...kao što navedoh u naslovu, tražim dobru zamjenu za WLM s mogućnošću video poziva i dodatnih smjalija (ako može) ...
...točnije rečeno - tražim user experience a ne neke recenzije samoprozvanih stručnjaka za software testiranja, pa slobodno napišite koji program koristite, koliko ste zadovoljni, što nedostaje itd. ...
...svaki komentar je dobrodošao...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
skype?
za pozive i video pozive je car, jedino nema mogućnost dodavanja onih smajlića kao msn
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
...vidim da nisam dobro formulirao pitanje - naime tražim program koji mogu koristiti umjesto VLM-a ali da se prijavljujem na WLM...kakvo je stanje s trillianom...
...inače skype imam...
Pošto ti trebaju videopozivi mislim da je aMSN jedino rješenje.
Ako ti pozivi nisu bitni onda bi preporučio Mirandu. Jako lagan program i jednostavno sučelje a služi odlično.
Ili ako želiš malo bogatije sučelje, nalik WLMu onda Nimbuzz. U oba možeš dodat accounte s ostalih IM klijenata ili Facebooka(u Nimbuzzu je sve pod jednim accountom kojeg napraviš i samo ubacujuš, dok u Mirandi je posebno za svaki account ali svi kontakti se odmah exportaju i kako se prijavljuješ po accountima tak ljudi "dolaze online").
Vidim da su Trillian updejtali od zadnjeg puta kad sam vidio. Ovako ne izgleda loše, ali za videopozive mislim da je on kompatibilan samo s starijim verzijama MSNa.
No pošto je Microsoft u pitanju sumnjam da će neka alternativa bezbolno radit. Zašto želiš zamijenit WLM?
Pidgin, svaka preporuka, free, minimalistic, multiprotokol (MSN, Facebook, GTalk, ICQ, Skype, AIM i još drugi)
Ako je rijec o smartphonu.. IOS/ iphone/ onda odabir je IM+ klijent
U podforumu smo "Računala".![]()
Miranda, ali ne podržava video.
...trenutno sam na digsbyu i zadovoljan sam, kao i moja draga...vidjet ćemo kako će ići, hvala svima na preporukama...
Digsby također koristim već neko vrijeme.
Brz, podržava puno protokola, povezal sam Facebook, Twitter i Hotmail s njim tako da kroz jedan prozor vidim sve društvene mreže(osim g+ ali to nije važno), lijep (iako tražim neki skin koji bi bio onako, minimalistički no bez uspjeha).
I da, vrlo često updateovi također su pozitivni kao i dosta velik community.
Bookmarks