Ma blago tebi,ja od desete godine zelim vozit auto...jos se moram strpit nekih godinu dana do auta![]()
n76- toga se i bojim
Najbliže što sam ja došao vožnji je skretanje sa 240 u NFS- u
fico- Napisao sam gore zašto idem na vozački.Biciklom idem na predavanja
Zaradi pa si ga kupi.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ma blago tebi,ja od desete godine zelim vozit auto...jos se moram strpit nekih godinu dana do auta![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
georgy
instruktor ima isto komande kao i ti osim volana ne brini pazit ce on na tebe i naucit ce te![]()
In Jack Daniel's veritas
Ima samo kvačilo i kočnicu,a gas nema.
Volan,naravno nema.
Na instruktorovim pedalama su maleni tasteri koji ako ih instruktor ugazi proizvode zvuk na nekom tamo beeperu dok polažeš i imaš ispitivača na vratu. Služe da ispitivač vidi jel ti instruktor pomagao prilikom vožnje.
OT: Došo s treninga. Nakon ozljede prepone,zadovoljan sam oporavkom.![]()
došel sposla, tak sam zgažen da mi se neda ni pivu piti......svijet ide kraju
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ne spava mi se uopce...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Jbate led...
jel ja ne vidim dobro, ili stvarno na forumu nema teme o prosvjedima!?!?!?!?!?
svašta...
Iđem delat mafine. Valjda bu nekak ispali. Ok, nekak bu, a jel bu dobro ispali?
E, moze jedno ŽNJ pitanje? Jel bi ja mogao bit plaćen da imam "HotSpot"? Tj. da ja otvorim svoju mrežu i da ona bude otvorena za sve, i da li bi mi operater mogao platit za to? Čist onak pitam![]()
One day, sky went blue...
Ne.
HotSpot ti moraš platiti operateru.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Da tko bi dao ista besplatno? Nema tOga ni u stare bake!!!
In Jack Daniel's veritas
Idem na jednu prijateljsku utakmicu. Valjda prepona neće opet škljocnut...![]()
A koja glupost xD ja cu njima placat da ih reklamiran![]()
Istarske kobasice, kapus i... ćevapi#logout
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Odustajem od gledanja tenisa..
Previse se zivciram
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Mafini su u rolu. Pečeju se... Dve ture. Gladan sam.
Ajmo otvorit temu o Razmnozavanju cuceka![]()
igra neko?
http://ts4.travian.com.hr/dorf1.php
Dobio neki životinjski sat, skoro k'o oni Cionnovi![]()
Samo trebam skratiti narukvicu, pa možda i uzmem neki drugi ako mi se više svidi.
Npr. ovaj mi je prefora (plavo- crna kombinacija mi je savršena), samo što je gumena narukvica.
Ali, vidjeti ću još.![]()
Bookmarks