Kojih 7 knjiga?
Ako pričamo o Pjesmi leda i vatre, serijal ima 4 knjige za sada. Sljedeća bi trebala doć ovo ljeto, ostala dva nastavka tko zna kada. Ako ih i napiše uopće jer je u godinama već čovjek.
No do sada je radnja (pre)zapetljana. Nemam pojma kako će raspetljat to, valjda mu i treba zato tolko vremena.
Zadnji uredio yager : 10-05-2011 u 15:55
Sad cu 16 za 2-3 mjeseca, moram po osobnu uskoro. Ah, vidli bumo kaj bu mi rekli![]()
One day, sky went blue...
Fico u gabuli
Inace, ja sam izvadio osobnu tek sa 17,5 god. Zaustavili su me nekoliko puta ali nisam ništa platio niti sam imao problema. Tj. jesam; išao sam jednom na razgovor jer sam uhvaćen bio bez osobne istu noć kada je jedna kuća bila pokradena. Niti tada nisam imao problema![]()
Imam osobnu vec godinu dana,al nikad je ne nosim,bojim se da cu je izgubit.![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Mario bu mi pomogel, on ima iskustva sa time
Sad prckam po OVI storeu. Bozeee, preskupe aplikacije o.o
Sad bas gledam tu Njoku E7..
Pff..ne valja..
OT: Citam Fedru
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ja imam osobnu od kad po zakonu trebam- ali mi nije nešto koristila.
Izgleda da zato što ne radim probleme kao Mario![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ja sam ti lik koji ti je uvijek na krivom mjestu u krivo vrijeme
OT: niš, idem spavat, slijedeća dva dana su mi ubitačna kaj se tiče škole tako da - fingers crossed![]()
Ja sam ID izvadio tek kad sam napunio 18. I onda odmah vozački...
Mario, držim fige
Kod mene bilo čitavo društvo, gledao se Eurosong
Žao mi je da Hrvatska nije prošla, simpatična mi je ona Daria![]()
Україна
Refresham Google stalno, fora mi je animacija.
Da, nisam otišel spavat, sleeping is for pus**es![]()
Razmisljam dal da zamjenim Deisre za Galaxy S..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ove babe kod doktora su sve ludje i ludje. Dodjem ranije da budem prvi i naravno doljece starudija i kaze-mladicu al ja sam prije samo sam bila tamo......
Reko da da,nisam ni mislio da to sta sam prvi dosao znaci i da sam prvi na redu
To ti je uvijek tako. Ali ja ih pustim uvijek, biću i ja jednom star![]()
Україна
Ja te neću puštati kad budeš star, points
Kod mene se kao ide po redu- kad si naručen.
Naravno, ako si naručen u 14- dođeš na red tek u 15 (kad je dobar dan). Ali, barem nema nikakvog preguravanja.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Odlicna vijest za sve korisnike Android mobitela![]()
Napokon!!
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Sretan petak trinaesti!!!![]()
I, fico, što je bilo na kraju s E7?![]()
Boli me desno uho..
Mrzim ovaj period kada maturantima zavrsava skola pa cijelu skolu prcaju u mozak sa zvizdaljkama..
Bookmarks