Kako dobra epizoda GoT
Niža razina hrvatskog je stvarno smiješna![]()
Kako dobra epizoda GoT
Niža razina hrvatskog je stvarno smiješna![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jel ikako moguce vratiti slike izbrisane na kartici??
OT: Rjesavam neke zadatke iz matise
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Probaj Recuvu.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
masakar jagoda![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Recuva se vrti vec 2 sata i ima jos malo pa se nadam da ce mi nac te slike nesretne
EDIT: Uspjelo! Hvala georgy!![]()
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 31-05-2011 u 19:33
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Suckers, ja sam se riješio logike odavno!
Shit, logika me čeka na faksu. Damn.
To je svodjenje na nemoguce, lekcija iz logike. Ma... "nemoj misliti na logiku"...
Vi te neke fancy gimnazije, ja u ovoj klasicnoj moram znat svako g****, grcki, latinski, rawrrrrr
P.S. cestitajte mi na 400.postulol.
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Logiku nemozes prepisat osim ako daje iste grupe.
OT lezim i jedva drzim oci otvorene x).
wow. lajkam, smuc.
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bokte kolko gumbica :geek:
OT: Planiram sutra otic po neke naocale (ne dioptrijske xD)![]()
Nice smuc, sad moja PSR-450 pored tvoje izgleda ko igračka
Iako, onak, ljudi hvale Roland i Korg. Možda ti znaš zakaj?Ja nemam pojma, svirao sam na Korgu (ne znam koji model) i nekako mi zvuk nije bio dobar, nekak preumjetan.
Zadnji uredio Mario92 : 01-06-2011 u 00:45 Razlog: bemu s krivim copy paste-om
ja imam jamahicu.. oke, jest da je to fakat vise djecja igracka, al posluzila je svrsi. obzirom da je 16 godina stara i jos besprijekorno radi, svaka joj cast![]()
Pa kad se vec nabacujemo... Evo i moja igracka.![]()
Bookmarks