Išao da pogledam film, održava se sedmica frankofonog filmaPrivukao me naziv:
UBIO SAM SVOJU MAJKU, Kanada, 2009, 100 min.
Režija: Xavier Dolan
![]()
zgleda koda mu je nešči pustil 2girls1cup
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Išao da pogledam film, održava se sedmica frankofonog filmaPrivukao me naziv:
UBIO SAM SVOJU MAJKU, Kanada, 2009, 100 min.
Režija: Xavier Dolan
![]()
Україна
ajmo ljudi pomoc covjeku![]()
pa, u usporedbi s ovim zelenim smajlom malo su oveci. ali obrati se bimbijumozda mu se svide do te mjere da zanemari velicinu
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bem li ti sreću...
Sutra idem u NE Krško na izlet i ko fol je zatvorena tak da nemožemo unutra već ćemo se vozit oko nje. Da fak?
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
bum te oplel z uranovom šipkom pa buš vidla!
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Haha, čist lako bi mogli dići u zrak Krško, pogotovo kad bi ja stisnuo big red button
Zanimljivo, odjednom su odstupanja na 4 mjesta. Sve mi se čini da su ta odstupanja već bila prije :\ Nema veze, nek promijene filter ulja i bit će sve okOdstupanja su se pojavila na uljnom sustavu za brtvljenje električnog generatora, uljnom sustavu motora reaktorske crpke, uljnom sustavu turbinskih ležajeva i na sustavu za pregrijavanje sekundarne napojne vode.![]()
Odi tamo i promijeni im gefufnu i cincilator
Ne znam što ovaj Mesić glumi...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
vert, uuuuuuuuuuuu, kinkiiiiiiii![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Uuuuu, već ste na Vol.3![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Oni koji su redovito su se navikli na vol 3
EDIT:
Hahahahahahahahahahahahahahaa
Genijalan avatar!
Zadnji uredio Mario92 : 25-03-2011 u 23:02
Faco
Pa T-Maco, gdje si ti čovječe?!![]()
Україна
Jao, kasno je, a ja si promijenio ovaj tekstić ispod nicka, u nešto malo prikladnije
OT: radim dnevnik rada za praksu.
One day, sky went blue...
Bookmarks