ma to bude nekad nekako.
Ja sam na HSDPA pa mi nekada stranice otvara sa 30 kbit/s
![]()
jel ovo samo meni pre sporo ili se svima desava.
posjedujem mda vario i onaj paket internet u hodu od tmobajla. i evo pokusavam se spojiti s laptopa na net preko usb kabela i jupiiii uspio sam,
ali ovo je pree spoto, brzina kojom surfam i kojom skidam nije ni petina od GPRS-a a kamo li edge-a. za dokaz cu tu staviti sliku
da ne bude da sam u nekoj zabiti, testirao sam malo po istocnom zagrebu (dubrava di stanujem) i putu do centra, na kraju sam isao i u tmobajlov centar i pokusao s odgovornim tehnicarem vidjeti sta je s brzinom. ni on nezna
tako da mi samo ostaje da vas tu pitam, kolika vam je brzina skidanja ? i kako otvara stranice.![]()
da se razumijemo meni on uredno u kutu kad se spoji napise 230,4 Kbps![]()
trenutno sam na okretistu u dubravi i tu mi je izgleda najbrze pogle kako to izgleda
, ne nije 13 kilobajta nego 1,3![]()
za spajanje koristim aplikaciju USBModem_Dialer s cedea
ma to bude nekad nekako.
Ja sam na HSDPA pa mi nekada stranice otvara sa 30 kbit/s
nije to nekada to mi je non stop od kada sam danas poceo testirati, molio bi vlasnike varia da se jave s iskustvima, da znam hocu li ovo razbijati od pod i traziti u tmobajlu raskid ugovora.
ajm medd
Ne kužim ti se toliku u WM (niti ga posjedujem) ali probaj se spajat s Operom, koda sam negdje pročito da je brža veza. Vidi.
browser ne bi smio imati nikakve veze sa brzinom spajanja.
Ali bi trebao utjecati na brzinu renderiranja.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=34383
evo i tu se nešto piše, pogledaj.
Jesi riješio šta?
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Bookmarks