hvala Gogs...sad polako ulazim u štos sa Androidom. Stavio sam gore froyo za koju si satvio link na početku ove teme. I šljaka.
Nisam zadovoljan sa flash-om...ful mi ubija mobitel. Jel se to i vama događa?
Sve dok je sbf file u pitanju kužim kako ga staviti. Problem mi predstavlja FroyoMOD i onaj drugi shadowNešto....oni nisu sbf fajlovi. Koja je procedura sa njima?
I ne želi mi staviti OR, javi mi neki validation error ili tako nešto, ne sjećam se sad napamet![]()
Evo, samo za tebe sam ga uploadao jer nisam našao nigdje drugdje link. Hvataj: http://www.multiupload.com/ES3G25JB1I
Hvala...sad imam sve skinuto na mobu, al neam slobodan komp da flasham :/ sutra testiranje, korak po korak. Kad zapne znat ce se di je problem xD. Btw ovaj Telus moram stavit jer ne mogu podnijet izgled stock Eclaira/Froyo-a :@... A i cini se da radi bolje od stocka, s tim da ima neke glupe bugove(koji se daju rijesiti, npr onaj sa mms.apk...)
Ja sam ga išao probat jer mi je malo nešto srao cronos, napravio nandroid, nisam uspio instalirat telus, vratio cronos i sad radi ko grom! Neznam šta mu je odjednom ali ovo je čisto drugačiji telefon sad :/
Što se tiče izgleda eclaira, moram se složit, nakon gingera nemrem ga gledat, razlike su sitne al svejedno :S Najveći problem mi je messaging aplikacija koja je na froyu i gingeru miljama ispred eclaira... Znam da se to sve može zamjenit, al pošto se meni neda prtljat po tom, držim se ovih custom romova.
kad se jednom naviknete na handcent, onda ćete zaboraviti na stock android sms aplikaciju.
Ma svi ovi CMovi su nestabilni zbog preloseg memory managementa. Ako ne restartiras bar 1-2 puta dnevno pocne zajebavat :/... A isto je i sa FroyoMODom. Sad se prisjecam kako sam u 7.-8. mjesecu, dok sam imao Eclair, skidao sve igre i nista nije trzalo... Bas zbog memory managementa.
Npr.instaliram Dungeon Hunter II na Cronos, nakon restarta moba. Ulazim u igru, radi s malo lagga (slab GPU). Ulazim nakon par sati, prvo mi FCa igru, udje iz drugog puta. Ali, trza nepodnosljivo, slika kasni, ma uzas.
Jedina mana Eclaira je sto neke aplikacije ne rade na njemu (neke su samo 2.3) i prelos mu je izgled. Ali Telus MOD izgleda dobro i ima teme...
n3n0, što da ti kažem.
I ja sam jučer probao sam Telusom. Ono malo što je radilo je bilo OK, brzo i stabilno.
Ali onda su krenula sranja sa ext2 i prpremom za link2sd. Sve mi se razhebalo, trebalo mi je par sati dok nisam uspio napraviti nandroid restore (jer sam formatirao karticu) radi ext2...
Sad polako vraćam sve na CM7... :-(
galaxyu pala cijena u t-mobileu, imam dosta bodova, doći će me 1000 kn, mislim da ću ga upiknuti...
kupi neko milestone za fleshanje i sl. igrarije?![]()
Kao navigaciju imam instaliran Motonav.
Htio bih si instalirati google maps ali na marketu mi ih ne nalazi.
Instalirao sam google aps preko AORa (nakon zadnjeg CM7 updatea danas) ali google maps ne vidim nigdje u izborniku.
U čemu je kvaka?
BTW, nakon instalacije Auto memory optimizera i zadnjih CM7 updateova mob radi vrlo stabilno i brzo.
Edit: našao sam Google maps 5.1 i ručno ga instalirao.![]()
Zadnji uredio kolibri : 24-04-2011 u 21:54
Preporuka za FroyoMOD 2.7. GPS je popravljen, hvata mi 11/12 satelita u 2 minute. DSI fix je ON po defaultu, ali ima .zip file koji se applya, za remove fix. Za promjenu iz recimo, Gallery 3d u Gallery 2d, takodjer se applya .zip... sve te modove je stavio na svoj dropbox, a prije su bili u GScript (FroyoMOD Extras)...
Mozee preporuka za overclock aplikaciju skidam sve redom s marketa, ali nista dobroga. Naime trazim aplikaciju na kojoj se da namjestiti min frekvencija manja od 250? Kolko nize moze ici a da ne bloka?
Ako imaš custom rom niti jedna aplikacija iz marketa ti nemože garantirat da će radit s tvojim romom. To ti piše u svakoj.
Ako koristiš stock 2.1 rom onda "Milestone Overclock" Tiaga Suise (mislim da se tak zove lik) je najbolja jer je napravljena baš za milestone. No ako imaš custom, pročitaj u threadu kako najbolje over/uderclockat taj rom, vjerojatno preko skripti.
Minimalna opet ovisi o romu. Npr na nekima mi je bilo čisto ok na 125 mhz kao minimalnoj a na nekima se restartao nakon 1. unlocka. Najpametniji savjet ti je da isprobavaš.
Imam froyomod 2.7 i našo sam zip fajlove za overclockiranje, ali nekak mi se čini da to ne radi kak bi trebalo.
npr probao sam 550-400-350-250-125-UVL, sa programom CPU spy, ne prikaže sve modove, samo 550, 250, 125 i deep sleep.
A kod drugih sa višom frekvencijom, nigdj ene prikazuje više od 550jel do programa za mjerenje ili do nećeg drugog neznam.
Nitko nista ne pise vec dulje vrijemeja bi trebao prijedlog s cim flashati dalje. Sad koristim froyo mod 2.7, I steko sam dojam da je froyo mod 2.6.1 brzi I manje tromiji,sve u svemu brzi. Jedino sta ne bloka nis I nema restarta.
2.7.0 mi i dalje radi normalno. očisti malo cache i pobriši aplikacije koje ne koristiš, živnut će.![]()
Probajte novi ADW EX 1.3, jako je brz na ovom ROMu (sa dobrim postavkama).
Ja nekad sa FreeMemoryRecover (nesto kao task manager, ali puno jace) oslobodim memoriju(dodje do 120mb xD). Najcesce prije ulaska u neku igru, da malo osvjezim mob.
Edit: ok, sad je vec 1.3.2 (bugfixevi), ja sam na 1.3.1...
Bookmarks