Naslov ti nije baš po pravilima, no na to će te moderatori vjerojatno upozorit.
Izvoliš link s ponudom, sad je na tebi da odlučiš koliko ćeš trošit, odnosno koliki si ovisnik![]()
naime mene vam zanima naime novi sam korisnik tele 2 i zanima me mobilni internet mislim kako da sto jeftinije prodem naime posto sam vam ja ovisan o tim drustvenim mrezama jer sam vam ja invalid stoga vas molim za pomoc unaprijed hvala inace sam vam ja korisnik na bonove
Naslov ti nije baš po pravilima, no na to će te moderatori vjerojatno upozorit.
Izvoliš link s ponudom, sad je na tebi da odlučiš koliko ćeš trošit, odnosno koliki si ovisnik![]()
Pa šta nemaju više MB za 0,05lp? tj. 51,20kn za 1GB? ti mu automatski nudiš za mobitele možda je na laptopu
Imaju, ali sam iz ovog njegovog da je ovisan o društvenim mrežama zaključio da mu treba za mob
Uglavnom, evo i za taj drugi slučaj: http://www.tele2.hr/mobilni_internet...na_bonove.html
eh pa da mene vam zanima za mobitele
HVALA
Podatkovni paket: XS S M L
Ključna riječ: PaketXS PaketS PaketM PaketL
Cijena: 5,00 kn 10,00 kn 25,00 kn 35,00 kn
Nadoplata na podatkovni račun: 10,00 kn 30,00 kn 150,00 kn 300,00 kn
MB uključeni u paket* 10 MB 30 MB 150 MB 300 MB
Valjanost: 7 dana 30 dana 30 dana 30 dana
Obračunska jedinica: 1 kb 1 kb 1 kb 1 kb
EVO TO MI NIJE JASNO NE NAIME JA SAM JUCER KUPIO TELE2 PAKET SA MOBITELOM PA ME ZANIMA KOLIKO JA TREBAM UPLATITI I NA KOJI RACUN JER SAM VAM SE JA KORISTIO O.FACEBOOKOM DO SADA
odgovor na zadnje..
tele2 nema besplatni fejs, druga stvar stavi na mobitelu stavi obavezno ručno traženje mreža jer ako pođe u tmobile mrežu troši novce i neće trošit megabajte
a za uplatit trebaš imat novce i poslat ključnu riječ na broj koji piše ovsno koji paket biš..
npr pakets na888 i i imaš 30 MB
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
aha pa to ovisi koliko je novaca taj paket ako je pakets 30 MB za 10 kuna
a to uplaćuješ s račučauna, tj broja skojeg ćeš ići na net/koji je u mobitelu..
ili si ti pretplata ako je pretplata onda je druga priča
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Za najveći paket moraš imat 35 kn, i on uključuje 300 MB.
Dakle, moraš imat 35 ili više kuna na računu (provjeriš koliko imaš sa kodom *130#) i onda pošalješ SMS na broj 888 sadržaja PaketL . Pričekaš da ti dođe povratna poruka da ti je aktivirano i to je to![]()
Buduci da na njihovim stranicama stoji da 30.6.2011. istice promotivni period za Podatkovne pakete ne bonove, nazvao sam SZK i kazu da je produzen do 31.8.
Malo mi je blesavno sto oni ako i misle nesto mijenjati to ce biti nakon ljeta, a zna se da se ljeti najvise trosi taj mobilni internet jer svi koriste internet na ljetovanju.![]()
par pitanja, došla mi poruka da iman besplatan promet do kraja srpnja (ima li tu koja caka, il je uistinu besplatan), a nakon dva dana mi dođe poruka da iman 50 mb koje mogu potrošiti do kraja srpnja isto. Šta ja sad tu trošin?
tih 50mb.. tako sam i ja dobio.. pa da se ne zaletiš..
e ****** sad, potrošio sam dosta.. a nemogu provjerit stanje na računu do 9.7.
isto pitanje sam i ja mislio postavit...pa što oni nas zaista drže za je.ene kretene? pa daj zamislite da se netko zaletio i npr. slušao internet radio preko 3g mreže ili slušao/gledao spotove prek youtubea? meni je recimo non stop net upaljen zadnjih dana, nisam ništa skidao i sl...al sve se bojim kad 9. aktiviraju TPO opciju....ovo je stvarno krajnji bezobrazluk...
slažem se da sve njihove stvari treba uzimati sa rezervom, ali onda se postavlja pitanje, što čovjek ustvari radi kod njih ako za svaki vrag moraš puhati na hladno?
Zadnji uredio TomZG : 06-07-2011 u 18:59
vezano za ovo nacimavanje dam/nedam besplatno tokom srpnja..
http://danas.net.hr/hrvatska/page/20...06.html?pos=n0
Ma sad se brane da su oni sve uvjete jasno i glasno istaknuli. Jesu vraga, samo navlače ljude s tim marketinškim forama, a kad se korisnici požale onda samo znaju upirat prstom u uvjete korištenja.
Bookmarks