Samo stisni restore u iTunesima, ako je fw skinut, on će odmah počet nadogradnju, bez skidanja. Kad to završi samo odabereš opciju "Set as new phone" da ne diže ništa iz backupa.
jeli mi moze ko objasniti kako napraviti clear restore jer mi je već od prije napravljen back up na itunesu pa mi sve vrati na staro
e i skinija san priko itunesa 4.3.1 ali neznan di ga je spremija...pa sad bi tija napraviti clear restore sa 4.3.1 ali bez da ga opet skidan jer neman flat
Zadnji uredio dolac88 : 09-04-2011 u 15:28
Samo stisni restore u iTunesima, ako je fw skinut, on će odmah počet nadogradnju, bez skidanja. Kad to završi samo odabereš opciju "Set as new phone" da ne diže ništa iz backupa.
Pozdrav,
Napravio update i jailbreak po ovom tutorialu http://cafe.mobil.hr/threads/71471-T...-4.3.1-Redsnow
I nakon jailbreak koji je dobro prosao vise nemam t-mobile mreze. Ne mogu nikoga nazvati!!
U cemu bi bio problem? Hvala
Koji baseband imas? Ako je od ipada evo fix http://www.redsn0w.us/2011/04/fix-no...n0w-12-on.html
iPhone 5s 16 GB
jeli mi moze ko reci zasto mi izbacuje da uključin mobilnu podatkovnu vezi ili wifi kad uden u poruke??? a napravija san clean restore
i meni to pise kad nisam u dometu nijedne podatkovne "mreze"
iPhone 5s 16 GB
a dobro onda znan da nije samo do mog mobitela nego su oni sjebali stvar sa softwareom
e i konačno san sredija problem sa antenon...(sa clean restoreom)
Razmišljam uzeti novi mob,sve sam o androidu proučio ali sad sam dobio ponudu takvu da mi i4 s 32gb ispadne iste cijene kao i desire+32gb sd card. A pošto mi je iphone ljepši i rad u iOS mi je draži,sad mi je i to opcija. Pa bi molio nekog za strpljenje da mi odgovori na par pitanja,jer o iphonima neznam ništa. Glavna namjena mobitela je pozivi,skype, navigacija, malo interneta i multimedija.
1. može li se svaka verzija i4 besplatno otključati i jb-ati?(uzeo bi iz vip ponude,a ja sam tele2-pa da sad ne bude neka verzija softwarea koja se neda moddati ili sl. )
2. kakve su navigacije za hrvatsku i ima li ih 'besplatnih'?
3. koliko mu traje baterija s nekim nezahtjevnim korištenjem?
4. ostale aplikacije/ima li ih dosta 'besplatnih' ili se one bolje većinom plaćaju?
5. može li se koristiti za file transfer(bez itunesa,da ga samo usbom ukopčam u random komp i prebacim fileove na njega)?
Hvala puno unaprijed!
Zadnji uredio niten : 14-04-2011 u 17:55
1. Ako ćeš uzimati iz Vipa, vjerojatno će doć sa 4.3 verzijom, a nju nemožeš otključati.
2. Imaš "besplatnih" i dobre su (Navigon, iGo)
3. Meni traje 2-3 dana
4. Ima dosta besplatnih, a i Lite verzija onih koje se plaćaju.
5. Bez JBa nemožeš
pita me sad itunes update na 4.3.2 ? izasao vec !
Bio sam u vip centru i pitao,kažu da i4 dolaze sa 4.1 softom, Može li se taj otključati za tele2?
moze
usput ga jailbrejkas i imas besplatno sta god ti dusa pozeli
baterija će ti trajat (kod nezahtjevnijeg koristenja) 2 dana minimalno a moze i 3
Naručio sam ga,jebatga,pa ćemo vidjeti koji soft je unutra,ako neće ići,furat ću vip malo dok ne probiju ovo ili se ne zamijenim s nekim za T-mobile pa pređem na njih. RAZR koda je znao te je sinoć konačno crknuo nakon 7 ipo godina,samo je ekran prestao raditi.
BTW,jel koristi netko onaj gevey turbo sim,koliko vidim -to šljaka sasvim uredno?
Sad idem pročitat cijeli podforum.![]()
Ja sam svoj uzeo prije Božića prošle godine kad su se počeli prodavat u Vipu i došao je sa 4.2.1. Mislim da te netko mulja sa 4.1, i tu si ljudi pisali da je došao sa 4.2.1 fwom.
Ma znam,to i pretpostavljam jer vidim po forumima da ekipa dobija noviji software unutra,košto i sam veliš. Ali nije ni toliko bitno sad,malo ću kombinirat za početak i kupiti gevey najvjerovatnije.
Šta ti je tak teško skinut sa neta opet?
Al evo, izvoli...
One day, sky went blue...
Evo, fico45 ti ej odgovorio. Smao moraš uključiti "show hidden files" ako nije.
ciao ja imam pitanjce , ako sam na pravom mjestu za to ! kupio sam iphone 4 16 giga u T-comu , jb je i baterija mi trajalja jedva 2 dana , dobro jesam malo igrao , surfao i razgovarao al ne nesto previse . i to mi bilo cudno sto svejedno traje samo 2 dana , kada sam imao iphone 3g u počecima mi je dosta baterija trajala i vise od 2 dana . odnio sam ga na reklamaciju i oni ga vratili te rekli da je sve u redu da su ga tamo isprobali i da sve stima . moje pitanje je dali da im idem tamo pa da im mamicu ***** dok mi ne poprave ili posljau novi? , ili je to jednostavno takva baterija . i da sada kad su ga vratili naravno resetirali su ga i nisam ga jb - o i nadogradio sam mu Ios na 4.3.1.
pa sta bi ti tija?? koko sati imas usagea? ako imas 7-8 sati to ti je onda to...nemas sta trazit
Bookmarks