Kaj ima neograniceni internet? :O il ima neka caka?![]()
Sta kažete, jel ima sta zanimljivo????
http://www.t-mobile.hr/2/20-10-20-00-00.asp
Meni najprivlacnija EXTRA TOTAL S
Kaj ima neograniceni internet? :O il ima neka caka?![]()
One day, sky went blue...
Ima
Nakon potrošenih 512 MB prometa u tarifama EXTRA total S i M te nakon 1 GB u L, XL i XXL, nastupa smanjenje brzine prijenosa podataka na 64 kbps. Navedeno ograničenje neće se primjenjivati do daljnjega.
Ako aktiviram npr. EXTRA mix 75 + opcija Dugi razgovori. Kud onda ide ona naknada sto se placa za prvu minutu?
iPhone 5s 16 GB
hmmm,
14. U Tarifama modelima EXTRA total, nakon što Pretplatnik iskoristi definiranu količinu podatkovnog prometa, doći će do smanjenja brzine prijenosa podataka na 64 kb/s te će se isto primjenjivati do kraja svakog obračunskog razdoblja. Navedeno smanjenje brzine neće se primjenjivati na Pretplatnike do daljnjega a Pretplatnici će biti pravovremeno i na primjeren način obaviješteni o njenoj implementaciji.
Prvo hoce pa onda nece. Ovaj clanak nema smisla?!
E to neznam....
Nije mi bas velik izbor mobitela uz ove tarife ili ja ne vidim.....
@tomios
Navedeno smanjenje brzine neće se primjenjivati na Pretplatnike do daljnjega a Pretplatnici će biti pravovremeno i na primjeren način obaviješteni o njenoj implementaciji.
Ja ovo vidim kao opravdanje da u reklamama mogu velikim slovima istaknuti nesto tipa "Napokon pravi FLATRATE" a kad dovoljno ljudi navuku (cca. 1 godinu) onda uvedu pravilo smanjenja brzine!![]()
Ok ovo sve ali gdje nestadoše neka tarifa sada koja ima u sebi uračunato pozive prema inozemstvu i pozive sms u roamingu?????????
Sad će na tome lovu da papaju dodatno... Što i to u tarifu ne stave kvragu!?
Evo dobio sam odgovor. Sve naknade za uspostavu poziva se racunaju izvan paketa. Znaci npr. 75 kn + 10 kn RF + naknade za uspostavu poziva
iPhone 5s 16 GB
E to im je extra zajeb.
A baš se ponadao da je nešta pametno t-mobile ponudio...![]()
Koji kreteni, prosle godine lose poslovali, ove ce biti jos gore
Zamisli da uzmes iPad, pa moras uzet najjacu tarifu i molit se bogu da ne prekoracis limit...
Najbolje da ostanem na Mrak tarifi
Idiotizam
mah... uspostave poziva izvan tarife i nemam roaming/pozive u inozemstvo u tarifi... koja banana!!!
Da, rekli su da u tarifama sa besplatnim pozivima nema uspostave poziva "u paketu"
I jos nema ni opcije Dugi razgovori, Naj broj, Poruke... samo Unlimited i jos jedna (nisam zapamtio koja). Makar pise na stranici da moze i Dugi razgovori, ali ne moze
iPhone 5s 16 GB
Tarife na SImpi, u prepaidu, izgleda, ostaju iste...
imaš poruke.. i opcije tipa word class...
2milinho: tarife za sve, mrak, tarifa za obitelj,..
modeli znače da ne trosis taj iznos, vec imas ukljuceno besplatne minute, poruke, data promet..
tipa iPhone tarifa, AHA, i sad ove EXTRA tarife.. tj. ako uzmes npr extra total s, 100kn placas za 150min, 50 sms, i flat data, kod poziva se naplacuje 0,25 uspostava, i to ide na tih 100kn..
i da, svi mobiteli koji su u ponudi idu uz extra tarife..
meni ova extra total s izgleda extra. dobijem 150 minuta, koje ne potrosim, 50 poruka, dobro to potrosim, posaljem ih 300tinjak mjesecno i flat kojem se smanji brzina nakon 512mb ali opet imam interneta koliko hocu samo sporijeg. za moju osobnu upotrebu to nije strasno jer ne gledam tv programe preko mobitela i slicna sranja. za normalno surfanje je to, po meni, sasvim ok...
sve je ovo lijepo,extra tarife i to...ali koliko su me naljutili u zadnjih dva mjeseca,mislim da ću ja njih extra odj.... Pa nije normalno koliko su cijene nabrijali!!! Zato i nije bilo uređaja kad su imali 50% jer su ih čuvali za ovo. Kakvi lopovi,katastrofa!!!!!!
istina, cijene u extra total su bolje, a u mix, pricu da ni ne spominjat, su PREbrijane
U Tarifnom modelu obračunska jedinica za naplatu nacionalnih i međunarodnih poziva u Republici
Hrvatskoj je 60 sekundi, dok je roamingu u odlaznim pozivima 60 sekundi, a u dolaznim pozivima 15
sekundi. Obračunska jedinica za prijenos podataka u Republici Hrvatskoj je 10 kB, dok je u
roamingu 100 kB.
Ali brzina od 64 kbps?! Pa to je neupotrebljivo...
dobar udar na vipove tarife.. ovdje dobije malo vise nego u vipu poziva.. a i uajmanjoj tarifi ovdje idu poruke sto kod vipa nema...
nije lose.. ali moze i bolje
----------Sony Ericsson----------
Bookmarks