Join Today

Vidi rezultate ankete: Hocete li prisustvovati prosvjedima?

Glasači
20. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • Da

1 5,00%
  • Da, ukoliko stvari postanu "ozbiljnije"

11 55,00%
  • Ne

8 40,00%
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 47 od 47
    Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dao sam glas za "Da, ukoliko stvari postanu "ozbiljnije"".
    Pod "ozbiljnije" mislim na to da se vidi neka alternativa.
    Sada ne vidim smisao u što bržem rušenju vlade- pošto ne vidim nikog sposobnog da ih zamijeni.
    Možda se iz te skupine prosvjednika izdigne netko pametan i pošten- nadam se da hoće.
    Ali, za sad ne znam...
    Ne čudi me što stariji ljudi ne idu na prosvjed.
    Kao što nam je profesorica rekla- nas kradu.
    I nju su krali, ali ona će imati neku penziju i ionako neće još dugo živjeti.
    Ali, mi nemamo budućnost.

Tako da stvarno ne znam što očekivati.

Nisam protiv prosvjeda, ali sam protiv Pernara i njegovih "pratioca" koji prosvjeduju samo da bi prosvjedovali.
    Tako da podržavam prosvjede, iako ne vidim neku svjetlu budućnost ili skori i lagan izlazak iz naše situacije.

Također nisam socijalni slučaj- ali, bojim se da u budućnosti neće biti baš tako lako.
    Kada roditeljska potpora nestane- sumnjam da će prilike za zapošljavanje iskakati na sve strane.

Po meni se cijeli mentalitet mora promijeniti, ali to je nemoguće...
    Eh, jesam optimističan
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja nisam glasovala u anketi.

jer ne mogu na prosvjede. pogtovo ove s kilometarskim setnjama. rizicna trudnoca. i uzasno mi je zao zbog toga, jer bih voljela svom djetetu jednog dana reci "mama je isla, mama je bila!" u svakom slucaju, ucit cu dijete da ne ide linijom manjeg otpora.
    a citava zemlja radi upravo to. ide linijom manjeg otopora..
    mnogi su misljenja poput georgyja - necu ici jer ne vidim lternativu ovoj vladi.
    KRIVO!!
    upravo zato moramo ici!! sutnja i gutanje govana nas je i dovelo tu gdje jesmo!! alternative nema. da je i ima, stvari jos godinama nece ici na bolje! nemaju odakle!
    i bas zato se trebamo buniti. da svaka naredna vlast koja dolazi shvati da vise ne moze raditi sto pozeli. da shvati da je tu zbog naroda.

mi rvati se, bit ce, budimo svakih cca 20 godina '71, '90, 2011
    vrijeme je da se nesto poduzme.

inace, rava i tutlek potpisujem od slova do slova.

i izricito sam alergicna na ono "sami smo si ih izabrali".
    ja nisam.
    nitko koga osobno znam nije.
    zakone mi koroji dijaspora.

super.

a da ne pricamo da su ljudi glasovali za onoga tko je sada u austrijskom zatvoru i ovaj sastav vlade veze nema s onim sto su gradjani, kao, birali.

al ne. sve je okej.

koliko ono rvacka ima zivih dusa? jos malo popis stanovnistva pa cemo znati.. i onda, do the math! brojcica nezaposlenih plus brojcica umirovljenika plus brojcica onih mloljetnih koji se skoluju pa nisu radno sposobni..
    i dobit cemo odvratno prazavajuc rezultat koliko nas financira kompletnu drzavu.

pa ti zivi i nadaj se necemu u buducnosti..
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ravilov Pregledaj post
    "meni je dobro, a vi budale se patite ako vas bas volja".

BTW, @RAUL, nema potrebe ovdje braniti ikoga, niti se ikome ulizivati. Opet, mozda sam nesto krivo shvatio, no tvoja izjava definitivno tako izgleda.
    Vidis ja bas tako razmisljam kao sto si napisao...ima nesto krivo u tome?Meni nece dati ti koji drze govore i prosvjede posao, nego moje dvije ruke i moje odredjene sposobnosti.Osobno nemam vremena gubiti svoje dragocijeno vrijeme na takvim prosvjedima, vec svoje znanje i intelekt upotrijebiti na nacin s kojim cu napraviti nesto za sebe i svoju obitelj.

Ne vidim od kuda ti to da ja nekog branim ili da se ulizujem.Zelio sam samo napisati da mi je drago kada mladi covjek uspije u poslovnom i privatnom zivotu.Mislim da je to ljudski i moralno, zar ne?
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Luna, dijelom si u pravu.
    Ali, po meni nema smisla ići na prosvjed ako nema nekog cilja.
    "Srušit ću vladu", i što onda (kao što je Stanković pitao Pernara)?

Sada siliti na brzinu da se makne vlada, pa na brzinu sastavljati novu, pa je opet micati ako ne valja (a, sigurno neće isti dan sve krenuti nabolje kako neki misle), pa treću (koja se može izvlačiti da su barem bolji od HDZ- ove, a u stvarnosti ništa ne raditi)...

Prosvjedovati kako bi svi vidjeli da je sadašnja vlada lopovska- ok (iako mislim da nema više puno ljudi koji to ne znaju ).
    Ali, to što si rekla- pomirili su se s tim i pomalo postali pasivni.

Ma, ne znam...
    Teška tema
    Treba malo više razmisliti o tome...
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao RAUL Pregledaj post
    Vidis ja bas tako razmisljam kao sto si napisao...ima nesto krivo u tome?Meni nece dati ti koji drze govore i prosvjede posao, nego moje dvije ruke i moje odredjene sposobnosti.Osobno nemam vremena gubiti svoje dragocijeno vrijeme na takvim prosvjedima, vec svoje znanje i intelekt upotrijebiti na nacin s kojim cu napraviti nesto za sebe i svoju obitelj.

Ne vidim od kuda ti to da ja nekog branim ili da se ulizujem.Zelio sam samo napisati da mi je drago kada mladi covjek uspije u poslovnom i privatnom zivotu.Mislim da je to ljudski i moralno, zar ne?
    ako ti je drago da netko uspije u zivotu, onda bi bas i trebao shavtiti smisao ovih prosvjeda! oni se dogadjaju upravo zato sto nema posla, nema buducnsti, nema nacina!! kako bi se osjecao da gledas kako tvoje dijete uci i marljivo zaradi svoju diplomu, a onda mu premijerka kaze nek ide cuvat' ovce?
    da se krivo ne shvatimo, svaki posao je castan. ali, zar cemo svi bit pastiri? to je buducnost ove drzave? cemu uopce skolovanje kad se ocito sve svodi na to da bismo trebali raditi posao koji nam se nadje (i to mahom na crno), a ne onaj za koji smo kvalificirani?
    znas li da se 90% poslova dobija preko veze? je li nam svrha stvarati veze da bi nasoj djeci danas - sutra bilo bolje; umjesto odgajati ih i obrazovati, uciti da se znanjem i radom postizu uspjesi, a ne vezama i kuvertama?

zaista zelis da ti dijete raste u takvom okruzenju? i sve je super, sve je okej?

a apropo pernara i govornika,dajte, ne budite smijesni - pa nitko ih ne dozivljava. cak ni mediji (vise). svima je jasno da izigravaju klaunove i da su ih prosvjedi nadrasli.

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I onda netko govori da mladi covjek koji nema fakultet ne moze uspjeti u Hrvatskoj...pa gdje to u svijetu osoba od 25 godina moze imati svoju kucu ( stan ) voziti dva auta i imati djecu?Meni je Rus moralna vertikala i osobno cu mu cestiti na zivotnom uspjehu sa 25 godina.Ovima koji idu na ova okupljanja porucio bih da se uhvate posla i da se ugledaju na uvazenog kolegu Rusa.
    Lijep je to primjer, ako ima netko starosti 25god, bez završenog faxa, da od početka pošteno radi, a da je uspio puno stavri ostvariti u životu. (imati kuću/stan, redovnu plaću i imati dva auta)

Ali, koliko ima primjera, gdje ljudi do 23.e 24e završe fax, pa 1-2-3-4 godine nemogu naći nikakv posao. a nisu gospoda, već bi radili sve i svaša, samo da imaju za kruh

Ali je bitno da u državnim službama rade naraštaji jedne obitelji, bitno da mi obični građani plaćamo, tj preplaćujemo te državne službenike, koji imaju 8 satni radni dan, a nerade efektivno ni 5 sati
    Bitno da mi imamo 23% PDV-a, da smo imali porez na plaću, da se uvedu nekakvi porezi, jer država je sposobna samo porezima namaknuti pare.
    Bitno je da država tone, a državna uprava špara na klamaricama, vodi sa okusom, tonerima, papiru, wc papiru i sličnim glupostima, ali bitno da se ne diraju kolektivni ugovori po kojima ti dužnosnici imaju plaću i da im se nebi slučajno NEisplatila božićnica, regres ili 13.plaća ili nekakav bonus. ili da se slučajno nakon par godina nebi kupili novi auti.

A tko to sve plaća?
    Obični ljudi koji hrane sebe i svoju obitelj, koji rade pošteno i pokušavaju pošteno zaraditi za život, a nerijetko spajaju kraj sa krajem

Važna činjenica je i ta, da je Hrvatska svojom pohlepom i svojim nametima odbila čitavo čudo stranih ulagača.
    Zar bi smetalo da se Audi vozila proizvode u Hrvatskoj, a ne u Gyoru (Mađarska)?
    Slovenija proizvodi Renaulte (ili je bar proizvodila, do izlaska Clia), Srbi imaju licencu za Fiat Punto

Šta imamo mi? 10-ak šoping centara u Zagrebu (i bližoj okolici)

Ovi koji žive na "državnoj sisi" se neće nikad pobunit. ili ako se pobune onda je to zato jer su im dirnuli njihove kolektivne ugovore.
    onda oni pozivaju druge da im se pridruže. ali kada ti drugi prosvjeduju, onda nema šanse da bi se i ovi drugi pokrenuli.

Najžalosnija je činjenica da se i nakon prosvjeda i nakon izbora u državi neće ništa promijeniti.
    Dobro, možda se promijene stranke, ali to znači da će novci ići u nečiji drugi džep, a ne u džep sadašnje vlade.

Dobro Luna kaže.
    Nismo "mi" izabrali ovu vladu.
    Trenutnu vladu nije nitko izabrao, jer su ljudi izabrali Ivu i njegov HDZ, a kada je njemu dosadilo, on je predao vlast Jaci. koju narod nikad nije ni podržavao (sjetite se izbora za predsjednika države, kada je Boris Mikšić skoro imao više glasova od nje)

S pravom se ljudi bune. samo što kod nas treba veća promjena od promjene vladajuće stranke.

Dok god u saboru sjede "Metuzalemi" i dok god je glavna rasprava "čiji je otac bio ustaša, a čiji partizan", dok god se potiče gospodarski kriminar, dok god se ne potakne industrijski razvoj, Hrvatska kao država pokušava ići naprijed u prvoj brzini, na malo okretaja, sa potegnutom ručnom kočnicom

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    rip..N96 i ajfon 4
    Operater
    098-091
    Godina
    40
    Bodovi
    7.688
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.688, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ima posla samo je pitanje koliko se kome da radit i sta mu se da radit. evo recimo tu blizu mene je nekakav pogon za preradu ribe i non stop su oglasi u uredu za zaposljavanje i okolo da se traze ljudi i nikako nemaju dovoljno radnika a placa nije losa i redovna-(kazu meni riba smrdi). ja sam dok sam se skolovao radio za vikend-e vecinom baustela(da imam za van izac),sezonski u pekari,poslje zavrsetka skolovanja a prije posla isto baustela i sad sam tu di jesam. sam si stvaram kako ce mi bit a ne onaj koji sjedi gore na sjednici i pita sanadera koliko ima sati...

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma, da nam se sutra ukaze isuskristhimself i pozeli osnovati stranku i voditi ovu drzavu a mi ga izaberemo, preksutra nam nece biti bolje.
    ova drzava je pljackana, trancirana i prodavana sustavno minimalno 15 godina. a prije toga je bila pustosena ratom.
    u 20 godina postojanja ove drzave kao takve stvari su samo isle na gore!! ponavljam , da se ne znam tko i koliko sposoban odjednom pojavi u nasoj politici, jod cemo dugo lizati rane.

e, ali, ako nastavimo sutjeti i glumiti mutave robove, bit ce sve gore i gore..
    vlade ce rasprodati sve sto rasprodati mogu za svoje bijesne provizije, a mi cemo selit' trbuhom za kruhom.

i rvacke ubrzo nece biti..
    toliko o tome -.-

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    rip..N96 i ajfon 4
    Operater
    098-091
    Godina
    40
    Bodovi
    7.688
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
    i rvacke ubrzo nece biti..
    toliko o tome -.-
    jedino mi ovo pada na pamet kao odgovor...

