Ja maloprije prebacih na novu, kad ono transparenti "Banja Luka - Papa mi te volimo"![]()
Ja maloprije prebacih na novu, kad ono transparenti "Banja Luka - Papa mi te volimo"![]()
Україна
Zadnji uredio Mario92 : 05-06-2011 u 19:09 Razlog: malo cenzure
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
@ExTaza,
Smiri malo dozivljaj. Ajmo ipak bit civilizirani.
Veliki pozdrav ekipo...nije me dugo bilo...pa rekoh da malo navratim i pozdravim vas![]()
Vidio je Goran da zaostaje u četari pa se kao vratio...
OT: Idem spavat...![]()
Nessie je dobila toooooonu robe. mirne smo do prakticki treceg rodjendana, jer je robica fakat k'o nova. i nije drecavo roza
samo da jos smislim kud cu s tolikom odjecom.. nit 20 spejsbegova mi ne bi bilo dosta. samo carapica u velicini 0 - 6 mjeseci ima oko 40 komadasve skupa ih je preko 100 -.- mislim da ja toliko carapa u citavom zivotu nisam posjedovala, a ona ih ima citavo cudo i prije rodjenja
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Čuvaj za drugu kćer.
OT: nabavio još 2 Siemensa od jednog moda ovdje, kolekcija se fino popunjava.![]()
Ma sta cuvat, daj u Caritas.
Ucim svasta pomalo...
marioopet copras!!
mi smo sebicni roditelji i zelimo si samo jedno dijete.
i to smo toliko odvratno sebicni da smo jednom cak i razgovarali da bismo mooooozda, mozda ipak isli na drugo, jer si zelimo sina.
al ako i budemo dovoljno ludi za takav pothvat, to ce biti s veeeelikom razlikom u godinama. tak da i ako fulamo spol i opet dobijemo kcer, do tad ce moljci odavno pojest ovu robicu :rofl:
ak ce Nessie bit luda na mater, onda mi sin uopce ne treba. jer ce ona igrat nogomet, mrzit barbike i zicat da joj kupimo Hilticui onda ce tata jednom tjedno imat zadatak da betonira, a nas dvije cemo se izivljavat na Hiltici. mwaaaaa
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Zna netko di mogu gledat WWDC prijenos danas?
dan
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Eto, kad radiš u vrtiću, ne trebaš ništa kupovati za svoje dijete...
Bolje je s manjom razlikom (tipa 2- 3 godine).
OT: Razmišljam kako je vrijeme glupo.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ja imam bas obrnuto iskustvo, jedinci oko mene nisu nikad pretjerano zalili kaj nemaju bracu/sestre. a oni koji imaju si opet nisu nesto pretjerano bliski, razlicita drustva, razliciti interesi u zivotu, ma kako razlika u godinama izmedju njih bila mala.
sve to ovisi o odgoju, znam jedinaca koji su skroz nesebicni - a to je prva predrasuda, da su jedinci razmazeni i sebicni. a isto tako znam i puno onih koji imaju brace/sestru pa u svejedno razmazeni i sebicni.
evo, ni ja ni muz nismo jedinci pa smo sebicni i zelimo samo jedno dijeteako se i predomislimo, svejedno smo sebicni i hocemo veliku razliku
daj zamisli da idem brzo na drugo dijete dok ovo jos nit sa sise nisam skinula, i onda onak kontinuirano dojim 4 - 5 godina
4 - 5 godina bez alkohola i cigareta
sebicnjaca si to ne zeli
![]()
Došao s vožnje.
Pola Maksimirske u mraku, a na stadionu ekrančina od 50 metara...
Hm...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
pozdrav narode ^^ eo i mene na forumu nakon 2 god najmanje xD
Gle kako se vraćaju
OT: igrao sam se na Xbox Kinectu, for stvar![]()
Možda će se nešto dijeliti...Meni nitko ništa nije rekao...
OT: Došao s vožnje, sreća pa je prestala kiša (tj. nije ni počela za ozbiljno). Novi rekord na ravnici- 41 km/h![]()
Nakon 2 sata kiša prestala padat... O božesam da kasnije opet ne pada...
One day, sky went blue...
Bookmarks