Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
http://www.tportal.hr/tehnologija/mo...1/0253006.html
6500 classic - 320€
6500 slide - 370€
Mislio sam da ce cijene bit vece......
bez problema ce biti 3000kn.Mobis je poznat po tome.![]()
Nokia uvijek da cijene svojih uredjaja kod predstavljanja, ali su to uvijek cijene prije oporezivanja i bilo kakvih davanja. Dakle cijena kod nas ce biti sigurno bar 30% vec od ovih tu navedenih. Dakle uzimom clasica, cijena od 320 ce narasti za 30% na oko 400 eura, sta je taman nekih 3200 kn. I eto vam pocetne cijene u Mobis. Zivi bili, pa vidjeli koliko sam bio blizu.![]()
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Mozda si rekao i premalo.
tko jos kupuje fon u mobisu
kada se pojavi, pricekas dva-tri mj. i cijena je ok, naravno ne u mobisu![]()
RoBee
A gle, novo je novo. Mozda je neko mobitela isao rastavljat iz neznam kojih razloga...sve proslo ok i tip odluci prodati mob, ti ga kupis i mob ti rikne. Odneses u servis jer ima garanciju i naravno ne priznaju ti... mozda ovo zvuci smijesno ali znam neke ljude koji bi ovo mogli napraviti.
Neznam za vas ali za mene je najsigurnije kupovati u Mobisu(kupovao bi da imam para)
Postoji ta mogucnost, ali ono vecina ljudi kupuje mob da bi ga i kasnije mogla prodati. Stoga je logicno da ce ga cuvati.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
danas kad i u oglasniku mozes kupiti mobitel sa valjanom garancijom jako je upitna isplativost kupnje u trgovini, gdje je cijena opterecena PDV-om,marzom i drugim nametima.![]()
Tako je...zadržiš se kod jednog, stekne se povjerenje i stvar šljaka![]()
Evo i reviewa...
A tko će drugi nego Eldar(na ruskom je)
Testis unnus, testis nullus!
Review na engleskom (Eldar).
Testis unnus, testis nullus!
nije lose.prava konkurencije SE W880 i Samsungu U 100.
Eh, a ja se vec ponadao da je recenziran i model Slide.
Je*eno, imat će Nokijin S40 5th Edition ugrađen...ovo si ja definitivno kupujem kao sekundarni mob![]()
Da, baš mi se sviđa ovaj 6500 slide...
poboljšan soft u odnosu na 6280/6288...
Vidim da su ubacili RDS za radio, i ako je vjerovat onim slikama sa review_a, onda će imati i par skinova za mp3 palyer...
Eh, samo kad bi i slide mehanizam bio bolji nego na 6280/6288, onda bi mogo proći i kao primarni mob...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Mehanizam je uvjek problem kod nokia ali me odusevljava novi soft s40....
i konacno 3,2mp kamera sa autofokusom.
Danas sam navratio u Mobis, slide stize tek u 10. mjesecu i nemaju pojma koja ce biti cijena.. Info za nestrpljive![]()
Bookmarks