"Crven,bijeli plavi jorgovan
    u mom vrtu cvjeta neubran
    uvenuti neće nikada
    moga srca to je zastava..."

Forum Admin Postignuća:
    SocialYour first GroupVeteranTagger First ClassOverdrive

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia 8, Xperia X Compact
    Operater
    tomato, Vip
    Godina
    33
    Bodovi
    57.688
    Nivo
    58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Smatram se premladim da ulazim u ovu temu jer ne radim i živim na račun svojih roditelja.
    Istina, ne zadugo no ipak...

No međutim, nekako dijelim mišljenje sa georgyjem. Po meni, postoji nekoliko temeljnih problema koji nisu riješeni:

1.)Rušili bi Vladu bez ikakvog dugoročnog plana kako dalje. Što dalje, izabrati SDP, HSP, SDSS?! Nažalost nemamo nekoga tko bi zaista poveo državu u bar malo drugačiji smjer. Tj. jedan političar mi se ne čini toliko korumpiran i bezobrazan ali ne ću ga spomenut da ne bi ispalo da ga zastupam

2.) Maknut lažne branitelje. Ljudi moji, u Hrvatskoj definitivno ima previše branitelja. Riješiti barem 50% lažnih - evo rasterećenja proračuna, nove radne snage pa i na kraju umjesto na mirovine lova bi se mogla uložiti u neke profitabilne grane. Normalno, još da ima netko tko bi to mogao učiniti.

3.) Dijaspora. NHF ali ja jednostavno ne mogu razumijeti kako netko tko ne živi u Hrvatskoj može značajno utjecati na vlast? Opet, kako je već netko rekao, neinformiranost ljudi + prevelika prokleta vezanost uz povijest jednim su nas djelom doveli u ovu situaciju.

4.) Neinteligentan narod. Istina. Evo vam primjer Francuza: narodu se ne sviđa - narod prosvjeduje. Hrvatima se ne sviđa - boli me k****, važno da ja imam. Fućka mi se za susjeda/prijatelja/sugrađanina.

Nažalost, iako podupirem prosvjede i razmišljam da osnujem pod sekciju "Facebookovci - odsjek Vrbovec" ne mogu izbiti iz glave činjenicu da ne će biti nikakve promjene. Homo homini lupus - welcome to Croatia, the day after yesterday.

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nisi premlad, Mario, dapace. maturant si, gimnazija, jel tako? dakle, faks nakon nje.
    znas li da se politika zeli umijesati u izbore rektora sveucilista, u privatizaciju istih i sl? znas li da se i hrvatska akademska zajednica buni? to su stvari koje te se ocito direktno ticu. tvog skolovanja, a kasnije i buducnosti.
    velis, zivis na grbaci roditeljima, opet te se tice imaju li ti roditelji posao, mogu li te ili ne mogu prehraniti.

svih nas se to tice.
    od onih koji se tek trebaju roditi do onih koji skupljaju boce jer penzija ne pokriva ama bas nista. kako i bi, kad bi nas sacica koji radimo u ovoj drzavi trebala poplacati ama bas sve.

i opet kazem, nerealno je misliti da ce se stvari odjednom pokrenuti na bolje, nebitno jel s hdzom, sdpom, hssom, hnsom, pyckommateryinom na vlasti.

ali ovu vlast itekako treba srusiti kao yebeno debelu pouku svima koji dolaze da vise ovako ne moze!!

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Rus Pregledaj post
    jedino mi ovo pada na pamet kao odgovor...

"Crven,bijeli plavi jorgovan
    u mom vrtu cvjeta neubran
    uvenuti neće nikada
    moga srca to je zastava..."
    to ti i govorim, uskoro ce ti od tog jorgovana ostati osusen korjen i uspomena u srcu
    jer hrvatske nece biti.

ajmo opet malo racunati - koliko djece planirate imati, forumasi? odosno, mislite li da si mozete priustiti donijeti na svijet minimalno troje djece, prehraniti ih, odgojiti, skolovati, podici na noge da stvaraju svoju obitelj?
    ave ispod troje djece je stagnacija ili izumiranje
    prosta matematika.

a nasa mila drzava gradi neke tamo uberskupe i nepotrebne peljeske mostove, financira vozne parkove i ostale pyzdarije, dok za djecu - ono jedino sto je buducnost ove zemlje - ne mrda nit malim prstom.

nema infrastrukture, nema skrbi, nema nicega. drzava je srezala porodiljne naknade drugih 6 mjeseci na mizeriju, prisiljava majke ili da zive od zraka valjda tih 6 mjeseci ili da se vrate na posao. a kako da se vrate na posao kada ne postoje jaslice koje bi primile sestomjesecno dijete?! u fakin Zagrebu postoje 3 takve grupe i te su bukirane preko veza valjda i prije nego se dijete rodi! to itekako dobro znam jer mi je struka.

pa ti imaj djecu u ovoj drzavi..

1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    3GS 32Gb
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    3.005
    Nivo
    12
    Bodovi: 3.005, Nivo: 12
    Bodovi: 3.005, Nivo: 12
    Ukupna aktivnost: 1,0%
    Ukupna aktivnost: 1,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Mario92 Pregledaj post
    Smatram se premladim da ulazim u ovu temu jer ne radim i živim na račun svojih roditelja.
    Istina, ne zadugo no ipak...

No međutim, nekako dijelim mišljenje sa georgyjem. Po meni, postoji nekoliko temeljnih problema koji nisu riješeni:

1.)Rušili bi Vladu bez ikakvog dugoročnog plana kako dalje. Što dalje, izabrati SDP, HSP, SDSS?! Nažalost nemamo nekoga tko bi zaista poveo državu u bar malo drugačiji smjer. Tj. jedan političar mi se ne čini toliko korumpiran i bezobrazan ali ne ću ga spomenut da ne bi ispalo da ga zastupam

2.) Maknut lažne branitelje. Ljudi moji, u Hrvatskoj definitivno ima previše branitelja. Riješiti barem 50% lažnih - evo rasterećenja proračuna, nove radne snage pa i na kraju umjesto na mirovine lova bi se mogla uložiti u neke profitabilne grane. Normalno, još da ima netko tko bi to mogao učiniti.

3.) Dijaspora. NHF ali ja jednostavno ne mogu razumijeti kako netko tko ne živi u Hrvatskoj može značajno utjecati na vlast? Opet, kako je već netko rekao, neinformiranost ljudi + prevelika prokleta vezanost uz povijest jednim su nas djelom doveli u ovu situaciju.

4.) Neinteligentan narod. Istina. Evo vam primjer Francuza: narodu se ne sviđa - narod prosvjeduje. Hrvatima se ne sviđa - boli me k****, važno da ja imam. Fućka mi se za susjeda/prijatelja/sugrađanina.

Nažalost, iako podupirem prosvjede i razmišljam da osnujem pod sekciju "Facebookovci - odsjek Vrbovec" ne mogu izbiti iz glave činjenicu da ne će biti nikakve promjene. Homo homini lupus - welcome to Croatia, the day after yesterday.

1) Uvjek treba izabrati ono manje zlo, nitko od nas nije svetac, ali ono što je ova vlada učinila nije normalno. Recimo samo Polančec i onih kolko je bilo u igri?? 180milijunčića. A gdi su ovi krupniji igrači ??? Dobro, jedan je u Austriji

2) Lažni branitelji, HDZova krivica

3) Opet HDZovci su forsirali dijasporu, Ljevica je oduvjet protiv kolko je meni poznato

4) Neiteligentan narod??? Nebih rekao, itekako inteligentan, ali premiran narod, naivan, Godinama nas se izrabljuje na sve načine, ali smo to trpljeli. Nažalost došlo je do toga da hrvatski narod izlazi na ulice, a to znači da smo doslovno kruha gladni i da se promjene moraju desiti

Vjerujem da će biti promjene, jer ovi ljudi na vlasti su smijurija. Ajde samo pogledajte Hebrangove izjave, Karamarkove - indijanci ?? Dali je to izjava jednog ministra ??!?

Jadranka Vlaisavljević odlazi !!1

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    rip..N96 i ajfon 4
    Operater
    098-091
    Godina
    40
    Bodovi
    7.688
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dal ti je ovo prvo dijete? kad se prvi put logiras poslje poroda pitat cu te (nakon sta ti cestitam) koliko ces jos to puta ponovit bio sam sa zenom kad je radjala u oonim boxovima i nije mi ni jedna buduca mama zvucala sretno i puna zelje za ponavljanjem radnje
    dok mi je zena bila trudna nisam se svadjao sa njom i pretjerivao da nebi dobio batina pa se isto tako i sad povlacim iz rasprave dok sam jos citav
    ..uvenuti nece nikada...
    pozz

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
    Lijep je to primjer, ako ima netko starosti 25god, bez završenog faxa, da od početka pošteno radi, a da je uspio puno stavri ostvariti u životu. (imati kuću/stan, redovnu plaću i imati dva auta)

Ali, koliko ima primjera, gdje ljudi do 23.e 24e završe fax, pa 1-2-3-4 godine nemogu naći nikakv posao. a nisu gospoda, već bi radili sve i svaša, samo da imaju za kruh

Važna činjenica je i ta, da je Hrvatska svojom pohlepom i svojim nametima odbila čitavo čudo stranih ulagača.
    Zar bi smetalo da se Audi vozila proizvode u Hrvatskoj, a ne u Gyoru (Mađarska)?
    Slovenija proizvodi Renaulte (ili je bar proizvodila, do izlaska Clia), Srbi imaju licencu za Fiat Punto

Buduci da se me prozvao, dopusti mi da ti repliciram.Vezano za proizvodnju automobila, normalno da nema proizvodnje u Hrvatskoj jer smo kao radnici skupi ( jeftinji su madjari, rumunji ) a uz sve to nismo niti u EU.Slovenci su od davno imali tvornicu Revoz koje stara oko 45 godina.Sto se tice Srbije, tamo Fiat ima svoje proste isto toliko godina i ti auti sto se tamo rade ne izvoze se u EU.Moras shvatiti da se proizvodjacima ne isplati raditi novu tvronicu van granica EU.

Kao drugo, ovi sa fakultetom da stavrno traze posao ja ti garantiram da bi ga nasli....samo treba biti uporan i koji put se maknuti od mamine suknje ( ako si kvalitetan kadar naci ces posao u inozemstvu )Mlad si pa se ne sjecas kako su nasi ljudi 50,60 godina odlazili u razne EU zemlje raditi.Ustalom koliko ja vidim svi bi u ovoj zemlji bili menadjeri, a nitko pastir.Kada su vec zeljeli prosvjedovati mogli su to na nacin da se skupe i rade neki koristan posao..recimo u dogovoru sa nekom firmom otici raditi na dobrovoljnoj radnoj akcijiStariji ce se sjetiti omladinskih radnih akcija gdje su se gradile pruge i autoceste

ajmo opet malo racunati - koliko djece planirate imati, forumasi? odosno, mislite li da si mozete priustiti donijeti na svijet
    A zasto donijeti na svijet, zasto ne posvojiti?
    Zadnji uredio georgy : 08-03-2011 u 07:21 Razlog: Spojeno

Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Evo 3d, Samsung u900
    Operater
    097, 092
    Godina
    41
    Bodovi
    56.072
    Nivo
    57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zato sto ima toliko papirologije i svega, da bus se naceko 10ak godina da dobijes dijete (a uglavnom se vjencavaju cca s 27god-30god...)...to je "dobra stvar" (recimo to tako) za one koji ne mogu imati djecu, ali ako mozes zasto posvajati i placati i sta ja znam...i jos k tome, ne moze svatko dobiti jer ne prolazi njihove uvjete...
    nije to kao udomljavanje peseka...
    Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
    R.I.P.-16.10.2007.

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buduci da se me prozvao, dopusti mi da ti repliciram.Vezano za proizvodnju automobila, normalno da nema proizvodnje u Hrvatskoj jer smo kao radnici skupi ( jeftinji su madjari, rumunji ) a uz sve to nismo niti u EU.Slovenci su od davno imali tvornicu Revoz koje stara oko 45 godina.Sto se tice Srbije, tamo Fiat ima svoje proste isto toliko godina i ti auti sto se tamo rade ne izvoze se u EU.Moras shvatiti da se proizvodjacima ne isplati raditi novu tvronicu van granica EU.

Kao drugo, ovi sa fakultetom da stavrno traze posao ja ti garantiram da bi ga nasli....samo treba biti uporan i koji put se maknuti od mamine suknje ( ako si kvalitetan kadar naci ces posao u inozemstvu )Mlad si pa se ne sjecas kako su nasi ljudi 50,60 godina odlazili u razne EU zemlje raditi.Ustalom koliko ja vidim svi bi u ovoj zemlji bili menadjeri, a nitko pastir.Kada su vec zeljeli prosvjedovati mogli su to na nacin da se skupe i rade neki koristan posao..recimo u dogovoru sa nekom firmom otici raditi na dobrovoljnoj radnoj akcijiStariji ce se sjetiti omladinskih radnih akcija gdje su se gradile pruge i autoceste
    Nisam ja prozvao tebe, već sam se osvrnuo na našu politiku, gdje se sva živa ulaganja nastoje odbiti.
    Audi je htio sagraditi novu tvornicu u Hrv, ali su odustali i otišli u Mađarsku! Znam da renault ima tvornicu u Sloveniji već pun kufer.

Ovo što kažeš za ljude sa fakultetom, to ti brate mili ne stoji.
    Jesi kad čuo da su nekome rekli da je prekvalificiran??
    Vidiš, to ti obično kažu ljudima koji bi htjeli raditi bilo kakav posao, samo da ne sjede doma, a završili su fax!
    (osobno znam na desetke i više takvih primjera)

Koliko god ti kažeš da se lako nađe posao, ja ti kažem da se u današnje vrijeme jako teško dolazi do posla. pogotovo ako nemaš neku špagu
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    galaxy s
    Operater
    V.I.P.
    Bodovi
    9.796
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.796, Nivo: 23
    Bodovi: 9.796, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iz 1975. Bruno Bušić je napisao:

" ... Da smo složni i čestiti davno bi imali državu. A bit će rođenje, rodit će se slobodna Hrvatska kad padne Berlinski zid i kad se budu rušila komunistička krvava carstva kao kule od karata. Nema nijedne države da je nastala bez krvavih gaća. Vjerojatno ćemo se i mi morati pobiti za slobodu sa
    Srbima, a možda i sa Turcima. Teret rata morat ćemo podnijeti svi podjednako ..

.. No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo državu, vidjet ćete kako tek naši kradu. Svak nas je stoljećima krao i potkradao, a najteže će i najgore biti kad nas naši budu krali te prodavali svjetskim jebivjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će biti najveće i nerješivo pitanje - kako nas tada spasiti od nas samih?!"
    www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
    moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...

19. 'Hvala' kaže:

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Raul, Ico:
    Nije li tužno što ekipa s fakultetima zapravo ne može naći posao u široj ili užoj struci za koju se obrazovala? Pritom ne pričam o ekonomskim i filozofskim fakultetima (ne mislim da su manje vrijedni nego su prezastupljeni), nego tehničkim i sličnim faksevima s out-of-the-box primjenjivim znanjima i vještinama.
    Lako je biti pastir, ali sutra ti nijedan menadžer neće priznati pastirski radni staž već ćeš za njega biti opet pripravnik ili tajnica i kretati od nule. I tako teče vrijeme... Ti još uvijek radiš na određeno, kreditno nesposoban u svojoj 30-toj (ne zaboravi da si faks završio s 23-24 god.), nemaš uvjete za djecu pa makar i posvojenu, stambeno pitanje je stvar luksuza...

Radit ću svaki posao, ali to mi ne daje nikakvu sigurnost da ću do 30-te biti zadovoljan. Da ne pričam kako u tom slučaju onih 70k kn uloženih u školarine jednostavno padaju u vodu. Pastirski poslovi su samo privremeni izlaz i stvarno ne mogu shvatiti kako ih vidiš kao rješenje.

Čak se i ulasku u Europu veselim iz samo jednog razloga - lakše ću otići odavde.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma dajte nemojte o posvajanjima, lol

prvo i osnovno, zato sto sam ja broj djece spomenula u cisto demografskom smislu! posvajanjem ne doprinosite natalitetu, samo kvaliteti vec stvorenog zivota.

a drugo, i jos osnovnije - jel vi zante koja je procedura, koji su uvijeti koje morate ispuniti da bi vas se uopce razmotrilo kao kandidate za posvajanje?? mislite da ce vam drzava dati dijete ako radite na odredjeno i nemate vlastitu nekretninu? o, varate se!! grdno se varate!! istina, na uvijete za udomljavanje se blaze gleda, ali za samo posvajanje morate biti yebeno situirani i ne prestari (mislim da je granica 35 godina) da bi vas uopce razmotrili,a onda ostaje pitanje hoce li se naci dijete za vas..
    zasto?
    e pa zbog nasih milih zakona!! domovi su prepuni djece, ali ta djeca ne mogu ici u postupak posvajanja jer ih se roditelji nisu odrekli. a da bi drzava smatrala da se roditelj nije odrekao djeteta dovoljno je da jednom u tri mjeseca digne telefon i pita za dijete.
    godine djetetova zivota teku u domu, i dok roditelj eventualno shvati da bi bilo bolje odreci se djeteta, djeca su vec skolarci pa je teze i pronaci par za njih. svi bi posvajali male bebe..

tako da spomenuti posvajanje u ovoj drzavi je onak, nebuloza zesca.
    Raul, digni telefon, nazovi svoj najblizi centar za soc. skrb i reci da bi posvojio dijete.
    pa mi opisi koji si odyeb dobio.
    nismo mi anđelina đoli.

