[QUOTE=-->Cionn
Al to nije njihov trosak, ti imas devizni, i preko internet bankarstva (brijem da bi trebali imat to) si prebacis na devizni i njima das pare, narucis kaj oces, i cekas!![]()
Ma starci su skrti
Mislim da cu ipak morat trgovat preko bratica sa njegovim accom![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
[QUOTE=-->Cionn
Al to nije njihov trosak, ti imas devizni, i preko internet bankarstva (brijem da bi trebali imat to) si prebacis na devizni i njima das pare, narucis kaj oces, i cekas!![]()
One day, sky went blue...
Čekam reakciju Lune na brisanje one teme jutros. Brijem da će mali pijonir u njoj umrijeti kad vidi![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
To je ona napravila klona![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Zbruko sam se na lektiri danas, nebu dobro..
OT: došel od frenda koj bu dobil PS3 i papam jagode![]()
One day, sky went blue...
Zamijenio burazu masku na 6300.
Ima malo lufta- makar sam barem 3 puta rastavljao i stavljao...
Ma, malo ljepila i gotovo- ionako već dugo ima taj mobitel
Hrvat na Gizmodu
Kažu da nema moći, ali barem su pristojni![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Opa Mikiiiii.....Netko je nabr'o 3 milje postova...
Ode se oprat jer smrdim ko tvor...![]()
Svi koji skupe prek 3k postova smrde jer se ne stignu oprati kolko postaju ovdje![]()
![]()
Kako volim kada novinari preuvelicavaju neke stvari..
Citam Jutarnji i naletim na clanak o tome kak je neka zenska ispravila neko rijesenje iz matematike u DM.
"Protresla nas kruti obrazovni sustav"
Al ajde da je nasla gresku u nekom teskom zadatku, a ne u nekom gdje trebas samo unakrsno pomozit i podijelit xD
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ma, daj, prestrašno... Mene bi bilo sram za takav zadatak pitati nekoga da provjeri...
Brinula se za matematiku (niža razina) koja joj donosi 5% za novinarstvo
Neka nabrijana- ima ravnatelja NCVVO- a na Twitteru...
Po ovom bi rekao da je žena pola testa ispravila, a ne neki bezvezni zadatak
Ljudi se stvarno previše brinu oko tih matura...Lana je puno pomogla i Centru i svim učenicima uključenim u maturu i na tome joj još jednom puno hvala - rekao je Sirovatka.
Vijest o tome da je Centar na intervenciju učenice ispravio netočno rješenje internetom se proširila poput munje, a maturantici iz Pregrade na hrabrosti i brzini čestitali su brojni Twitteraši.
Slušala je Lady Gagu i dopisivala se s prijateljima na Facebooku i Twitteru. Svako malo pogledavala je na web stranice NCVVO-a. Testovi su objavljeni točno u 12.30. Lana je bila uzbuđena.Kakva napetost...
Ah, kako su sad svi pametni, prsnut će vam ti digitroni u glavi![]()
Daj, pogledaj zadatak...
![]()
Kaj s tim, takav sam ja imal u 6. osnovne zadatak
Da jbt bolje da nitko nije išao provjeravati i to prijavljivati, pogotovo za tako glup zadatak iz 3. osnovne. Ne kužim te nimalo. "Otkrila nešto bitno"? Kralju![]()
Rješila je zadatak kao što bi ga i ti i ja rješili i skužila da ne valja. Ne kužim tvoj stav. Ti bi prešutio?
Na stranu to što su novine napumpale stvar do ibera, to može samo naša štampa.
Ne kuzis me.
Nemam nista protiv nje i to "senzacionalnog" pronalaska krivih rijesenja, nego protiv novinara koji sve nabriju.
Ko da je otkrila Ameriku...
Ayeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aayyyyyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeee
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeee
pvm
pvm
pvm
ayeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mes que un club
ayeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eee
tapš tapš, mario![]()
razumijem te. takva sam i ja bila kad je l'pool dobio ligu prvaka svjedobno![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Meh. Bleh.
Ne zelim bit u Hrvatskoj.![]()
Bookmarks