Tražim neke kablove.
Spremam se za doktora.
Luna- opet o Sumraku...![]()
![]()
pa poanta upravo je u tome, nemam vremenaknjiga mi oduzme svo vrijeme. oke, realno, posto sam na mirovanju doma, ajde, imam vremena vise nego prije dok sam radila, ali svejedno, treba skuhat nesto, pojest nesto, dvest kucu malo u red, nahranit macke, spavati, disati.. nis se to ne dogadja dok citam
u prvom naletu citanja sumrak serijala doslovno nisam nis drugo radila osim citala. kuca mi je bila k'o da je bomba pala na nju. jela sam s knjigom pod nosom. na vece sam isla s knjigom. spavala minimalno. uuuuuuuzaaaaaaas.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Tražim neke kablove.
Spremam se za doktora.
Luna- opet o Sumraku...![]()
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ispolirao sam zeni škaf,sad me gleda sa sjajem u oku![]()
Nazvali profu i odgodili test.
Jedan test manje, jos 3ostalo.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Došao iz bolnice.
Da sam ponio uputnicu kao što sam trebao- čekao bi sat- dva.
Ovako sam odmah bio na redu![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Došla mi nokia e7! WOOOW!!!![]()
One day, sky went blue...
znaci nije patka bila
da si potpisao sta?
Naravno da trebaš vratiti.
1.6.
Glavno da ti pristaješ na sve, a nemaš pojma o uvjetima![]()
Onda sada pročitaj uvjete.
Pa vidi koja su tvoja prava i obveze (da- imaš obveze).
OT: Gledam GoT.
Daj pliz snimi neku video recenziju s iphonetom da vidimo tu njoku![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Koje si ti uvjete čitao?
Ovdje imaš uvjete i piše u prvom dijelu (a i kasnije) da moraš vratiti do 1.6.
Hvala za uvjete, nisam ih do kraja citao![]()
Nije lijepo lagati!Natjecatelji moraju imati najmanje 18 godina.
Hahaha, to je i meni upalo u oko. Ali nigdje se ne traže godine na prijavi. Valjda će mu na kraju doći doma, uzeti mob, bitchslapnuti jednu zidarsku i diskvalificirati![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Cek i kaj sada trebas napravit sa tim mobom? O.o
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Vjerojatno recenziju nekakvu,nije ju dobio da ju samo gleda...
OnT: sjedim u birtiji vec 2 sata,cekam da pocne skola...
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Na povratku s posla popio neka pića i sad mi valja prileći jer je u kombinaciji s vrućinom sve pošlo nizbrdo...![]()
Da, recenziju moram napravit. I to 3 videa il necega. Al doso mi mail da posaljem skeniranu osobnu, a ja ju jos nisam izvadio![]()
Poslo mail sa svime kaj trebam i reko da jos nisam izvadio osobnu![]()
Bookmarks