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Raul, digni telefon, nazovi svoj najblizi centar za soc. skrb i reci da bi posvojio dijete.
    pa mi opisi koji si odyeb dobio.
    Takve stavi ne radim telefonom, osobno dodjem u ured i pitam.Vise volim komunikaciju u "cetri oka"Buduci da to nema veze sa prosvjedima ne bih zelio detaljno o tome.

= Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    @Raul, Ico:
    Nije li tužno što ekipa s fakultetima zapravo ne može naći posao u široj ili užoj struci za koju se obrazovala? Pritom ne pričam o ekonomskim i filozofskim fakultetima (ne mislim da su manje vrijedni nego su prezastupljeni), nego tehničkim i sličnim faksevima s out-of-the-box primjenjivim znanjima i vještinama.
    Pa normalno da ne moze naci posao kada bi svi bili ekonomisti ( menadjeri )Iz istog smo grada,vidis da si upisao pomorski faks,FER,brodostojar ili neko slicno zanimanje sigurno bi u Puli nasao posao.Evo ti jedan primjer iz Uljanika;Jan De Nul je gradio brodovo u Uljaniku i jedva je skupio ljude koji bi radili za 250-300 dolara na dan.A znas zasto, zato jer na brodu treba biti 4 mjeseca.Nudio je posao svim koji su radili na tom brodu i malo tko je pristao na uvijete.Po meni prije upisivanja fakulteta treba dobro razmisliti sta zelis i u kojem gradu zelis zivjeti i tako prilagoditi svoje skolovanje.Nije uvijek kriva drzava i izvrsna vlast u istoj.
    Zadnji uredio Mario92 : 08-03-2011 u 15:59 Razlog: spojeni postovi, koristi edit ;)

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa normalno da ne moze naci posao kada bi svi bili ekonomisti ( menadjeri )Iz istog smo grada,vidis da si upisao pomorski faks,FER,brodostojar ili neko slicno zanimanje sigurno bi u Puli nasao posao.Evo ti jedan primjer iz Uljanika;Jan De Nul je gradio brodovo u Uljaniku i jedva je skupio ljude koji bi radili za 250-300 dolara na dan.A znas zasto, zato jer na brodu treba biti 4 mjeseca.Nudio je posao svim koji su radili na tom brodu i malo tko je pristao na uvijete.Po meni prije upisivanja fakulteta treba dobro razmisliti sta zelis i u kojem gradu zelis zivjeti i tako prilagoditi svoje skolovanje.Nije uvijek kriva drzava i izvrsna vlast u istoj.
    Ekonomisti =! menadžeri. U Puli sam nakon 1, godine faksa odustao od traženja mogućeg radnog mjesta koje bi moglo biti u mojoj struci. Mislio sam ići u Uljanik, ali bez štele ništa. Provjereno. Jednostavno u takvim firmama kada netko ode u penziju, već se zna tko dolazi na njegovo mjesto. Novih mjesta, osim varioca i montera, baš i nema. S druge strane, tu je još uvijek prisutna neinformiranost poslodavaca sa svime što je bolonja donijela, a samim time i neprepoznavanje potencijala mladih prvostupnika, ali to je već skroz druga tema... Svi bi htjeli završiti FER, ja prvi samo da ga imam u CVu, ali nije ni to faks za svakoga. Zato smo svi "menadžeri"

Podsjetio si me s ovim primjerom, i labinski Systec redovito traži ljude za rad po svijetu (automatičari i sl.) pa ako nekog zanima...
    Keep calm and fastboot oem unlock.

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. "i300", "sve za mene 400" ili "smiley"
    By Zikko in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 10-12-2010, 20:55
  2. Nove tarife: "Slike i slova"; "Među nama"
    By posjedon1 in forum Tele 2
    Odgovora: 36
    Posljednji post: 26-02-2009, 01:00