Možda sam trebao to sve zakriptirati s Enigmom i prevesti na Braillovo pismo. Ali kako onda Brailla stjerati u qrkod?![]()
Da se malo zabavljaš dok nisi u školi
Odi radije otkrij penicilin ili nešto![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Možda sam trebao to sve zakriptirati s Enigmom i prevesti na Braillovo pismo. Ali kako onda Brailla stjerati u qrkod?![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Tko jos nesto radi subotom?![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Sad ste ga stvarno zakomplicirali -.-' zakaj ja nesmijem znat kaj pise unutra?
One day, sky went blue...
Zadnji uredio Mario92 : 26-03-2011 u 22:43
Možda ima automatski Earth Hour![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Zadnji uredio ravilov : 27-03-2011 u 00:49
Uuu nisam ni znao da braille ima digitalni oblik znakova
Samo imaš grešku, brailla pišeš flipano horizontalno zbog tiskanja![]()
my geeks
ponosna sam na vas k'o mama kvocka :hormoni:
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Opet se vozao biciklom.
Sutra počinjem probno raditi u jednoj firmi
Nisam pročitao Georgyjev drugi kod, a xlr-ov nikako.![]()
Україна
Wow, čestitam points, nadam se da zaposlenje ne bude bilo samo probno
OT: niš, opet sam dobre volje, iako imam puno za učitDD
Skinuo se Crysis 2 ^^
Idem isprobat dali radi![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Radi nekome ovaj stream? Ako može hitan odgovorhttp://tvsa.ba/ba/tvsa_uzivo/
Chrome 11- "Connecting to media...", "Ready", stisnem play, "Connecting to media...", "Ready"...
Otvoreno "pomoću druge aplikacije" (isto WMP)- ne radi.
I ja sam na kraju pingao IP i port i skužio da je nedostupan :\ Niš, tnx na trudu, vjerojatno je čistačica počupala kablove![]()
Luuuuunaaaa srećo
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
sta kruto....,nek se ljuti
Jučer bio u Vukovaru.
Vodič nam je bio branitelj i neka žena iz bolnice, tako da je to stvarno bilo odlično- pitaš što god hoćeš i dobiješ odgovor od nekoga tko je zaista bio tamo za vrijeme rata i najbolje zna odgovoriti.
Od prije par godina (kad sam bio zadnji put) sam primjetio da se izgradilo par zgrada i muzeja- uglavnom, ide na bolje.
Doduše, autobus nam se svako malo kvario, ali nama je bilo zabavno kako se vozač derao na sve žive i spominjao sve mrtve
Ipak smo živi stigli.
OT: Skeniram svjedodžbe. Idem na državno iz engleskog.
Traže me sve svjedodžbe- od 1. osnovne do 3. srednje. Kao da se kandidiram za predsjednika, a ne da idem na bezvezeno natjecanje...![]()
Čestitam georgy!
OT: švrljam po netu, a njemački čeka![]()
@mario: hvala, za sad se vrlo dobro snalazim
@georgy: sretno na takmičenju![]()
Україна
Sutra bi trebo u Petrovu vaditi krv![]()
krvopijoooo
fakin jetra...nou , however, zanima me kolko se ceka , kolki je red?doci cu u 7 ujutro,pise da se u pol 8 otvara, jel bio ko nedavno?
nisam trudnica, prije ovak izgledam ovak , samo sa masnijom jetrom
Jos da ti link radi...
Još da si pogledao link, skužio bi da ide ovako
OT: Gledam nekaj po njuškalu
Stvarno mislis da nisam skuzio?
Samo zato sto sam rekao da treba popraviti link ne znaci da se nisam snasao vec odavno.
Ali eto, stvarno ispada da ti uvijek moras biti najpametniji...![]()
Bookmarks