Meni se najvise svidio onaj Al Caponeov Cadilac i soba sa njegov crckarijama (skice) izvanzemaljaca..
Laku noc![]()
Volio bi probat lece na neko kratko vrijeme. A i dobar sam si sa tetom opticarkom i njenim muzem, tak da se sve da dogovorit
Nis, ostaje mi sam da opet odem na pregled i da vidim kaj se moze
Fala ljudi![]()
One day, sky went blue...
Meni se najvise svidio onaj Al Caponeov Cadilac i soba sa njegov crckarijama (skice) izvanzemaljaca..
Laku noc![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Meni je fora Titov Cadillac na Brijunima, samo što je sat vremena vožnje 5000 kuna
Vjerojatno ti na kraju vožnje kažu da si prešao 100000 pa trebaš platiti servis![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Vrratio se u Hrvatsku :/
Nikad nisam volio charter letove, kasnio nam je let 1h i sletili smo u 3 ujutro xD
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Da vas nisu tako jako zeznuli za tih sat vremena u 2 bi stigao bi pogledat dr house-a
Ohohoohoho!!! Napokon prodajem iPod! Fala ti bože![]()
One day, sky went blue...
To te Cionn zvao, samo da te zezne![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ja sam posvuda![]()
Ma, nije fico lud da uzme iŠrot
Prodaj iPod, kupi Android i za ostatak para kupi si mjesečnu porciju ćevapa![]()
Toliko o Apple proizvodima. U startu su precijenjeno zlato, a kada izađe sljedeća generacija, nikako se rješiti stare krame![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
to ti je najbolje nazvat ured za obranu pa pitat tocne informacije da te nebi ja krivo poslao. trazi se svasta sve ovisi sta ti zelis. recimo u mornarici je pozeljno pomorska skola,elektricari i jos drugo od struke sta koristi na brodu. u pjesadiju mislim da ti je svejedno koja si skola samo trebas po sadasnjim pravilima ic u ovu rocnu sta se placa i kasnije potpisat ugovor. fax isto tako moras provjerit koje se struke traze a ako imas skolu koja pase moze ti morh dat stipendiju,u splitu su imali odlican smjestaj,hranu,knjige,telefon,internet...samo ako padnes onda vracas masne pare
e, jel znate di bih mogla kupiti nekakvu torbicu/futrolu/ za tablet, a da nije za ipad? di god da sam gledala (chipoteka i sl) svi imaju te kockaste za ipad. ovaj tablet za koji meni treba je 7'' i vise je duguljast, a ne kockast..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
eBay, dealextreme i takve si gledala?
nope, em kaj nemam kreditnu karticu, em kaj mi treba do petka/subote najkasnije.. bila sam uvjerena da toga ima za kupit po ducanima.. al ocito tableti nisu jos tak jako zazivjeli u nas 'rvata![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
najbolje su mi to objasnili "vezasi"-ko je blize vatri bolje se grije,tako da ako imas veze sve se da sredit,najbitnije ti je da upadnes u sustav a onda ako imas koga da te progura na mjesto koje zelis. tih u uredu ima jako puno i nedaju se od tamo tako da ce ti trebat velika "vatra" da tamo uletis. ja nisam imao nikog i zato me sustav nije prepoznao dosta vremena![]()
Bookmarks