Mali brod ili jahtu?
Zna li netko one stranice gdje se možeš logirati pomoću google/facebook/twitter računa... Je li se pametno tako logirati ili nije baš sigurno?
Blago tebi,ja polažem tek u 6.mjesecu,za auto i za brod
dan
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Mali brod ili jahtu?
Zna li netko one stranice gdje se možeš logirati pomoću google/facebook/twitter računa... Je li se pametno tako logirati ili nije baš sigurno?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jedno je pretjecanje a drugo obilaženje.
OT: Sad sam se probudio,pojeo pomfrit i ćevape,otreso dva gemišta i spalio jednu cigaru. The world is mine.![]()
Ma, ne...
Mislim na neke stranice koje traže registraciju za komentiranje (npr.), ali se ne moraš registrirati već možeš i preko ovih gore računa- samo odabereš koji i upišeš podatke za login na google/facebook/twitter. Da ne trebaš raditi novi račun posebno za tu stranicu.
Znam
Mene su pretjecali.
Kada se zabijem u nešto- tada će me obilaziti.
Da, danas sam doživio nešto stvarno čudno.
Prelazim cestu (pješke- preko zebre), auto polako ide- ali ne stane već ubrza taman kad ja trebam doći ispred njega i BAM! nešto mi odleti u nogu i odfelša u zrak.
Nakon kratkog šoka- pogledam i vidim da je to bio neki okrugli kamen. Ali je tada bio predaleko da ga bacim u auto koji ga je lansirao na mene
Kako sam se scimao...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Izabran sam za nekakvo testiranje u nasoj skoli, matematicka pismenost
I upravo me neko nazvao za iPod, drž'te fige!![]()
One day, sky went blue...
Znaš koji je danas datum?![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Onako usput, zna netko finu parfumeriju ili shop gdje imaju solidnu ponudu parfema, možda i broj telefona ili link pa da se raspitam o jednom modelu?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Tnx, pronjuškat ću!
Ovaj tražim: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...=p5197.c0.m619
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ja nisam skužio, ali postat će to popularno kroz vrijeme.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Napokon mi ofarbana soba.
Sve smjestio, detaljno počistio (pobacao) i sad imam mjesta...
Tek sam sad shvatio koliko sam puno bilježnica iz matematike ispisao i riješio nekih papira na engleskom...![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Hah, ja sam danas premjestio regal, tv, radio, klavijature, krevet, komodu... sve naopačke. Našao oko 2 kile raznih papira i papirića koji mi ne trebaju + jedan iznimno vrijedan papir za maturu
Inače 'dan ljudi, evo ovo sunce me malo izmamilo na fizičku aktivnost unutar i izvan kuće![]()
trknul 8 gemištof v kleti i prešel z bicom u zlatar na gemišt....neprocjenjivo![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks