto tko pita ne skita![]()
Dali je netko imao problema s bljeskalicom na četvorci? 4.1
stavio sam program light ili kako se već zove da mi bljeskalica služi kao lampa i jedno veče skužio da prekida, tj.malo svjetli pa malo nesvjetli (nepravilni razmaci)
i pokušam slikati, bljeskalicu uključim, i ista stvar, za neku sliku samo zatreperi, za neku uopče ne, za neku zasvjetli normalno.
znači zajeb.me bljeskalica, zanima me dali je do moba ili softverske prirode, da joj možda smeta JB, neka aplikacija ili nešto treće...?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ha neznam, ja cekam da me stvarno pocne zahebavat...onda ga nosim. Jer oni u servisu inače ne popravljaju ajfone već ih zamijene za novi...ali to su uglavnom za veće kvarove (matična, display i slično) Nisam čuo i nekako sumnjam da zbog problema sa home tipkom da daju novi uređaj.
Ja sam nosio 3GS na servis i nudili su mi zamjenski mobitel...neki LG dummy, nisam uzeo...ali bili su stvarno brzi...nepunih tjedan dana i dobio novi uređaj (ošla matična).
Dok je frend čekao skoro mjesec dana :/
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Kako znate da vam šteka tipka a ne software?
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
zato kaj sam u meduvremenu napravila update i nisam vracala backup i problem se opet javio...tako da nije softwareski problem...
a ono, moram stisnut po nekoliko puta onako pravo muski i nekad uopce ne reagira...
mene kad pocne zafrkavat, zafrkava pravo...a onda drugi dan nista...
takda ne kuzim u cem je problem,,.
ne znam dal bi me zezali oko garancije, meni je pao i kod zvucnika (na rubu) malo se plastikica udubila, nije nista jako vidljivo, a i dogodilo se nakon sto je to pocelo zafrkavat...da ne bi bilo da je to zbog tog pada...
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks