Dobio sam i besplatno jelo.
Ali, kemijska je ostala- jelo je nestalo![]()
Dobio sam i besplatno jelo.
Ali, kemijska je ostala- jelo je nestalo![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
e da je meni opet dati krv
stao na 26 davanja
išli čoporativno a poslije ćevapi,pivo i bela...
maloljetnici ignorirajte ovaj post
![]()
Mi6 Black
ms arrow <-> prestigio ne šljaka
sad dal postoji univerzalni ne znam
Mi6 Black
Ma pitam jel frwnd mi oce prodat neki prestigio za 100 kn, i sad nema adapter. Ak nema, nebum uzel![]()
One day, sky went blue...
Ne uzimaj.
Ni nebudem.
Odo spat, sutra cu se potrudit da vas ne zivciram, da ne nabijam postove i da ne postavljam glupa pitanja, pa da ne scrollate po 5 stranica i da izbjegavate ovu temu.![]()
Idi spavaj ffs.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
samo cu reci BIG LOL
In Jack Daniel's veritas
Nek netko ugradi dugme "Hvala" i ovdje.![]()
Luna- čujem da se ono na rubu Ninske gradi McGavrilović, znaš što o tome ili je netko izmislio pa se proširilo?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
McGavrilović
Ako već hoće da otvaraju fastfood lanac, očekujem originalnije ime.
Україна
To sam bezveze napisao.
Mislim na McDonalds, čiji je vlasnik u Hrvatskoj Gavrilović (ako se nije u međuvremenu promijenio).![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Naporan dan, opuštam se uz metallicu
Danas me neko razveselio malo (sa foruma)![]()
*žestoko psovanje* sapunice i *još žestokog psovanja* kuharske emisije!
*još malo žestokog psovanja* u *nabrajanje organa za reprodukciju* *tucet neprimjerenih pridjeva* !!!
odoh se nalijati ko mamlaz, razbiti si pivu na glavi i pregristi pepeljaru...
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Otkrio sam creedence clearwater revival,odlična mjuza![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
georgy, ono tam di su zrusili kuce i to?
ja znam da se tamo radi 4 ili 5 manih stambenih zgrada, na Ninskoj kod stajalista autobusa za Novi Jelkovec ti je tabla kak bi to trebalo izgledati.
za Mc nisam cula..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Tamo su zgrade, ali na kraju Ninske- gdje izlaze autobusi- tamo kažu da će McDonalds možda biti.
Tamo gdje je bila ona reklama za optipku koju nisam shvatio![]()
@ Georgy
si poceo voziti? ja sam dva sata bio na parkingu i treci izasao na cestu. Rekao mi je instruktor da sam odlicno odvozio.![]()
In Jack Daniel's veritas
U ponedjeljak imam prvi sat.
Imaš od prije iskustva u vožnji ili si sad prvi put vozio?
A tako to ide,mora te neke osnove nauciti iako sam to vec znao al eto tako pravila nalazu..huhu jos malo pa vozacka hahaha jedva cekam napokon ici s motorom na posao a da ne molim boga ocu li ili necu Policajcima bjehzati
i counta se kao skolski sat a to prode dok reces fico spamer![]()
In Jack Daniel's veritas
Bookmarks