Sad dosao iz skole..
Jbt koja mudrost oko skidanje kacige sa motorista![]()
Ja se nadam da će ovako prosvjed i dalje nastaviti
OT: prvi puta bio na nekoj skupštini grada (Vrbovca, ne). 2 sata je trajalo, pre 5 minuta sam stigao doma. Sljedeći put nosim jastuk
![]()
Sad dosao iz skole..
Jbt koja mudrost oko skidanje kacige sa motorista![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
ma ne usudim se na bičikljeto uopcea kamoli k jaci.. moram ga umiroviti do iduceg proljeca, al tad kupujem bejbi sjedalicu i picim s bajkom svuda
bas sam pricala iksu da cu se ziva pozderati ako ovi prosvjedi, naravno, kulturni poput danasnjeg, eskaliraju i ono stotine iljada ljudi eksli izadje na ulice.. kriticna masa.. a ja ne mogu medju njih u ovom stanjunecu moc' djetetu pricati jednog dana da je i mama sudjelovala
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Prije si se vozila?
Ma, kao da će netko znati jesi li bila tamo ili ne... Još kažeš da si Pernaru davala nogicu da preskoči ogradu.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
pa kakvo je to pitanje, vozila sam se
prije godinu dana sam si upikla đajnta (oke, muz mi ga je kupijo) i jahali smo stalno s bajkovima. i na Rab ih teglili u klijaču
al sam netrudna imala par padova. na ravnom. ovako trudna i trapava, stvarno se ne usudim na bicikl![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Znam da si kupila (ako se dobro sjećam, Giant Rock), ali te baš nisam viđao da se voziš
Na ravnom?
Ja sam isto prošle godine vozio bicikl na more- stvarno se isplatilo
Možda ove godine budem i vozio do mora, ali za sad je to samo plan![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
je, na ravnom... rasula sam se pred romom u dubravi nasred nogostupamuz mi je pola sata vristao od smijeha
na posao sam isla biciklom kad god je vrijeme to dopustalo. nisi me vidjao jer obicno niti nejdem u tvom smjeru (ne radim u dubravi vise)
a bicikli na Rabu su pun pogodak, jer na parkingu deru gore od zagreparkinga pa se autom uopce ne isplati ici u grad.
Ja sam tamo skoro pao kod semafora kod te ROME.
Propala mi pedala, a ja se spretno dočekao na štangu i strugao asfalt koljenima par metara
Ali, nisam si dopustio da padnem- to je bitno
Vozim se ja često i prema Sesvetama.
Ali, zezam te- samo ti vozi kad budeš mogla
Ne znam znam za Rab- bio sam tamo kad sam imao 3 godine pa se ne sjećam najbolje...
Ali, na Lošinju ima puno dobrih staza za voziti bicikl.![]()
Gerogy, sretan rođendan, sve najbolje
napiso bi u temi ali je zatvorena
Sretan rojs! Cek, kom je rojs?
Dobio pet iz biologije, neka prezentacija...
I Iskon ce mi poslat lopticuvan sebe sam sad
I imam zabranu 2 dana.. :fail:
Report za 2 dana![]()
One day, sky went blue...
Stvarno, ko zatvori rođendansku temu?![]()
Україна
Sretan rođendan georgy!
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Onako ćorava nabada mišem na 10", ima smisla![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
A neemojte tak o teti lunima dobra je ona
nebi to ona zaprla
![]()
kako cete dobit batina
luna uopce nije bila pri svemrezju![]()
Kaj bus i mene tukla?pa ja sam te branil
![]()
....
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ok ne kontam ja vas........
Kakav bug,to je ovaj čoban mario zaključao...![]()
sretan ti rockas georgy
In Jack Daniel's veritas
Bookmarks