Jel'da jest dobar
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Україна
E Fico kada bi barem mogao procitati pointsov QR kod... ^^
![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Cionn partibrejker
EDIT: Odo spavati
![]()
Zadnji uredio georgy : 26-03-2011 u 01:18
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ajmo ovo napraviti malo zabavnijim
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Sigurno
Laku noć![]()
Zadnji uredio ravilov : 26-03-2011 u 01:55 Razlog: nema potrebe za ogromnom slikom u quote, postoji vec u originalnom postu
One day, sky went blue...
te ket![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ma XLR se forsa sa morzovim kodom ^^
PS: Zivio morse code translator
Ovaj zadnji kod od georgya mi ne valja
![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Meni je izbacilo:
·� ·�·· ·· ··�· ·· �·�· ��� ··· ·· ��· ··� ·�· �· ��� �· · ��·· �· ·� ·��� · �·· �· ··� ··· � ···� ·� ·�· ��··�� ·� � ��� ·��� · �� ��� ·�· ··· · ��� ···� �·� ��� �·· �··· ··� ···· ·� ···· ·� ···· ·� ���··· �··
Ajd dosta sa tim kodovima...![]()
Zadnji uredio ravilov : 26-03-2011 u 16:55
One day, sky went blue...
Tko izda što piše u kodu, pyzda. Da ne bude nismo znali![]()
Za njega trebas biti ekstra pametan
OT: Trazim rutu za danasnju voznju biciklom..
Pa ćeš dobiti ban zbog bezveznog prijavljivanja![]()
Kae?
xlr, nice qr kod
Inače, stigao iz krškog, maderfakeri nas nisu pustili unutra ali smo ipak imali predavanje
Uglavnom, pozitivno.
Alfa, beta ili gama pozitivni?![]()
Bolje da ja to maknem dok netko nije naj* :\
Odo van jesti/piti!
Bookmarks