prebrikaj![]()
he, he, he...
hvala na odgovoru...
ma mislim otići do nekog servisa koji se bavi audio opremom u autima, pa se raspitati, da li nude koji auto radio sa funkcijama koje bi ja htio, ili ako nemaju, onda dal se bar da ugraditi aux kabel (a mislim da to nebi smio biti problem)
EDIT: ako bi mijenjao radio, onda bi stavio ovako nešto
http://www.svijet-medija.hr/Article....=23520&sid=154
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
prebrikaj![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
zbrikam sve i riješena stvar...![]()
Neki Facebook mail me napada.
Ja ga neću, a on ne pušta da vidim poruke![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Stavio Firefox 4, rezultat - kolko mi se čini još je gori od prijašnje verizije, nikakvo poboljšanje u smislu brzine i zauzimanja memorije na RAM-u.
Sutra fala Bogu nemam škole, taman malo vremena da dovršim neke nezavršene poslove![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Kako to da nemas skolu?
OT: Zavrsavam neki referat iz biologije, cca. 18 strana.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ma ide se na izlet, a ja neidem jer mi se neda, pa eto, slobodan dan
OT: Odoh i ja polako u krpe...
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Xvi.gimnazija prva u natjecanju prve pomoći![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Bilo je 4 mjesta u ZG gdje se odrzavalo natjecanje. Sa svakog su po 3 ekipe i najbolja cetveroplasirana ekipa.
16. je imala mislim oko 110/120 i bila prva, dok je moja gimn.bila 3. takodjer sa 110 bodova
U nasooj konkurenciji su bile 2 medicinske skole i jos par skola koje su jako uspjesne bile proslih godina![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Haha neznam,pedagogica je čestitala curama na razglasu,uglavnom čestitam i vama.![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Danas sam On-Line do jedno ponoć. Redeem je na lockerzu, sad čekam! Nedam se ja
Aj mi nekaj predložite kaj da sviram na gitari da imam kaj za radit, da nisam na forumu non stop![]()
One day, sky went blue...
Dosao iz skole, pakiranje pa se krece za Bec..
![]()
Nikog nema...
Eto, ja napisao neki elaborat, sutra praksa
I moram se ozbiljnije primiti završnog rada...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
da. dobro. barem nismo startali s onurom, ezelom i takoto![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
@Luna: Išmael , Brut , Aleksandar, Zdenko![]()
aleksandar mi se svidjaaaaaa
alex. saško.
inace, koliko me mlati, mislim da bi mu najbolje pristajalo Vitalij.
Kličko.
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Onda radje: Mirko Cro Cop VasePrezime
Ili Zeljko irokeza Mavrovic
Ili: Borut (Pahor), Janez![]()
Bookmarks