Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 1094

Threaded View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vezano uz obračunsku jedinicu - operateru se ništa ne "troši" ako ja pričam ili ne pričam...Sustav je svakako tu. Te minute nisu opipljive kao voda pa da su mi prodali 1000 litara vode a ja potršio npr 300 litara. - znači uštedili su 700 litara koje će opet prodati...Ovdje je sve virtualno dobro. Jedino kada bi svi pričali puno (nova godina) pa onda srušili, zagušili sustav! Htio sam reći da dobit takvim obračunskim jedinicama nije velika za operatera... Daleko više bi profitirali poštenim obračunima - to bi vjerujem privuklo korisnike i ne bi bilo mačevanja tko ima bolju obračunsku jedinicu i prijedloga da ak ne paše prijeđem na tele2...
    Istina u paketima su obračunske jedinice sekunda i kb - jel tako? Ipak sve više se smanjuju obračunske jedinice, i kod tele2 i sl.

Mene su tim obračunskim jedinicama oštetili za koju kunu možda mjesečno - ali ne vidim čemu to, ne treba im tih mojih par kuna extra...jer ću uplatiti i preko 100 kn mjesečno ako sam zadovoljan... Ovako sada izbjegavam zvati ostale mreže s bonbona nego zato imam tele2.

Kritika za obračunsku jedinicu a pohvala za mjesečne pakete... Mjesečnim paketima se to onda naravna da bude pošteno!

Istina, ovo je start kod bonbona - ali vjerujem da korisnici trebaju izraziti mišljenje kako bi bonbon mogao poboljšati/prilagoditi ponudu...Ako svima paše obračunska jedinica, ona će ostati takva a ako se puno ljudi bude bunilo, možda razmisle dva puta...isto tako i za uspostavu poziva. Ako korisnicima ne smeta uspostava, naravno da će ju operater naplaćivati...

Da pojasnim slikovito gluposti oko toga da je operateru svejedno jel 1sec ili 1 min: Ako gorivo poskupi meni je to svejedno, ne utječe na mene...ja ću opet točit za 50 kn!
    Zadnji uredio mlesic : 11-04-2011 u 15:42

Slične teme

1. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  2. A1- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum A1
    Odgovora: 579
    Posljednji post: 15-11-2021, 22:10
  3. TELE2- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum Tele 2
    Odgovora: 2681
    Posljednji post: 29-10-2021, 07:12
  4. Peta mobilna mreža u Hrvatskoj BONBON !??
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 189
    Posljednji post: 04-10-2010, 15:35
  5. Peta mobilna mreža u Hrvatskoj BONBON !??
    By krokan in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 67
    Posljednji post: 30-09-2010, 17:55

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove