Slomij nogu Cionne.
Sutra natjecanje iz prve pomoci...
Wish me luck!
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Slomij nogu Cionne.
Україна
Ma, slomi obje- valjda će netko tamo znati popraviti![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Kako ste samo dobri sa zeljama
OT: Dosta bilo ucenja za danas, sutra od 7 ponovo ucenje..tj za 6:45 min![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Maloprije vidio nekog lika koj se vozi na biciklu po cesti umjesto po bic. stazi...
A ja ionak niš ne učim![]()
One day, sky went blue...
Ja maloprije vidio ficu gdje opet piše peezdarije...![]()
jućer![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
doš`o vidjet jel ima ovdje kaj riječi o xperiii Arc , nema ..
to je kad gledam mobitele van svog ranga
Drz'te fige, idem na natjecanje![]()
Zahvaljujem ficu sto mi je napomenio da mogu skinuti tapatalk ma ovo je nesto savrseno nema vise browsanja ovako je lakse milijun puta
Thank you thank you thank you!!
In Jack Daniel's veritas
Nema na cemua tebi fala za Wolfstein (il kak se vec pise xD)
Ajde fala bogu pa sam i ja nekom pomogel ovde..prvi koj me pohvalio LOL
Jel protiv pravila da si ja u potpis metnem link za njuskalo trgovinu sa tekstom "Oprema za iPhone xyz bla bla" il tak nekaj, il se i to smatra oglasavanjem?
One day, sky went blue...
nego šta je nego oglašavanje?!pa stavljaš link na stvari koje prodaješ...
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Bilo je rasprave o tome ranije jer je jedan mod imao u potpisu.
Potraži
Prosli na zupanijsko iz prve pomoci..
"Kasnili" smo samo 5 bodova za 1. ekipom, kiksali smo fakat na preglupim stvarima.
Al ajd, imamo mjesec dana da jos vjezbamooo![]()
Došao s vožnje.
Super vrijeme![]()
xlr, wtf?![]()
"Biti mali, ali tehnicar..."
Samo cu rec, lol
Bookmarks