Button Savior može simulirati pritisak hardverskih tipki (treba root)
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Button Savior može simulirati pritisak hardverskih tipki (treba root)
Postoji li program kojim bi mogao mob staviti u Workgroup tako da mogu slati/primati fileove između komp(ova) i moba? Svi kompovi su na win7 . Hvala!
Samba (treba root)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pozdrav!
Tražim preporuku app-a za snimanje videa.
Treba mi app koji nudi zoom i pauzu tokom snimanja jer na X8 default snimanje nema toga![]()
Nemam potpis jer je recesija! :P
Jel ima kakva aplikacija koja djeluje kao "dodatni" equalizer (kao što sam dobio uz GingerVillain onaj DSP Manager) ili neki volume hack za Froyo?
Onaj Volume+ (sound booster) radi samo na gingerbreadu.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
DSP manager bi trebao raditi i na Froyu, jesi ga probao instalirati? Neznam ima li ga za skinuti, izvuci ga iz rom zipa iz /sysem/app foldera pa vidi.
Nisam ga probavao na Froyu, ali na Ipmartu piše velikim crvenim:
I ispod su pitali jel radi na Desire-u, rekli su ako ima Gingerbread onda da.This Application is ONLY for phones running Gingerbread.
It will NOT work on any other version of Android but should work on ANY phone running Gingerbread (2.3).
Govorim za DSP manager![]()
Ahaa, sry, brzo sam čito pa nisam primjetio.
Izvukao sam ga i prebacio na mob, u astro kad odem folder gdje sam ga stavio s ostalim aplikacijama, nema onu zelenu market ikonu, nego neku bijelu i kada ga otvorim, ne nudi mi se nikakva opcija, Package Details je sve prazno.
Izgleda da ću se morat strpit do službenog Gingerbreada.
Ubaci ga ručno u recoveriju, system/app ili gdje ti se već nalaze app u tvom romu...
Jbga, vidim da moram baš napisati for dummiesAko imaš rootan uređaj, restartaš u recovery, mountaš system ili možda još nešto (recimo sd-ext), nađeš gdje ti se u tvom romu nalaze applikacije, sa adb push ili još lakše sa nekim grafičkim programom prebaciš .apk u taj folder. Nikakva instalacija! Pazi samo da imaš mjesta na toj particiji... Nadam se da sam sad bio jasniji?
![]()
Trebalo mi je malo vremena da pohvatam konce, no uspio sam, donekle..
Mountao sam, preko ADB-a prebacio u system/app i vidim preko ADB-a da se nalazi aplikacija u tom folderu ali u mobu je nema nigdje...
EDIT: sredih sve s ovog linka, no kvaliteta zvuka mi nekako nije ista kao što je bila na gingervillainu. Nemože se podesit da bass bude dobar a da ne krče slušalice, uz to se čuje i stalno lagano pucketanje, tako da sam to pobrisao jer neću da mi uništava slušalice.
Jel one aplikacije što navodno produljuju trajanje baterija, tipa battery doctor funkcioniraju ili?
Koristio sam par aplikacija za "štednju baterije" ali nisam primjetio nikakvu značajnu razliku..
Zadnji uredio GT-R : 12-05-2011 u 21:16
Ja koristim DSP na 2.2 vec neko vrijeme i super me sluzi. Dosao uz openetna rom. Ne znam zasto kod tebe pucketa ali kada bass dignem na maximum ne bude nikakvih problema. Da nisi oštetio slušalice (u medju vremenu) ..ili jednostavno tvoj telefon/rom + DSP ne funkcionisu zajedno kako treba.
Ljudi molim pomoć
Ostao mi je još jedan ispit na faksu.. Knjiga je preopsirna.. I sad imam neke skripte u wordu i pdfu sa pitanjima i odgovorima..
Sad mi treba neki program gdje cu ubaciti sav taj tekst i koji ce mi raditi dobar i brz pregled.. Imam galaxy s, i svidja mi se nacin pretrazivanja u "zapisima" na mobu.. ali ne mogu tamo staviti text jer u jedan zapis stane 1500 znakova max.. A znam ljude koji su ispit polagali na ovaj način.. Molim za neki program.. Ali ne "documents to go" - spor je na velikoj kolicini teksta.. nadam se da sam bio jasan.. hvala!!!
hm.. nije to brzo.. ali hvala.. nadam se da ima netko bolju ideju.. daj ko se sverca?? niste valjda svi posteni...
Evernote ili simplenote mozda? Imaju search ugradjeni, a mislim da nema nekog ogranicenja velicine pojedine datoteke...
HTC EVO 3D 2.3.4 Stock Sense 3.0
HTC TyTN - Pays ROM WM6.1 v3.05 Full; Hard SPL v7
Bookmarks