Citam Bug i cekam da se skine neki film.
Bolje da nejdem u Cinestar, jer su gotovo svi losi..
Sutra sa skolom na biciklijadu po Zagrebu![]()
Dnevnik: "Iako cijene namirnica rastu, potrošnja raste."
Naravno, to sve u nekom začudnom tonu.
Pa, nije li logično da potrošnja raste ako se kupuje ista stvar po većoj cijeni.
Ili je to kao dobra stvar...
Ma, ne da mi se više gledati- odo napraviti kokice i pogledati neki film![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Citam Bug i cekam da se skine neki film.
Bolje da nejdem u Cinestar, jer su gotovo svi losi..
Sutra sa skolom na biciklijadu po Zagrebu![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
pogledao battle L.A
obožavam takve filmove
Mi6 Black
Dobro jutroima'l šta pametnog u Hrvata uopće? O.o
OT: odo delat neke glposti za jelo sa tetom..![]()
One day, sky went blue...
Skola je organizirala neki 'izlet' na biciklima.
Krenuli smo od skole, uz policijsku pratnju (), pa preko mosta do Jaruna, jedan krug (onaj vanjski) i onda smo se smjestili na Bundeku di su inace ona igralista za odbojku...
Malo rostiljali, igrali protiv profesora nogomet i tako, uzivali.
Ukupno 20 km.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
A fino, fino, neka malo rekracije
Da se hoće ogranizirat jedan dan u Zagrebu neka velika biciklijada, to bi bilo super![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Imaš Zagrebačku žbicu.
Samo što je bila u 9. mjesecu prošle godine.
Ili Večernjakovu biciklijadu.
Ona je mislim bila negdje u 6. mjesecu.
Eto, već dva dana
OT: Počeo ozbiljnije pisati završni (dobro, sad visim bezveze po internetu).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Došao s mature.
Kako se ljudi trude oko tog hrvatskog...
Tip išao na pripreme za nižu razinu...
Uglavnom, bezveze.
Presmješno mi je pridržavanje protokola...
Govori nam da pročitamo upute, pročitam i okrenem stranicu- "Nemojte okretati stranicu! Samo upute pročitajte!"![]()
mario isto ima maturu ovaj tjedan.
ja sad ne kuzim, imate li s rezultatima mature izravan upis na fakseve, ili cete svejedno morati polagati prijemni?
ili to ovisi od faksa do faksa?
ja to nis ne kuzim.. nije da mi treba, al ono, znatizeljna sam
postoji li uopce nacin onog obicnog, starog polaganja mature, recimo za one koji ne zele ici na faks, ili vam je to svima obavezno?
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Svi pisu maturu, a koliko sam cuo neki faksevi neovisno o njoj misle uvesti i prijemne...
Jucer su svi frendovi pricali kak su saznali kaj ce biti u eseju, al sumnjam da su ovi koji su slagali maturu bas tako glupi.
Na višoj razini je bio Otac Goriot i Preobražaj, tako kažu:
http://twitter.com/search?q=%23maturahr
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
odbrojavam dane...
još samo da vrijeme posluži i bit će super...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ako imaš dovoljno bodova- izravan uspis (samo trebaš odnijeti papire).
Znači, na internetu vidiš gdje si sve upao pa biraš.
Ali, ima faksova koji traže dodatno.
Tipa kineziološki, za fagot, arhitektura, gluma... Tamo gdje trebaš imati neka "specifična" znanja.
Ako nećeš na faks- ne trebaš pisati maturu. Samo napraviš završni rad.
Naravno, gimnazije moraju proći maturu da bi im se priznala završena srednja.
A, opet je bolje položiti- ako kasnije misliš ići na faks.
Sumnjam da će biti ista...
Na nižoj je U registraturi (ulomak kada Ivica dolazi u grad i divi se) i pjesma Albatros (Baudelaire).
Tako da ne trebaš ništa znati za nižu.
Pjesma ti je napisana- pa pišeš o njoj.
Prošli put si imao (isto na nižoj) isto jedna tema o lektiri, a druga neka opća (tako da ne trebaš znati niti jednu lektiru).
Tipa globalizacija ili tako nešto.
Čuo sam da kažu par dana prije teme da se može pripremit...baš ću se raspitat...
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
gregor samsaja bih sina nazvala Gregor, al muz, narafski, ne da
a tako je lijepo i zvucno ime..
