Ico gle sto imamo
uzivaj
Brate mili...
Cionn, koliko ti imaš iz Hrvatskog??
Jadna nam je hrvatska, ako u školama uče da se tako priča...
jebava vas policija koja nezna prvu pomoć
pa nezna nam ni premijerka engleski, pa je premijerka
Veliko tu krejša, d dej after jeterdej
šta se vi čudite
čekam neke mailove da mogu otić pare trošit ...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ico gle sto imamo
uzivaj
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Nevjerovatno se osjecam, trazio sam ban na svim mogucim forumima na kojima sam sudjelovao a i facebook sam obrisao. Mogu reci da sam napokon prodisaohebenica osjecaj. ??? Zasto ovaj nisam? PA ovdje se osjecam okej zasad,nadam se da ce tako i ostati..
A facebook sam maknia jer mi je dosadilo citati trollovske spike,neda mi se citati neciji zivot na monitoru. To mi je jadno!!! Ma treba cijeli net odhebati i doci na njega kad nesto trebas. Naravno drage ljude s kojima ste imali kontakt ne treba prekriziti s njima treba ostati u kontaktu.
In Jack Daniel's veritas
najbolje je sjedit na terasi i piti kavicu
čim sunce izađe, osjećam se bolje...
najrađe nebi išao na fax danas...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja nisam bio u školi, nije mi dobro.
Valjda zato jer sam bio budan do 5 a idem ujutro u školu...
Uglavnom, devastirao sam si mali prst na nozi jer sam zveknuo u nogu kreveta. Hurts as hell![]()
Vozao se biciklom, kakav dan!![]()
Україна
Ima neko ođe da bi mogel skinut jednu pjesmu po sluhu? treba mi "solaža" kaj se proteže kroz cijelu pjesmu. Prezakon zvučipa ak ima neko ko ima 15 min slobodnog vremena..
OT: idem svirat tu pjesmu po akordima. Bez solaze.![]()
One day, sky went blue...
Na cemu da se skine? Ja mogu s klavijaturom pa javi koja je solaza pa kad stignem.
Da, ja gitaru sviram
Radi se o pjesmi od Vatre- Vrati se. A kolko vidim ni akordi nevaljaju koje sam nasoal mislim, valjda bi se dalo sa klavijature na gitaru nekak skontat kak se svira, ne?
![]()
Provozao se i ošišao, počeo gledati Band of Brothers- izgleda zanimljivo.
Usput razmišljam kako trebam pisati završni rad i neki seminarski rad (o preglupoj temi) i kako nemam još puno vremena i tako...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Sviranjejednistavno, kad krenem svirat, ono, pogubim se xD zabravim kak ide, pa ajd opet poslusat. I onda se sjetim, pa krenem, i tak u krug, vise manje. Jednostavno, nemrem skinut pjesmu po sluhu
uvijek citam akorde ili tabove...
Ot: doso do zakljucka da nemam kak sutra na praksu...![]()
Wee, napokon smo ga dobili!
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pretpostavljam facepalm smajlić.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks