ma georgy, kakve anketepa vidis da se u skolstvu nikad nista ne mijenja (osim udzbenika
) da se mijenja, onda bi odavno skuzili koliko je informatika potrebna. btw, PiG, koliko je meni poznato, sve skole imaju samo jednu godinu. i ja sam ga imala tek na zavrsnoj godini.
mario, ne znam koliko je problem u tebiali mislim da je vise problem u losem planu i programu danasnjih gimnzaija. ako je opca, onda je yebemumisa opca, i nek obuhvati sve sto treba obuhvatiti. bolje bi bilo da izbace koju godinu likovnog i glazbenog (kad se ionako dobar dio gradiva ispreplice s ostalim predmetima, posebice povijescu i hrvatskim) a ubace informatiku!
e, i da, ja fakat nisam znala prakticki do svoje 18 - e sto bih voljela raditi u zivotu. vecina ljudi oko mene isto tako (ukljucujuci i one koji su upisivali strukovne skole, tak da..).

)
Odgovori uz citat
) da se mijenja, onda bi odavno skuzili koliko je informatika potrebna. btw, PiG, koliko je meni poznato, sve skole imaju samo jednu godinu. i ja sam ga imala tek na zavrsnoj godini.

joj i vi gimnazijalci, nebute vi veš-mašine znali slagat, svi bute mene zvali
hahaha...
prije sat vremena sam pojela zadnji obrok do sutra ujutro tam negdje oko pol 10, 10.

lezim i surfam preko Android smartphoneaa

Bookmarks