Ima tko problem s signalom na i4? sve radi poruke pozivi,ali samo 1 crtica signala stoji stalno . i edge i 3g.
Ima tko problem s signalom na i4? sve radi poruke pozivi,ali samo 1 crtica signala stoji stalno . i edge i 3g.
★★★★★
Pozdrav,imam 3gs sa 4.2.1 softverom koji je jailbreakan preko greenpoisona. I sada bi htio napraviti update na 4.3.1 jer ce vjerovatno prije doci unlock za taj firmware nego za ovaj koji trenutno imam. Zanima me je li potrebno samo spojiti iphone na itunese i stisnuti "Restore and Update" i to je to ili postoji neki drugi i bolji nacin??
dobro je i tako. ili ako imas vec skinut fw onda shift+restore pa ga odaberes tamo di si ga spremio
nisam ni ja strucnjakja radim kako Imatix rece da je on na svom a to je clean restore
![]()
Da, clean restore bez vracanja podataka (backupa). Bar znate da imate onda cisti i uredan mob
iPhone 5s 16 GB
a mestre i moj je mobitel totalno sjeban sta se tiče signala...neznan koji mu je...bia san u t-mobila i rekli su mi da će mi prvo dati novu sim karticu da vidin jeli do nje i ako nije onda ga saljen na servis...samo problem mi je sta mora biti otac sa menon ali nikako da uvatimo vrimena
nebi trebaloimas tutorial ovdje
http://cafe.mobil.hr/threads/69285-T...one-ipod-touch
iPhone 5s 16 GB
Raditi JB ili ne ?
ovisi sta sve zelis od mobitela a po pitanju vidim da ti nije potrebno
A pitam radi "nuspojava"
Kakvih "nuspojava"?
iPhone 5s 16 GB
jer Vam normalno radi % baterije i vrijeme koristenja ?
Zadnji uredio Cwet : 07-04-2011 u 23:50
problem s jailbreeak s Redsnow, 4.31-3gs, Vista prekida izvođenje Redsnow.exe ?
pokreni ko administrator, mozda te to zeza![]()
skini ga sa drugog mjesta,mene je to znalo zezat pa bi skinuo sa torenta il neke druge stranice pa proradi
Zna li itko hoće li izaci unlock za 4.3.1 za baseband 05.16.02....trenutno je akcija u tele 2 koja nudi 50 kn gratis do kraja zivota pa bi se iz ovih stopa prebacio jer sam na simpi....ali mi je otezavajuca situacija sto ne mogu nikako otkljucat iphone...cak sam zvao t-mobile da pitam za legalno otkljucavanje kod njih ali su mi dali tako sulud odgovor da sam se zamalo srušio...navodno treba platiti punu cijenu uređaja da bi dobio kod za otključavanje...da da to cu sigurno napravit. ima li kakve nade za mene??ili jednostavno moram cekat kao i svi ostali da se pojavi softwerski unlock.....ona kombinacija sa ipadovim basebandom ne dolazi u obzir jer gubim garanciju
Zato mozes prec na BonBon i netreba ti unlock,a puno je jeftiniji od Simpe,a i cak od tele2 kad si aktiviras tarife.
Mislim da sam na twitteru vidio da bi trebao izaci unlock danas/sutra.
A za 5.13.04?![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Bookmarks