a za 02.10.04?
nije da mi hitno treba, ali u 8.mj idem u italiju pa bih voljela frknut njihovu karticu unutra![]()
Za taj baseband ce bit sigurno unlock, samo je pitanje dana kada ce izac Ultrasnow, navodno je jos u izradi ili kako pise na ovoj stranici u linku "popravlja se" tako da bi bio kompatibilan sa 4.3.1 firmwareom.
http://www.omizio.com/otkljucavanje-...o-nije-izasao/
a za 02.10.04?
nije da mi hitno treba, ali u 8.mj idem u italiju pa bih voljela frknut njihovu karticu unutra![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Da, isprobano na 3gsu. Ali ne sa ultrasn0w ako imaš 4.3.1, nego s ovim:
EDIT: Ovo je popis podržanih na 4.3.1 s ultrasnow fixerom. 1.59.00 / 4.26.08 / 5.11. 07 / 5.12.01 / 5.13.04 / 6.15.00
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Postovanje dali mi moze ko pomoci update sam iphone na 4.3.1 ovako kupija sam gevey karticu radila je super na tele 2 na 4.2.1 a sada kada stavim na 4.3.1 katastrofa pokaze signal tele 2 super sve i onda kartica sama od sebe pokusa poslat sms i to nekoliko puta tako da to sjebe signal i nema signala ni operatera a onda kada stavim t mobile karticu koja ne salje sms sama od sebe radi savrseno.!!!! moje pitanje kako da napravim blokiram da tele2 kartica sama salje od sebe sms pri prvom paljenju mobitela ????????????
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Kod musclenerd-a. Samo, nije za ove BBove koje ne mos otkljucat, nego samo za ove koji se vec mogu otkljucati, pa da ljudi mogu updateat na 4.3.1.
ajme koma je taj 4.3.1....pojede bateriju
ja sam navikao na 3.1.3 da mi baterija uz normalno koristenje traje i traje, a ovdje nestaje...samo preko noci mi pojede 5%....a osimo toga puno programa ne radi...
boss paper, disable multitasking, sbsettings ne radi stabilno, itypefastr...i jos dosta toga...
RoBee
napravio sam update na 4.3.1 i napravio sam jailbrake i inst cyndiu ali ne mogu opet crackane app instalirati
moras instalirati appsync iz cydie
Sad imam JBan 4.2.1. Zanima me dali kada napravim transfer purchases i kasnije aplikacije prebacim nazad na mob ostaju spremljene postavke, odnosno save gameovi. Konkretno, zanima me recimo Plants vs Zombies ocu li iznova morat prelazit adventure mod i sakupljat sve one stvari ili ce mi se vratiti sve?
Ima li neki nacin da odaberem koje aplikacije zelim CIJELE foldere bekapirati? Ili da to radim sa nekim iphone file browserom ako je moguce kopirati cijele foldere od aplikacija unutar moba, valjda su tamo negdje sejvovi i konfiguracije..?
U cydia-i skini AppBackup. Sprema saveove od svih aplikacija instaliranih. Ali nesto ne radi na 4.3.1 i ceka se update. Prije novog softwarea ides preko ifunboxa i spremas save fileove na komp
iPhone 5s 16 GB
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
neznan di da postavin pitanje ali valjda san pogodija temu
jb san svoj mob i sve je u redu samo me zanima kako da nabavin
1.installous,
2.zasto ja nemogu u cydii nemogu naći sve aplikacije koje oni kazu da ih skinen sa cydie (pogotovo me zanima jer nemogu nać nista u vezi bluetootha)
e jeli mi moze ko objasniti sta je to SHS...moze dati i link ako ima di objasnjeno na forumu
1. vužgi cydiu, i dodaj repo cydia.hackulo.com i poišči installous u njemu i sposnimi ga.
2. morti zato kaj nemaš se sourcove?
tere te aplikacije interesiraju zu cydie pa da ti pomoreme? bluetooth ne koristim tako da neznam.. ali vidim da na mojoj cydii ima ovaj zadnji celeste
hahahha...sta ti dode izmedu repo i cydia...sta god upisen kaze mi da nije pronaden server...
triba mi ta za bluetooth i neznan sta jos...zelin jos skiniti dosta igrica koje se ima na itunesu ali se plaćaju...
jeli mi moze ko oma reći kako se brisu aplikacije koje se instaliraju sa installousa??
EDIT: nasa san nije cydia.hackulo.com nego umisto .com ide .us
je skuzija san fico to...samo me sad muči kad iden u serach npr: utipkan pocket tanks on meni nemoze nać tu igricu...mozda triban instalirat neku drugu verziju instalousa (iman verziju 4.4.1.)
Poišči ju h istore, jer kulike morem videti igrica je frajna, nič ne treba platit. Povleči ju i muti se.
Ajmo dosta s tim narjecjima, ne znam ni ja sto znaci, a ni mnogi drugi
iPhone 5s 16 GB
hahah kaj je ovo treba mi google translate da bi skuzio ekipu
Ako dalmoš može po svojem, mozemo i mi. Kad mi kažemo da se potrudi pričat štokavštinom onda nam se prijeti banovima i pljuje nas se raznim nazivima tako da cu koristit tu svoju slobodu govora. Mislim da ima dosta ljudi koji bi se složili s tim
Tocno to,ako dalmatinci mogu po svom,zakaj mi nebi po svom?![]()
momci ja van nisan nista prigovorija...ali budite realni jesan li ja ijednu rič napisa da je nerazumite, jedino sta pisen ikavicon to je sve...smatram da nisan nidi upotrijebia rič koju niko ne razumi dok vas govor, a vidite i sami...
e samo da ti odg...igru triba platiti i dode 4.99 dolara ali san je nasa u instalousu...vritija san skoro sve stranice i nasa je tek prid kraju iako san napisa puni naziv...
jeli mi moze ko reći zasto neke aplikacije nemogu nikako pokreniti (tipa ibluenova i ibluetooth)...već san proba reinstalirati i ugasiti mob i upaliti ga...nista ne pomaze :/
Bookmarks