Eto i ja pribavih 6500 slide, meni je mob cist ok, iako preferiam symbian...
Nego jel zna netko gdje ima Crystal Case za dotični telefon, namjeravamm ga dat starom, a on je sklon razbijanju mobitela.....?
nemoj se na to osvrtati jer sve se kvari pa i mobiteli.sumnjam da se 6500 vise kvari od drugih.
Eto i ja pribavih 6500 slide, meni je mob cist ok, iako preferiam symbian...
Nego jel zna netko gdje ima Crystal Case za dotični telefon, namjeravamm ga dat starom, a on je sklon razbijanju mobitela.....?
...ma baterija, ovisi kako kome, meni nije toliki problem - telefon je prelijep...
...ova moja 6300 - mmmm![]()
, stvarno dugo nisam vidio tako kvalitetno napravljen telefon, a vjerujem da je sa 6500 ista stvar
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Frend mi je rekao da 6500 classic i nije baš dobro napravljena... tj da se njegovoj curi odvojio poklopac za slušalice ili tako nešto, i da sad nesjeda baš najbolje...
Evo još malo slika crne 6500s.
![]()
![]()
![]()
ja ovu crnu 6500s nisam vidio nigdje osim na tim nekim japanskim/kineskim stranicam..
da li se taj mob uopće u crnoj boji prodaje u Europi? er ga ni u mobisu nisam vidio...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bogami, crni je lijep. Mada, i sivom ne nalazim zamjerku![]()
Україна
Meni je sivi bolji. Ima izraženiji filing brušenog čelika...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
meni cak bolje izgleda u srebrnoj varijanti.izrada je vrhunska od brusenog metala i sa pravim samsungovskim slideom.
Evo nabavih 6500 slide black
Nisam skinuo još ni zaštitnu foliju s ekrana, bojim se ogrebotina.
Vlasnicima slide-a, zanimaju me dvije stvari:
Kako je ekran otporan na ogrebotine? Imate li ih već? Upada li prašina ispod stakla displeja?
Mob uvijek nosim u džepu, a to veoma pogoduje razmnožavanju prašine po ekranu, to je bar bilo moje dosadašnje iskustvo![]()
Україна
ja sam slučajno odma prvi dan skinuo tu foliju sa displeya...
no dobro, nije veliki problem... nema nikakvih ogrebotina na displeyu...
Ja svoju 6500s također veliki dio vremena nosim u džepu...
za sad još nema prašine ispod displeya, a nekako sumnjam da bi do toga moglo doć... jer je mob jako čvrst, i dobro napravljen...
Btw: ovdje možeš pročitati moje mišljenje o mobitelu, pa slobodno napiši i svoja iskustva sa mobitelom...![]()
Skinuo sam foliju već drugi dan. Zasad nijedna čestica prašine, a nema ni ogrebotina, i sudeći po kvaliteti telefona, vjerujem da do toga neće ni doći!![]()
Україна
Ima stari 6500 i skoro pa ju i ne koristi, možda 5-10min max dnevno za razgovor. Baterija mu traje 2-2,5 dana.. To mi se nikak ne sviđa, inače je mob skroz ok.
Meni traje tri dana uz gotovo intenzivno korišćenje...![]()
Україна
@darkovsky: pretpostavljam da se radi o modelu 6500 classic !?
@Points: meni je uz neko "normalno" korištenje baterija trajala dan ipo-dva... jednom je potegla 3 dana (ali uz smanjeno korištenje)... Mislim, to je sasvim OK...
Da, Classic. Ma prije je imao 6233 kojoj je baterija bez beda držala 5 dana.. Dobro ovo je ipak tanji mob, ali ipak su trebali to nekak bolje riješiti.
kakva je kvaliteta videa?, jer vidim da je 3gp snimanje
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Odličan je kvalitet, koliko sam vidio dosad. Iako tu funkciju gotovo nikad ne koristim. Snimanje je u vga formatu.
Zadnji uredio points : 23-04-2008 u 17:55
Україна
Evo: http://rapidshare.com/files/109828770/Video003.3gp.html
Imao sam samo jedan klip, malo je duži, pa nadam se da imaš dobru vezu.
Ne obraćaj pažnju na ovo nesuvislo izražavanje u snimku![]()
Україна
thanx, nije loše za 3gp
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Bookmarks