jedina "knjiga" koju sam procitao u srednjoj je cvijet sa raskrsca i to pod odmorom na putu do ucione,naravno nije me to htjela pitat dok joj ne odgovaram druge lektire koje sam bio duzan..
jedina "knjiga" koju sam procitao u srednjoj je cvijet sa raskrsca i to pod odmorom na putu do ucione,naravno nije me to htjela pitat dok joj ne odgovaram druge lektire koje sam bio duzan..
Hahaahha, Kenzo!!doduse, fora zvuci, al je nekak neobicno...
Upravo pomogel da frend Jailbreaka iPod svoj.![]()
One day, sky went blue...
aaaaa,moj elijen je ipak Ines![]()
nisam doma,kasnije stavim sliku
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Sjetio sam se nedavno ovog foruma, pa odlucio posjetit...![]()
Mislim, svjesni ste zašto Kenzo? Po jednoj cijenjenoj parfemskoj kući
Ali je Kenzo sasvim uobičajeno japansko muško ime
Ali sam shvatio da se ne slaže uz prezime.
Україна
meet Nessie(ilitiga Ines)
![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
jel ona to mase rucicom?
Jest zgodna, ista ti...
Da, Ines ti nije baš nešto ime...
Prepoloviš na pola i eto nadimka za cijeli život
Znam dvije Ines i obje imaju slična iskustva![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ne mase, ali je drzi uz obraz skvrcenu. imam video na kojem je ispruzila mali prst i kaziprst - buduca rockerica![]()
![]()
a cuj ovu dvojcu
pa to je fetus star 23 tjedna, kaj bi vi, plavu dugu kosu i nalakirane nokte odmah?
al ja i dalje ne vjerujem da je to "ona". u svakom slucaju, veto na rozu robicu i dalje stoji, kupujem neutralne boje, pa kaj god se rodi na kraju, dobro bude
georgy, kak mislis, "prepolovis" ime? kak ih zovu? Es? In?
i ćut' ako boga znas, to je jedino ime oko kojeg se bespogovorno slazemo onaj moj i ja!!
a na to kak ce je u skoli ili drustvu zvati tak i tak nemremo utjecati.. mozda ce imati nadimak kroz nevezan za svoje ime.
ovo "Nessie" je iz, pogadjas, tvajlajta :rofl:
Nisam znao za Nessie, ali sam mi je žao što znam
In|es (eng.)
Vidi se da je glava- normalno se vide nos i oči.
To je Fićo uzeo krive leće.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
A, gle...
Danas se engleski uči od najranije dobi...![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
U Večernjem- "pločasto računalo" kao zamjena za "tablet"...
OT: Tugujem jer sam prekasno vidio tko danas nastupa u Lisinskom...![]()
Pijem Soya mlijeko i trazim jos jednu Jack Reacher novelu koju nisam procital..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Izašao Gingerbread za ovu moju kramu. Suckers![]()
Išao u pozorište. Uvijek sam vani četvrtkom i nikad više ne gledam 1 vs. 100
Luni sam sliku već komentarisao na fejsuSlatko, ali čudno
I nisam skužio ono sa In/es? Ko će mi objasniti?![]()
Україна
Bookmarks