Ovo sto tebi treba se zove tethering i dostupno je "by default" u mnogim custom ROMovima.
Vjerujem da postoji i aplikacija za to, ali vjerujem da ti mobitel mora biti rootan...
Postoji li aplikacija kojom bi mobitel služio kao bežična kartica? Naime, spojio bih mobitel kabelom na računalo ali bi istovremeno bio spojen na wifi pa bio tak imao pristup internetu pomoću kvazi bežične kartice![]()
Ovo sto tebi treba se zove tethering i dostupno je "by default" u mnogim custom ROMovima.
Vjerujem da postoji i aplikacija za to, ali vjerujem da ti mobitel mora biti rootan...
Ako u ROM-u imaš wifi tethering, onda vjerojatno imaš i ovo (mislim da Desire ima i u stock 2.2 ROM-u)
Priključi telefon na računalo > Settings > Wireless... > Tethering > USB tethering
Imam ja custom ROM na galaxyju, sad vidim da ima USB tethering.
Znal sam za wifi tethering ali ovo nikad nisam koristio pa nisam nit znao čemu to služi.
Hvala! :cheers:
kako obrisati program lookout security?
skužio sam da je probram više manje beskorisan i da ga želim obrisat a nemogu ni preko "menage apps" niti preko marketa. odbija ga obrisat
edit: sorry našao sam kako se briše, treba maknut neku kvačicu u securityu
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
@Chief_Wolfinjo- FM TwoO
Pozz raja, ja sam novi sa androidom... Uzeo sam Wildfire sa 2.2.1... E sada imam mali prob... Na laptopu sam napravio wifi da se spojim sa mobom, al kada na mobu udjem u wifi i ukljucim ga, pise samo scanning i tako stoji... Je li to neki bug? Mislim da ne bi to trebalo tako dugo trajati? Ako tko moze pomoci bio bi zahvalan...
Koliko sam skonto treba mi Appinstaller, da bi mogao instaliravati s sd kartice... A bez wifi ne znam kako cu to skinuti >.<...
Sta ti ne radi 3G/data?
Iskreno ne znam sto bi ti rekao, nemam pojma sta ti znaci "napravio sam wifi na laptopu".
BTW za instalaciju aplikacija sa kartice treba ti bilo kakav file manager, ali valjda je taj AppInstaller isto sposoban za to.
Na laptopu sam spojen preko etherneta, a napravio sam ad hoc (computer to computer) mrezu sa omogecenim internet sharingom... I sada kada stavim da mi trazi mreze na htcu, ne nadje tu moju mrezu, samo stoji scanning...
Koliko znam, ad-hoc mreze ne rade na androidu bez posebnih zahvata. Vjerojatno je u tome problem.
Ima li neka druga mogucnost da spojim s racunalom preko wirelessa?
Mislio sam na stvari koje vec imam doma... Ethernet i laptop s wirelessom :/
Vjerojatno želi napraviti ad hoc vezu što Android inicijalno ne podržava a samim time ni Internet Connection Sharing. Ako ima Windows 7 može probati sa http://www.connectify.me/.
Drugi puta jasniji dok pišeš post. Gomila točkica i ulični govor je neprimjeren forumu.
trebam aplikaciju/player za slušanje aac/mp3 streamova za Android? HITNO
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
XiiaLive, Winamp. Oboje imaju SHOUTcast podršku i ako se stream nalazi tamo, nemaš problema.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
nema ih još na listama pošto su u beta fazi.
Evo o čemu se radi:
R808
Kak ih naci?. ja ih nemrem pokrenuti
Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
Fakat, danas ih ne mogu naći
Danas imaju opakih problema na streamu, puca non stop i vidim da rješavaju to već...
Možeš probati i u browseru kliknut na aac+ ili mp3, te otvorit prek Xiia Live.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
uspio sam ih pokrenut, ali puca cijelo vrijeme.
Winamp mi ne sljaka
molim vas preporuku za back up app koji bi uspio spremit save game od igrica i postavke unutar pojedinih appova.
ako uopce postoji tako nesto![]()
Batman: "Planting a timebomb in a local library is a felony."
Da li je neko nasao aplikaciju koja sa slike prepoznaje teskt (pa da se isti moze iskoristiti) bilo da se sluzi kamerom ili da radi sa slike iz galerije?
Google Goggles to fino radi ali ne u svrhi iskoristivosti teskta vec kada da trazi koji je proizvod, logo.. pa sa slike prepozna i tekst.
Bookmarks