Ahh kada bacim pogled na kalendar i 4 testa koja pisem..
Divno![]()
Ahh kada bacim pogled na kalendar i 4 testa koja pisem..
Divno![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Samo 4 testa?Nisi fora -_-
Odoh spavat...
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
stanje. hmmmm.
muzu sam htjela odgrist glavu zato kaj nam se vodoktlic pokvario. tj zato kaj ga nemre popravit. i sad cemo morat kupovat novi. zato kaj ga on ne zna popravit. kak jedno musko ne zna popravit vodokolic?! kak?! to dodje u opisu poslova s onim "uzimam". ak meni kuhanje dolazi u opisu poslova, onda i njemu popravljanje vodokotlica dolazi u opisu poslova!!
da!
idem mu ipak odgrist glavu.
onda dodjem banat.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Nama muskima je u opisu posla radit dok ste vi na porodilinom skoeo 2 godine ili i duze ako se zaredaju djeca![]()
evo ga na, jos jedan koji baca uroke.nebu se nis zaredalo i nisu blizanci!!
i ovaj moj ne radi jos, jos je na bolovanju.
al mi je jutros donio drucak u krevet![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
:cerek:
ne, ne, raditi je ipak teze :rofl:
ae, al fakat, sto to cudo unutra napravi organizmu, nevjerojatno nesto.. jedva se popnem na drugi kat stepenicama. puls odmah skoci na maltene 200 i hvatam zrak k'o riba na suhom. jasno je meni da je to normalno, da se volumen krvi skoro udvostrucio u trudnoci i tak to sve, al svejedno mi je sok O.o ono, triput se sagnem i onda moram pet minuta odmarati k'o da sam njivu preorala :rofl:
i tlak mi je konstatno nizaka nikad nije bio prije avanture zvane trudnoca.
blazeno stanje?
je qrac blazeno.
taj izraz je ziher neko musko smislilo![]()
imam trudnicu doma i zaredalo se,znam da je to takozvano drugo stanje al i mi smo dobri jer unatoc vasim "ispadima" ne pobjegnemo glavom bez obzira![]()
meni je najveci sf sto sam apsolutno svjesna da su to hormoni kad planem i popizdim u roku milisekunde. mozak mi svjesno govori da pretjerujem i da su to hormoni. kristalno mi je to jasno. al se jednostavno ne mogu obuzdat. ponekad kroz zube uspijem istisnut "gle, aj se samo makni i pusti me malo na miru". srecom pa poslusa i izgubi se iz vidokruga. inace mu je gust svadjat se samnom, al valjda mu hormonske svadje nisu tak napete![]()
one su te koje se hvale da izaberu partnera i ako one nece nema nista od toga tako da ja kao pravi muskarac njih drzim odgovorne za sve
...
Sto reci nego, dobrodosao na zemlju.
@Luna,
Da se mozes obuzdat, ne bi ni bilo toliko buke oko tolikog utjecaja hormona.![]()
"...Da će te se voljeti i u dobru, i u zlu?"![]()
Nije dobro, mama bu mi išla na informacije![]()
One day, sky went blue...
Dosao doma i citam o Bin Ladenu![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
malo su se prebrojali u datumima.. prvi april je bio prije mjesec dana
brate mili, a i tebi su ispricali bajku o zlocestom binladenu koji je nap'o jameriku?!Probudili smo se u sigurnijem svijetu, izjavio je predsjednik Europskoga parlamenta Jerzy Buzek na vijest o pogibiji Osame bin Ladena
pitam se samo, kako su se sad odjednom nakon tolikog medijskog zatisja sjetili binladena :hmm: a, cek, idu na to da razmrdaju citav bliski istok. iduci move - napad na Iran. :babavanga:
Meni?
Ne zamaram se previse sa takvim temama.
Samo pratim komentare na forumima i na Indexu o tome![]()
ma ne tebi, onom Buzeku, sto sam kvotirala ispod tebe
koja farsa. ub'lo ga nakon 10 godina igre skrivaca, i onda bacilo tijelo u oušn bez ijednog dokaza bijelom svijetu da ga je ekšli ub'lo?
ti ameri fakat nisu normalni. dobro da nisu rekli da je tijelo evaporiralo kao i onaj boeing sta se u pentagon skuc'o :rofl:
A kao fol ga ubili.
Kolko znam Bush i bin laden su si bili prije dobri kompici.
A isto sad na americkim forumima hvalisanje bla bla bla...
Onda ono slavlje ispred Bijele Kuce
Glavno da su oni njemu glavu izbusili mecima i brze bolje ga hitili u more ^^
Nasao 110 eura, netko izgubio. Hihihi drama na uber kvadrat
In Jack Daniel's veritas
Bookmarks