Nije mi bas najjasniji njegov radi. Uslikam nesto i sliki salje na google server ... ?????
Google docs aplikacija to može.
Nije mi bas najjasniji njegov radi. Uslikam nesto i sliki salje na google server ... ?????
Radi samo upload kao u bazu. Kada zelim sliku, radi download. Ne znam sta ima da obradjuje.
S druge strane, kada odradi download, ponudi mi u kojem program da otvorim sliku tako da nigdje ne vidim kako da dobijem tesk iz slike. Znaci ne otvara sliku u google docsu.
I ne vjerujem da nesto obradjuje osim sto se moze slika konvertovati u google docs.
S druge strane, kada na brzionu Google Goggles izvuce tekst iz slik, zasto treba neki poseban proces sa Docs ??
Uploada na server i tamo napravi OCR. Kasnije imaš sliku i tekst u istom dokumentu za eventualnu korekciju. OCR je to "šta ima da obrađuje".
Možda ja radi pogresan poces.
Kamera ikonu vidim samo iz widget-a. Uslikam tekst, pita me za ime, da li da konvertuje i odradi upload. Kada je zarsio, imaam medju fajlovia sliku ali nigdje ne vidim kako da dodjem do teksta. Klikom na sliku uradi download i pita gdje da je otvori.
Što misliš gdje se se nalaze google docs dokumenti? U oblaku tj. negdje na google serverimaU aplikaciji google docs možeš pristupiti tim dokumentima, iz browsera na kompu, mobitelu... U tome i je poanta, da im imaš pristup od bilo gdje. Ako baš želiš možeš dokument skinuti kao doc. xls...
Da budem iskren, nisam nikakako za online storage.. ili trenutno populiziranje občačića ..ali to je sada off. Naravno da znam da su na njihovom serveru ako radi upload/download.
Svejedno, i ako radi na oblak varijanti, i dalje ne dobijam nacin prikaza teksta. Moze biti da je losa slika ali samo dobijem obicnu sliku. Ili kao sto rekoh, mozda radim nesto pogresno.
EDIT: Uspio sam nekako da mi djelimicno prikaze tekst sa slike. Mozda samo jednu trecinu a recimo da nije prepoznao tekst sa iste slike koji je deblji i vec bar deset puta od onoga sto je on "vidio".
Hvala u svakom slucaju. Pokusat cu da nadjem aplikaciju koja je nam,jenjena za ovo i gdje bi bio teskst upotrebljvi ..kao recimo da ga kopiram i bacim u neki notepad dokumen ili gdje vec mogne.
Zadnji uredio MOSHPIT : 06-06-2011 u 17:25
Mislim da si malo prezahtijevan. Ne mozes to ocekivati od jednog telefona. Ako i postoji aplikacija za to, vjerojatno je prilicno rudimentarna i sposobna obraditi samo jednostavnije slike.
Nisam naveo velike zahtjeve vec samo pitam da li nesto slicno postoji. Znam da racunar zna brljaviti sa mnogo boljom slikom od uslikane sa telefona, ali me samo zanima da li za android uredjaj ima neka OCR aplikacija.
Jedan mi lik dao ovaj link: http://chart.apis.google.com/chart?c...android.snapit
Ali mi ne nalazi na marketu kada skeniram pa ako neciji telefon prepoznaje kod, da javi da i tu verziju probam.
U samom linku je ime aplikacije: com.mocrsoft.android.snapit
To je ova aplikacija .
Moraš ju ili kupit ili nać negdje.
Trebala bi mi neka aplikacija sa kojom bih mogao mjenjati profile.Recimo kao sto ima symbian opcenito, sastanak, vani, bez zvuka?
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Najjači kalibar: Tasker
Mali kalibar: Quick Profiles, Profile, Settings Profiler Pro, Profiles
yager - Bas sam kucao na marketu iz linkaali ali izgleda preskocio istu.
Hvala.
domy_os - Pa generalno tekst. Ne vizit karte i slicno npr oglas, iz novina.. nije bitno samo eto, kada zatreba da imam.
Ali kontam da je najbolje rjesenje ipak naci korektan program na PC-u i prebaciti slike na njega pa vaditi tekst.
Google Goggles za vizit karte
Google Docs općenito
Oba podatke čitaju u oblaku. Goggles ponudi spremanje kontakata u telefon, a Docs sve pročitano spremi u Word dokument u Docsima
Mislim da je za moje rjesenje najbolje ovo:
Bez oblaka i bez kakvih suvišnih kontaktiranja sa serverima.
AL ija opet imama problema sa root-om na ovom romu pa ako ga zamjenim mozda ovo i probam.
dali postoji program koji mi može pokazati koji je program gdje instaliran, na karticu,u telefon i koliko mjesta zauzima.
Pozz
Moze preporuka neke aplikacije za osm mape da je mogu koristit bez stalne internet veze nego samo preko gps-a pa recimo kuci kad dodem da upalim wifi i syncam to sto sam uradio ili nesto takvog tipa? Postoji li sto takvo.
I opcenito koje alatke koristite za osm?
meni bi trebala neka aplikacija gdje mogu skidati ikone, tražila sam na launcher pro icons and docks i custom launcher icons, ali mi konkretno trebaju ikonice gdje je tekst umjesto ikone. u custom launcher icons ima par, ali nisam sve pronašla.
pa ako netko zna![]()
Mislim da je to jedina aplikacija.
Za ikone pogledaj ovdje(u moja dva paketa ima ikona s tekstom): Android razmjena ikona/dockova i ostalog
Također pogledaj i ovdje, kolekcija od 600+ packova.
e sad jedno šugavo pitanje.
ovako na kartici imam slike, wallpapere, ikone itd.
sad bih ja htio da kad pokrenem galeriju da mi ne prikazuje sve odjednom več kao na kompu foldere i podfoldere tako da ja izaberem što hoču otvoriti a ne sve odjednom.
što skinuti ???
@mrcina: JustPictures i podesi koje foldere želiš da ti prikazuje. Možeš uključiti i pregledavanje u "tree modu" (kao u Windows exploreru po hijerarhiji).
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
e ovako. Skinio san bio dosta blacklist aplikacija ali jos nisan naletio na neku koja mi omogucava da blokiram sve zivo osim brojeva na whitelisti.
Imao sam samsunga s odlicnim ugradjenim blacklist programom.
Ovi svi na marketu koje sam skida imaju opcije blokiranje pojedinacnih brojeva, blokiranje brojeva koji nisu u imeniku, i poziva sa skrivenim brojevima.
A na white listu svima je vec automatski dodan cili imenik.
Znaci. Ukljucim white list s jednim jedinim brojem i samo taj broj me moze zvat.
unaprijed hvala
Bookmarks