Šta je to fejsbuk na lapu?
Inače, jako dobra kvaliteta, baš kako sam i naviknuo. Ono, skoro se ne primjeti snimanje u 15 fps...
Šta je to fejsbuk na lapu?
Inače, jako dobra kvaliteta, baš kako sam i naviknuo. Ono, skoro se ne primjeti snimanje u 15 fps...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Jel se moza stavit navigacija na ovu nokiu??
Mislim da ne baš...Ne znam da li ima poštenog GPS softvera za J2ME.
Ima li nekakav program da mogu slikati s prednjom kamerom (6500 slide)
Ne.
...........
Zadnji uredio Ico : 05-06-2008 u 07:38 Razlog: premješteni postovi, pa brišem viškove
...čekaj zar na 6500 pri aktivaciji fotoaparata u opcijama nema mogućnost odabira prednje kamere (2 fotoaparat)?
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
prednja kamera je iskljucivo za videopozive,dok je kod vecine symbiana moguce je koristiti i za autportret slikanje.
Misliš kod svih Symbiana koji imaju prednju kameru.
Pozz svima koji se bave ovom temom!
Zadnja 2 uredjaja koja sam koristio su bila symbian i bio sam izuzetno zadovoljan njima, narocito sam 6630.
Posto sada nema symbian telefona koji bi me zanimao (izuzev N81) mislim da cu uzet 6500, pa me zanima koje opcije prilagodbi, personalizacije obicna ili kako kazete dummy nokia nema, a symbian ima?
Konkretno, jako dobra stvar na symbianu je to sta se svaka od main tipki moze posebno kofigurirati. Dali to moze i dummy poput 6500?
Razlika je u glavnom u tome što na 6500 (classic i slide) NE možeš instalirati aplikacije. Imaš jednostavne preglednike slika, mp3 i video player.
Sve tipke možeš konfigurirati (samo mislim da izbornik uvijek mora biti ona srednja tipka).
Čak imaš i aktivno čekanje (što imaju i symbiani)...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ne moze se promjenit npr. redoslijed ikona mreznom izgledu izbornika?
Bas se dvoumim. Da bar ima neki lijepi klasicni telefon... ovako sam zapeo za slide.
Dolazi nesto prekrasno http://www.gsmarena.com/nokia_6600_s...tures-2355.php ali opet nije savršen spoj! Da su 6500 napravili kao malo veci smartphone to bi bilo to!
Zadnji uredio To0o0ony : 07-07-2008 u 08:32
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
6500 classic ti nije lijep klasicni telefon? meni osobno, iako sw losiji od slide, najljepsi klasicni mob na trzistu. imao sam i jedan i drugi, slide sam ostavio samo zato sto je jaci/mocniji/bolji (Carl Zeiss optika, utor za microSD koji classic nema, tj. nema nikakav utor za kartice). ali i jedan i drugi su odlicni, bez obzira na symbian.
a trebam mobitel soooon as posible!
Hvala na korisnim smjernicama.
Zajeban je forum, jako puno sadrzaja korisnoga, jedan od najboljih u nasoj regiji...
Znaci na 6500 ne mogu spojit gps modul, tj ne mogu karte upucat i software?
EDIT by Ico: Zamolio bih sve korisnike da ne idu u Off-topick. ovo je tema o 6500 slide/classic, pa se držite teme. ne radi se ovdje o usporedbi modela.
Zadnji uredio Ico : 07-07-2008 u 11:15
ne mozes bas iz toga razloga sto nema OS.na bilo koji symbian od Nokije(a vidim da pucas iskljucivo na Nokiju)moguce je staviti GPS modul,ako vec nema integrirani.
6500 o tom slucaju nije za tebe,ako ti je prioritet i GPS,jer ces u tom slucaju morati kupiti model sa symbianom..
Zadnji uredio Vepar : 07-07-2008 u 11:23
Ova tema je mrtva već godinu dana, ali imam problem sa telefonom pa je oživljavam, a da ne otvaram novu temu
microSD kartica na mojoj 6500slide se počela čudno ponašati. Npr, stavim melodiju za zvono s kartice, ona se odmah prebaci na Nokia tune. Slike se više ne mogu snimati na karticu, odmah prebaci na memoriju telefona, i slično. Međutim, stvari s telefona i dalje mogu prebaciti na karticu. Funkcionalnost nije potpuno na nuli, nego je djelimična. Skinuo sam sve podatke na komp, formatirao je, no to nije pomoglo. Onda sam uzeo karticu od brata, što opet nije riješilo problem. Dakle problem je u telefonu
Je li problem možda u kontaktima na telefonu? Vadio sam karticu i malo prebrisao taj dio, nije pomoglo.
Nisam raspoložen da ga nosim na servis zbog toga, jer su ovdje svi servisi šljam. Mogu li nešto sam učiniti? Možda da upgradujem software? (to vjerovatno neće pomoći)
Україна
Upgrade moze pomoci i to vrlo vjerojatno. Takoder mozes i srusit telefon,tj vratiti ga na tvornicke postavke,sto je manje vjerojatno rijesenje problema...
Ništa, ipak ću ga upgradeovati, ionako nisam odavno. Samo dok se nakanem da sve isprebacujem na kompNaravno, javiću da li je problem riješen.
Україна
Uradio sam upgrade.
Nije riješilo problem. Onda ipak da ga nosim na servis?
Edit: Ako ikog zanima, problem je riješen. Nosio na servis, bilo je vrlo jednostavno. Na zadnjem poklopcu postoji neki 'hepek' () koji pritišće memorijsku karticu, da bi imala dobar kontakt. E, samo ga je malo ispravio i sad je sve u redu. Kaže, dešava se.
Zadnji uredio points : 31-08-2009 u 17:50
Україна
Imam veliki problem sa navedenom Nokiom. Nakon više od godinu i po korištenja je zamrzao i ne reaguje uopće na tipke osim na crvenu slušalicu kad se ugasi. Ako ga upalim ne mogu ukucati PIN i tako....ponekad i proradi ali se zatim ponovo vraća na staro. Šta mi je činiti :S
Bookmarks