Da je moj (molim da se ovo krivo ne shvati)...
...nazvao bi ga Karlo.
Da je moj (molim da se ovo krivo ne shvati)...
...nazvao bi ga Karlo.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
i meni je Karlo lijepo.. ali muz ima frenda Karla pa mu nije bas napeto (iz istog razloga mu se ne svidja nit Sven, sto je meni uberprekrasno ime vec godinama.. but nooooooo, ne da muz)..
a nekak si mislim da bi nam svi dolazili kakati u nas vece
muzevi prijedlozi su bili Siniša i Dražen.
to pak ja ne zelim nit' cut..
dijete ce nam ostat' bezimeno.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Pa ne može bit ništa drugo već vjerojatno najpopularnije ime, Ivan
ps. mogu ti poslat pdf knjižicu s imena ako hoćeš. trebam iskopat negdje na hardu prije samo
Nazovi ga Filip. Da imaš vječno sjećanje na najdražeg korisnika na forumu
Inače, biznis mi krenul nekaj.![]()
One day, sky went blue...
Sven kao Sven Hannavald![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Mario. Kaj fali?![]()
Mario je stric
a u blizoj familiji imamo i Ivana, i Filipa, i sva ta tak uobicajena imena
inace, znam kam nejdem rodit![]()
Trazim neki dobar flight simulator, pa ako netko ima neku preporuku![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Nazovi ga Zuga. Kad vec ima pisonju...
EDIT: O vidi, taman 5800 postova...![]()
@La_LuNa
Bruno,Borna,Dorian
Stipe ...
kod nas je bio taj slatki problem,razbijali glavu,svaki svoje a onda kći rekla
braco bude
Tin
amen !
Mi6 Black
Katjan, Izidor, šta't ja znam. Nisam imal decu još, tak da nemrem pomoč
zajebal sam se. Imam sveg osim docka za ajfon 4, sad mi javi teta da lik oče enki taj dock, ja nemam. Sad sam naručil. Pobogu, kakav sam ja to trgovac![]()
One day, sky went blue...
Ili Jurica, ili onako čiji imendan bude na dan kad se rodi.
OT: Došao s prve pomoći, nisam uspio oživjeti lutku...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Imamo, zove se "Prva pomoć"
Ma, nije ni bitno koja je.
Nemam ni sam volje to nešto više učiti kad predavačica predaje samo što nam treba na ispitu.
Npr. nešto priča o reanimaciji, dođe slide o reanimaciji djeteta- ma, to ne trebate znati![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ma daj
Jesu li kojem slucajem autori Dr. Valent Vnuk, Dr. sc. Ingrid Bosan-Kilibarda??
PS: Pa u biti je i u pravu, jer kada ces se ti srest sa djetetom bez vitalnih funkcija?
Vrlo rijetko, a pretpostavljam da vas uci kako se vadi covjek bez svijesti iz auta, di ide onaj trokut, imobilizacije itd?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Nisu.
Da, ali zar nije bolje znati.
Ako gledamo na to da ne bih niti znao pomoći djetetu u takvoj situaciji- zašto onda uopće učimo prvu pomoći...![]()
koja izjava cionn, ponekad me stvarno osupnes da se pitam jesi li mozda pospremio mozak na tajmaut u ladicu :rofl:
kao da djeca nisu sudionici i, yebiga, zrtve u prometu?! kaj, tati i mami ces pomoc, a bebi u autu neces
al ga bubnes i ostanes ziv![]()
@Georgy: 80% vozaca nema blage veze sto je prva pomoc, i kako se vadi sterilna gaza iz pakovanja...
A da ne pricam o imobilizacijama..
@Luna: Vjerujem da ne znas kako okrenuti covjeka koji lezi na trbuhu, u nesvjesti, a kamoli da mu ides radit imobilizacije..
Tako da mi ne pricaj nista o prvoj pomoci, jer sam 100% siguran da nebi bila u stanju pruzit prvu promoc kako spada...
Cak nam je doktor iz hitne rekao da preko 60% ljudi RH neznaju pozivni broj policije, hitne i vatrogasaca...
Da, i ako se neće obrazovati- naučiti će kako?
Što me briga ako netko ne zna.
Ako već moramo biti tamo, ne bi škodilo da prođemo što više toga.
Ali, siguran sam da ti ne znaš koliko Luna zna ili ne zna prve pomoći.
To što si išao malo više to učiti nego većina ljudi, ne znači da si bolničar a mi ostali prosti seljaci.
Bitno je to dali se osoba zeli obrazovati.
Svi stariji frendovi koji sada polazu, kao ti vozacki, markiraju tu prvu pomoc, dodju tu i tamo i nauce pitanja napamet i prodju.
Ne znam koliko ona zna, ali sam 100% uvjeren i mogu se kladiti u sta god hoces da nebi znala sto napraviti kod epi napada ili kod astme.
I ne, ne tvrdim da sam bolnicar, nego samo kritiziram ljude koji ne neznaju prvu pomoc, a trebali bi...
PS: evo ti primjer, nedavno na prosvjedima prosvjednik se zali kako mu nije dobro, dodju policajci i pocnu ga vezati, a ovaj odjednom dobije epi napad.
Oni ga dalje vezu i gledaju ga dok se ovaj jadan trese..
Bez pol frke si je mogao pregrist jezik i ugusit se.
Bookmarks