Zar je moguće da nitko nezna ništa o toj famoznoj Božićnoj ponudi? Jučer sam zvala službu za korisnike i ženska mi se javila, ja joj objasnim sve, znači da sam u 11. mjesecu online preko T-mobile portala produžila ugovor i prešla sa tarife i150 na tarifu i300 i uzela Iphone 4 uz zamjenu +bodova i da sam odabrala tu Božićnu ponudu, ali nisam do sada dobila umanjenje, znači stigao mi je treći račun sa istom cifrom. Nakon šta sam joj rekla svoje podatke kaže da je provjerila i da ja nisam odabrala tu ponudu tj. da to njima nije vidljivo jer sam radila to online??? I da napišem zahtjev na njihov mail. Srećom ostao mi je taj mail od njij od 11.mj. sa svim podacima i vidi se da sam odabrala tu Božićnu ponudu i to sam im sve fino mailala. Sad me zanima kaj će bit? Da li sam ja oštećena tu ili o čem se radi jer ova mi nije znala to odgovoriti, nema pojma o Božićnoj ponudi ženaOdgovor još nije stigao od njih.

Odgovori uz citat
Odgovor još nije stigao od njih.

A ona prije mi je rekla da se ne vidi da sam odabrala b. ponudu
Kada sam im mejlala dokaz sad se kao vidi...
No dobro baš me zanima kada i kakav odgovor će stić..Ima li još netko sličan problem, vi koji ste odabrali tu famoznu božićnu ponudu?

Bookmarks