đizas, po ovome sto je iks napisao, a onda ti georgy, men' se cini da je laksa visa razina nego niza. u registraturi mi je taaaaaaako glupava knjiga da je valjda jedina koju u srednjoj uopce nisam procitala, al ono, niti malo. a ovog albatrosa se uopce ne mogu sjetiti
al se zato o Gregiju Samsi cudaaaa daju napisati
ja sam gledala malo one testove sto su u vecernjem izasli, i od svega mi se hrvatski jos cinio najlaksi i najsmisleniji. na geografiju sam zazujala i pitala se zar se toooooliko gradivo promijenilo otkad sam ja isla u srednju. promijenilo u smislu da se jako prosirilo, i znam da smo par pitanja gledali i mislili si kak bi prije spadala u povijest neg u geografiju.
matematike i fizike sam se doslovce prepala. al dobro, njih nikad nisam niti znala![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Uglavnom, vi maturanti, gdje se mogu pročitati informacije o prethodnim maturama, gdje razmjenjujete dojmove, prijašnja pitanja itd? Imate neki forum ili štoveć?![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ah, onda georgy
Meni je i ovo lagano. Albatros je jednostavna i fora pjesma.
Često za zabavu mornari na brodu
Love albatrose, bijele morske ptice
Što prate brodove uz duboku vodu
Kao ravnodušne, tihe suputnice.
Tek što ih uhvate i na daske stave,
Vladarice neba nespretno i bijedno
Spuste svoja krila i, pognute glave,
drže ih ko vesla postiđeno, čedno.
O, kako je mlohav taj putnik krilati!
Nedavno prekrasan, kako li je ružan!
Netko mu kljun draži onim što dohvati,
Drugi oponaša hod mu tako tužan.
Pjesnik je nalik tom gospodaru neba
Što živi u buri i carskog je roda,
U zemaljskoj hajci nema što mu treba
I silna mu krila ne daju da hoda.
U registraturi se ne meni ne sviđa.
Odmah na početku je poruka očita ("Kičmanović"), a onda se svi međusobno poubijaju, pozaljubljuju... Ma...
Ja nigdje
Prošle mature imaš na ncvvo a dojmove po forumuma (guglaj "državna matura forum" pa biraj).![]()
http://drzavnamatura.skole.hr/
https://www.postani-student.hr/Ucilista/Default.aspx
http://mojamatura.net/
http://www.ncvvo.hr/drzavnamatura/web/public/home
I, naravno, forum.hr
Moji izvori + ispitni koordinator + dodatna nastava izvan redovne (besplatne instrukcije, jeeee)
Inače, pisao sam nižu razinu jer mi viša razina nije potrebna ni na kojem faksu (FER, FOI, FSB, PMF, TVZ, BRB, LOL, ROFLMAO)
Pisao sam esej o Registraturi, 350-500 riječi (ja napisao 549 jer se uzdam u ono odstupanje od 10%) , meni se čini da sam dobro napisao jer mi Reg. nije loša knjiga. Sutra mi je važniji engleski, njega sam višu uzeo. Matematika mi je također viša iako mi nije potrebna za moj primarni faks (TVZ) iako se nekako okrećem FOI-u.
Uglavnom da, ja zadovoljan, znao sam od prije da će biti Reg. tako da sam nju i malo više vježbao, viša je bila malo zeznutija (iako sam i Dostojevskog i Šimića znao za 4, viša razina) ali sad mi je malo i žao kaj nisam uzeo višu, iako mi nije potrebna.
Odsutpanje od 150 riječi ti nije bilo dovoljno?Ja sam stao na 450. Pa što nije pisalo nešto da neće uopće bodovati ako izađeš izvan granica?
Pa, ni engleski ti nije bitan za te fakultete- zar ne? Makar, ja sam isto uzeo višu- nešto se priča da će to možda u radnu knjižicu, pa kad već znam...
Meni su bitne matematika i fizika.
Ja sam se uljenil ko prasac.. Bicikl nemrem 5 minuta odvozit, a da me noga ne počne bolit... Ma užas... Svaki dan bicikl moram sad vozit
A, i kod nas se matura pisala, nismo nikaj smjeli, pričat pod odmorom, drndat sa stolcima, trčat (ok trčat nikad nesmijemo po školi, al ajd)... I kaj ste rekli, to obavezno? Ja sam se spomotal oko te mature, neznam ni kak ni šta... Matka će bit obavezna, to idem na višu razinu![]()
One day, sky went blue...
Bookmarks