Isto se počelo i meni javljati pred koji dan iako 2009b imam od prvog dana kad je izašla. Također, od tada više neće ni live messenger na mobu da mi se spaja.
Istovremeno, digsby i slick ostvaruju konekciju na live bez problema.
Isto se počelo i meni javljati pred koji dan iako 2009b imam od prvog dana kad je izašla. Također, od tada više neće ni live messenger na mobu da mi se spaja.
Istovremeno, digsby i slick ostvaruju konekciju na live bez problema.
Najbolje ti je se vratit na 8.5 ili 8.1 verziju windows live messengera jer i meni je to stvaralo probleme pa tako da bi to bilo najbolje rjesenje, jer sve beta verzije imaju neke rupe pa tako i ta
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
ma kada bi mogao vratiti na 8.5 probao sma instalirati ali nece javlja neku sugavu gesku
Deinstaliraj toga 2009 beta,al deinstaliraj ga kako treba s nekim dobrim uninstallerom,pa pokusaj opet...
Jesi probao izguglati nešto o erroru iz prvog posta? Izbacuje masu linkova pa možda nađeš nešto korisno, npr:
http://www.eggheadcafe.com/software/...ignon-get.aspx
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
dogodio se i meni upravo taj error...al ja sam sa lakocom skinuo novu verziju i sada radi sve besprijekorno!!!
###1410989180026
Beta ->>>> lose
puna verzija ->>>> dobra
pa ti sad gledaj![]()
Nokia 6060 -> Nokia 6030 -> Samsung e700 -> Samsung -> e800 -> Sony Ericsson k510i -> Sony Ericsson k700i -> Samsung e250 -> Samsung j700 -> Samsung e250(again) -> Samsung S5230 - tocco lite
:)
Meni ne želi slati poruke, javlja mi: Sljedeću poruku nije bilo moguće isporučiti svim primateljima:
Očito budem morala vratiti na staru verziju.
ako ga nemozes uninstalirat...pokreni system restore i vrati vrijeme...
###1410989180026
Da, vidim da uopće nema opcije za uninstall, morat ću vratiti sistem unatrag.
samo ga restore i to je to...tako sam i ja uradio i sve je bilo ponovo za 10
###1410989180026
naj bolje skinuti staru verziju msn!!! ova je nova katasrofa!!!!
da li neko zna da li je moguce ukoliko mi se neko javi na msn-u da mi to nekako signalizira na mom mobilnom???
###1410989180026
stavi si msn na mobilni pa se dop!!!
imam ga...al mi to nish ne znaci... da li neko slucajno zna da li je moguce?
###1410989180026
moraš jednostavno skinit najnoviju verziju windows livea
link
već je taj link naveden
(znam iz iskustva da je to riješenje)
ova 2009 je smece veliko obrisati ju preko uputa koje se nalaze na netu
ide se prvu start-run-cmd pa se upise nesto sto stvarno obrise taj msn, njie dovoljno pobrisati fileove
nakon toga normalno instalirajte msn 8.5
čitajte datume!
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks